Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκλιση ΓΣ
Re: Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκληση ΓΣ
λοιπον,
οταν ημουν πρωτο ετος ειχε γινει συνελευση μεσα στην εξεταστικη μετα απο μάζεμα υπογραφων της πκσ και ειχε και παρα πολύ κόσμο.
Ηταν όταν είχαν αρχίσει τα <<θεματακια>> με το που το πανε για τα πανεπιστημια πιο εντονα.
Ηταν ένα καθαρα <<φοιτητικο>> θεμα και είχε μεγάλη <<ανταποκριση>>.
Απο κει και πέρα τωρα έχουμε ζητηματα πολυ σημαντικά για τα οποία κατα τη γνωμη μου θα επρεπε οι φοιτητες να ασχολουνται λιγο παραπανω!!!!
θα επρεπε να κινητοποιουνται ακομα και αν <<δεν τους κάλυπτε το δσ με αποφαση>>.
Οταν σου λενε ότι μέχρι τα 25 σου θα δουλευεις με καθαρά 400 ευρω το 8ωρο, εσυ κάτσε να δωσεις μιγαδικη.
Αλλα επειδή εισαι φοιτητης και θες και πρεπει να δωσεις μιγαδικη και την κάθε μιγαδική, κάπως πρεπει να εξασφαλιστει ότι θα έχεις τη δυνατότητα και να δωσεις μιγαδικη και να κινητοποιηθεις.
Εκτος αυτού εκεινες τις μερες λόγω τις απεργίας δεν θα κινειται τίποτα! και καθαρά με ηλιθιο πρακτικίστικο τροπο να το παρει κανεις θα δει πως απ τη μια δεν θα μπορει να φτασει σχολη ή ακομα κ αν μπορει θα γινει με δυσκολια!
Αυτο το πραγμα που γίνεται το θεωρω μεγάλη ξεφτίλα!!! εχουν ανοιξει 15 τοπικς με το κακο δσ, την κακια γσ, τις κακιες παραταξεις κλπ και ουτε ενα για τα γαμημενα μετρα!!!! Και δεν λεω ας εχει ο καθενας την αποψη του κ ας λεει οτι θελει!!!
Αλλα ρε παιδια αυτο μας μαρανε τώρα;;; το δσ της σεμφε κανει τη ζωούλα σου χειρότερη;;; Αντι να απασχολουν τα πρωτευοντα και το τι θα κανουμε σαν συλλογος και ο καθενας προσωπικα, δημιουργειται μια μιρλα, μια γκρίνια!!!!!
οταν ημουν πρωτο ετος ειχε γινει συνελευση μεσα στην εξεταστικη μετα απο μάζεμα υπογραφων της πκσ και ειχε και παρα πολύ κόσμο.
Ηταν όταν είχαν αρχίσει τα <<θεματακια>> με το που το πανε για τα πανεπιστημια πιο εντονα.
Ηταν ένα καθαρα <<φοιτητικο>> θεμα και είχε μεγάλη <<ανταποκριση>>.
Απο κει και πέρα τωρα έχουμε ζητηματα πολυ σημαντικά για τα οποία κατα τη γνωμη μου θα επρεπε οι φοιτητες να ασχολουνται λιγο παραπανω!!!!
θα επρεπε να κινητοποιουνται ακομα και αν <<δεν τους κάλυπτε το δσ με αποφαση>>.
Οταν σου λενε ότι μέχρι τα 25 σου θα δουλευεις με καθαρά 400 ευρω το 8ωρο, εσυ κάτσε να δωσεις μιγαδικη.
Αλλα επειδή εισαι φοιτητης και θες και πρεπει να δωσεις μιγαδικη και την κάθε μιγαδική, κάπως πρεπει να εξασφαλιστει ότι θα έχεις τη δυνατότητα και να δωσεις μιγαδικη και να κινητοποιηθεις.
Εκτος αυτού εκεινες τις μερες λόγω τις απεργίας δεν θα κινειται τίποτα! και καθαρά με ηλιθιο πρακτικίστικο τροπο να το παρει κανεις θα δει πως απ τη μια δεν θα μπορει να φτασει σχολη ή ακομα κ αν μπορει θα γινει με δυσκολια!
Αυτο το πραγμα που γίνεται το θεωρω μεγάλη ξεφτίλα!!! εχουν ανοιξει 15 τοπικς με το κακο δσ, την κακια γσ, τις κακιες παραταξεις κλπ και ουτε ενα για τα γαμημενα μετρα!!!! Και δεν λεω ας εχει ο καθενας την αποψη του κ ας λεει οτι θελει!!!
Αλλα ρε παιδια αυτο μας μαρανε τώρα;;; το δσ της σεμφε κανει τη ζωούλα σου χειρότερη;;; Αντι να απασχολουν τα πρωτευοντα και το τι θα κανουμε σαν συλλογος και ο καθενας προσωπικα, δημιουργειται μια μιρλα, μια γκρίνια!!!!!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Εαρινών Εξαμήνων 2009-2010
Για τις επομενες κινητοποιησεις που θα αποφασιστουν, λογικα απο σεπτεμβρη, καλο θα ηταν οι αποφασεις να παιρνονται μεσα απο ΓΣ ακομα και αν αυτο σημαινει πως θα χανεται η εξεταση μαθηματων και τη μερα της ΓΣ και τη μερα της κινητοποιησης. Αν καποιοι εχουν την ανεση να ενδιαφερονται μονο για μαθηματα και διακοπες αυτο δεν ειναι ο κανονας ουτε ειμαστε υποχρεομενοι οσοι και οσες δεν εχουμε την ιδια ανεση να καθομαστε αμετοχοι μπροστα σε οσα μας συμβαινουν. Οποτε αν οι παραταξεις αποφασισουν να σεβαστουν λιγο περισσοτερο και το φοιτητη-ανθρωπο-εργαζομενο ας μας βαλουν λιγο στο παιχνιδι μεσα απο πολιτικες διαδικασιες που μας αφορουν ολους και οχι μεσα απο τα ΔΣ των 10 ατομων, μπας και σπασει η αντιληψη που θελει το φοιτητη ενα αποκομενο απο τη κοινωνια κομματι που ενδιαφερεται μονο για το πτυχιο και τη διασκεδαση του. Ποσος ατομικισμος πια; και κυριως γιατι συνεχιζει να αναπαραγεται;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
papagalakos
Re: Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκλιση ΓΣ
zinovia, έχω την εντύπωση ότι αναγκάστηκες να θίξεις το θέμα "νέα μέτρα" τώρα που θίχτηκε το ΔΣ.
Σύμφωνοι, λίγο προβοκατόρικο αλλά από την παρουσία σου μια τέτοια αίσθηση έχω. Πάμε παρακάτω.
Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις γιατί είναι λογικό να ανοίγουν τόσα θέματα για τα καημένα τα μαθηματάκια και λίγα για τα μέτρα. Με απλά λόγια, η κοινότητα ΣΕΜΦΕ, όπως και η ελληνική κοινωνία βάζει το ατομικό βόλεμα πάνω απ' τη συλλογική δράση (πςςς...).
"Κακό ΔΣ"
Ναι, το ΔΣ είναι κακό. Το ακόμα χειρότερο όμως είναι άλλο. Ότι ο κόσμος του semfe.gr φάνηκε να συγκινήθηκε μόλις το ΔΣ πήρε απόφαση για το μάθημά του, κι όχι τόσο καιρό με τις τόσες και τόσες αυθαιρεσίες.
Το αν είναι "κακό" ή όχι το ΔΣ μου φαίνεται ανόητο που τίθεται καν σαν ζήτημα.
-Το ΔΣ είναι κακό για όσους θέλουν να αποφασίζει ο Φοιτητικός Σύλλογος κι όχι 9 παράγοντες.
-Το ΔΣ είναι καλό για όσους έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία και αίσθηση ότι ανήκουν σε ένα κοινωνικό σύνολο και αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους σαν μαϊντανό σε γλάστρα που περιμένει πότισμα.
Όσων αφορά την ειδική περίπτωση "αναβολή μαθήματος εξεταστικής"
Η απόφαση εκτός από πρακτικά λάθος, είναι για τον ίδιο λόγο και ιδεολογικά λάθος. Κι εξηγώ τον λόγο.
Μια τυχαία μέρα με μαθήματα μες στη χρονιά για την οποία θα δυσανασχετήσει ο φυτητής αν χαθεί είναι η κάθε μέρα. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν χαθεί μια τυχαία μέρα μαθημάτων για συμμετοχή σε μια κινητοποίηση. Αντίθετα αν δεχτούμε ότι χάθηκε ο κόσμος για μια φορά, χάνεται και για κάθε φορά.
Αποτέλεσμα: Αποχή από τις κινητοποιήσεις.
Απάντηση στην κυνερνητική πολιτική: Εγώ θα βολευτώ.
Αυτή είναι η μυθοποίηση της μιας διδακτικής μέρας.
Η συγκεκριμένη όμως μέρα της εξεταστικής, επειδή είναι μια, δεν γενικεύεται. Η λογική του ΔΣ θεοποιεί την επίσης μια συγκεκριμένη κινητοποίηση, μεταθέτοντας την εξέταση για άλλη μέρα.
Αυτό λέγεται αριστερισμός.
Λες και από αυτή τη μια ημέρα εξαρτάται η πορεία του κινήματος. Ειδικά όταν το ΚΚΕ καταγγέλει τα κινήματα ως προβοκατόρικα η διεκδίκηση μιας και μόνο πορείας ως σωτήριας είναι εξ ορισμού αριστερισμός. Αλλά και η ΕΑΑΚ δεν πηγαίνει πίσω.
Βέβαια όλα αυτά δεν είναι τίποτε καινούργιο. Είναι γνωστή η φύση της καθεστωτικής αριστεράς του αριστερισμού και της κολοτούμπας. Γι' αυτό και το κίνημα έχει τα χάλια που έχει, και γι' αυτό βρίσκει πολιτικό έδαφος κενό και πατάει η συντήρηση. Την ευθύνη λοιπόν, για τα μέτρα που περνάνε, για την αποχή του κόσμου και για τον εργασιακό μεσαίωνα, zinovia και οι υπόλοιποι, την έχει η καθεστωτική αριστερά.
9 αντιπρόσωποι μιλούν εκ μέρους του συλλόγου λοιπόν.
Κι εμένα πραγματικά δεν με πειράζει και τόσο η μετάθεση. Δεν είχα κανονίσει τίποτα και τώρα θα έχω περισσότερες μέρες για διάβασμα.
Το θέμα είναι όμως ότι για ακόμα μια φορά 9 εκλεγμένοι από εσάς, τους όποιους "εσάς", αποφάσισαν εξ ονόματος του φοιτητικού συλλόγου.
Στη ΓΣ θα αποφάσιζαν 120 που πάλι είναι λίγο; Ναι αλλά εκεί μπορεί να πάει όποιος θέλει ως φοιτητής ΣΕΜΦΕ. Το ΔΣ το μόνο που μπορείς να του κάνεις είναι να μην το ξαναψηφίσεις.
Εδώ γελάμε.
Γελάμε γιατί το πρόβλημα είναι πρόβλημα ιδεολογικό. Το θέμα είναι ότι όσοι σήμερα δυσανασχετούν στις επόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσουν, θέλοντας να γλιτώσουν έτσι από την "δικτατορική" διαδικασία των ΓΣ.
Οικιοθελώς δηλαδή παραδίδουν την εξουσία των πολλών στα χέρια 9. Και μετά βγαίνουν και σκούζουν ότι δεν θα ψηφίσουν στις πρυτανικές.
Για να πετάξω και το απόφθεγμα λοιπόν,
«Όταν στη δημοκρατία ο οργανωμένος λαός έχει την υπέρτατη εξουσία, τότε αυτό είναι δημοκρατία. Όταν η υπέρτατη εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας μερίδας του λαού, τότε αυτό λέγεται αριστοκρατία.»
Σαρλ Ντε Μοντεσκιέ
Ο papagalakos σας που αγαπάτε
Σύμφωνοι, λίγο προβοκατόρικο αλλά από την παρουσία σου μια τέτοια αίσθηση έχω. Πάμε παρακάτω.
Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις γιατί είναι λογικό να ανοίγουν τόσα θέματα για τα καημένα τα μαθηματάκια και λίγα για τα μέτρα. Με απλά λόγια, η κοινότητα ΣΕΜΦΕ, όπως και η ελληνική κοινωνία βάζει το ατομικό βόλεμα πάνω απ' τη συλλογική δράση (πςςς...).
"Κακό ΔΣ"
Ναι, το ΔΣ είναι κακό. Το ακόμα χειρότερο όμως είναι άλλο. Ότι ο κόσμος του semfe.gr φάνηκε να συγκινήθηκε μόλις το ΔΣ πήρε απόφαση για το μάθημά του, κι όχι τόσο καιρό με τις τόσες και τόσες αυθαιρεσίες.
Το αν είναι "κακό" ή όχι το ΔΣ μου φαίνεται ανόητο που τίθεται καν σαν ζήτημα.
-Το ΔΣ είναι κακό για όσους θέλουν να αποφασίζει ο Φοιτητικός Σύλλογος κι όχι 9 παράγοντες.
-Το ΔΣ είναι καλό για όσους έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία και αίσθηση ότι ανήκουν σε ένα κοινωνικό σύνολο και αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους σαν μαϊντανό σε γλάστρα που περιμένει πότισμα.
Όσων αφορά την ειδική περίπτωση "αναβολή μαθήματος εξεταστικής"
Η απόφαση εκτός από πρακτικά λάθος, είναι για τον ίδιο λόγο και ιδεολογικά λάθος. Κι εξηγώ τον λόγο.
Μια τυχαία μέρα με μαθήματα μες στη χρονιά για την οποία θα δυσανασχετήσει ο φυτητής αν χαθεί είναι η κάθε μέρα. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν χαθεί μια τυχαία μέρα μαθημάτων για συμμετοχή σε μια κινητοποίηση. Αντίθετα αν δεχτούμε ότι χάθηκε ο κόσμος για μια φορά, χάνεται και για κάθε φορά.
Αποτέλεσμα: Αποχή από τις κινητοποιήσεις.
Απάντηση στην κυνερνητική πολιτική: Εγώ θα βολευτώ.
Αυτή είναι η μυθοποίηση της μιας διδακτικής μέρας.
Η συγκεκριμένη όμως μέρα της εξεταστικής, επειδή είναι μια, δεν γενικεύεται. Η λογική του ΔΣ θεοποιεί την επίσης μια συγκεκριμένη κινητοποίηση, μεταθέτοντας την εξέταση για άλλη μέρα.
Αυτό λέγεται αριστερισμός.
Λες και από αυτή τη μια ημέρα εξαρτάται η πορεία του κινήματος. Ειδικά όταν το ΚΚΕ καταγγέλει τα κινήματα ως προβοκατόρικα η διεκδίκηση μιας και μόνο πορείας ως σωτήριας είναι εξ ορισμού αριστερισμός. Αλλά και η ΕΑΑΚ δεν πηγαίνει πίσω.
Βέβαια όλα αυτά δεν είναι τίποτε καινούργιο. Είναι γνωστή η φύση της καθεστωτικής αριστεράς του αριστερισμού και της κολοτούμπας. Γι' αυτό και το κίνημα έχει τα χάλια που έχει, και γι' αυτό βρίσκει πολιτικό έδαφος κενό και πατάει η συντήρηση. Την ευθύνη λοιπόν, για τα μέτρα που περνάνε, για την αποχή του κόσμου και για τον εργασιακό μεσαίωνα, zinovia και οι υπόλοιποι, την έχει η καθεστωτική αριστερά.
9 αντιπρόσωποι μιλούν εκ μέρους του συλλόγου λοιπόν.
Κι εμένα πραγματικά δεν με πειράζει και τόσο η μετάθεση. Δεν είχα κανονίσει τίποτα και τώρα θα έχω περισσότερες μέρες για διάβασμα.
Το θέμα είναι όμως ότι για ακόμα μια φορά 9 εκλεγμένοι από εσάς, τους όποιους "εσάς", αποφάσισαν εξ ονόματος του φοιτητικού συλλόγου.
Στη ΓΣ θα αποφάσιζαν 120 που πάλι είναι λίγο; Ναι αλλά εκεί μπορεί να πάει όποιος θέλει ως φοιτητής ΣΕΜΦΕ. Το ΔΣ το μόνο που μπορείς να του κάνεις είναι να μην το ξαναψηφίσεις.
Εδώ γελάμε.
Γελάμε γιατί το πρόβλημα είναι πρόβλημα ιδεολογικό. Το θέμα είναι ότι όσοι σήμερα δυσανασχετούν στις επόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσουν, θέλοντας να γλιτώσουν έτσι από την "δικτατορική" διαδικασία των ΓΣ.
Οικιοθελώς δηλαδή παραδίδουν την εξουσία των πολλών στα χέρια 9. Και μετά βγαίνουν και σκούζουν ότι δεν θα ψηφίσουν στις πρυτανικές.
Για να πετάξω και το απόφθεγμα λοιπόν,
«Όταν στη δημοκρατία ο οργανωμένος λαός έχει την υπέρτατη εξουσία, τότε αυτό είναι δημοκρατία. Όταν η υπέρτατη εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας μερίδας του λαού, τότε αυτό λέγεται αριστοκρατία.»
Σαρλ Ντε Μοντεσκιέ
Ο papagalakos σας που αγαπάτε
Γιατι δε μαζευεις υπογραφες να γινει συνελευση;;;σε εμποδίζει κανεις;;;
με εκατο υπογραφες νομιζω εισαι οκ!!!
Τι θες;; να <<αυτοοργανωσεις>> αυτα που <<οργανωνει>> το δσ;;;
Κακο δσ!!! Γαμα το δσ!!!!
Απο δω και περα υπογραφες...
ε;;;;;
με εκατο υπογραφες νομιζω εισαι οκ!!!
Τι θες;; να <<αυτοοργανωσεις>> αυτα που <<οργανωνει>> το δσ;;;
Κακο δσ!!! Γαμα το δσ!!!!
ε;;;;;
-
papagalakos
Δεν με εμποδίζει κανείς αλλά εγώ δεν είμαι αυτόκλητος σωτήρας. Δεν θα σώσω εγώ τον ΦΣ ΣΕΜΦΕ αν δεν μπορεί να σωθεί μόνος του. Αυτά τα πράγματα ή γίνονται από όλους ή από κανέναν.zinovia έγραψε:Γιατι δε μαζευεις υπογραφες να γινει συνελευση;;;σε εμποδίζει κανεις;;;
Το ζήτημα δεν είναι ποιά θα είναι η απόφαση αλλά πως θα παρθεί. Δεν μίλησα για αυτοοργάνωση, αλλά για τη στοιχειώδη οργάνωση που θα έπρεπε να έχει ένας χώρος 1000 και κάτι φοιτητών.zinovia έγραψε: Τι θες;; να <<αυτοοργανωσεις>> αυτα που <<οργανωνει>> το δσ;;;
Ναι.zinovia έγραψε: Κακο δσ!!! Γαμα το δσ!!!!
ε;;;;;
Κοιτα παπαγαλακο διαβασα τις πρωτες γραμμες που εγραψες γιατι βαριεμαι να διαβασω ολα τα υπολοιπα.
Λοιπον αν ασχολουμουν παραπανω με το φορουμ θα ανοιγα 1000 τοπικς για διαφορα θεματα που προτιμω να συζητω με φιλους μου οταν αραζουμε.
Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα θεωρω λιγο τραγικο να γραφεις συνεχως στο φορουμ...
και για να ειμαι ακομα πιο ειληκρινης αν δεν βαριομουν τωρα να διαβασω δεν θα εγραφα,,,,αλλα ειμαι σαν τα παιδακια που τη μια πεινανε, την αλλη πονανε, την αλλη....οτιδηποτε για να μην κανουν τα μαθηματα του,,,,χαχαχαχαχαχαχα
Λοιπον αν ασχολουμουν παραπανω με το φορουμ θα ανοιγα 1000 τοπικς για διαφορα θεματα που προτιμω να συζητω με φιλους μου οταν αραζουμε.
Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα θεωρω λιγο τραγικο να γραφεις συνεχως στο φορουμ...
και για να ειμαι ακομα πιο ειληκρινης αν δεν βαριομουν τωρα να διαβασω δεν θα εγραφα,,,,αλλα ειμαι σαν τα παιδακια που τη μια πεινανε, την αλλη πονανε, την αλλη....οτιδηποτε για να μην κανουν τα μαθηματα του,,,,χαχαχαχαχαχαχα
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
δεν παει ετσι.. Εσυ που ηθελες να παρθει η αποφαση επρεπε να την κυνηγησεις μεσω ΓΣ.. Μην τα χρεωνεις σε αλλους. Αν η ΓΣ επαιρνε διαφορετικη αποφαση απο αυτη που θες απλα το δεχεσαι και το βουλωνεις. Αυτο λεγεται δημοκρατια. Δεν ειχατε καμμια νομιμοποιηση 10 ατομα να παρετε αποφαση για 1000. Ειδικα μεσα στην εξεταστικη. Ειδικα οταν αποφασιζετε απο την Δευτερα για την Τεταρτη.Γιατι δε μαζευεις υπογραφες να γινει συνελευση;;;σε εμποδίζει κανεις;;;
Αντε γιατι εκνευριστηκα..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
-
papagalakos
Δεν σε υποχρεώνει κανείς, αλλά δύο γραμμές ενός κειμένου μπορούν να το αλλάξουν όλο.zinovia έγραψε:Κοιτα παπαγαλακο διαβασα τις πρωτες γραμμες που εγραψες γιατι βαριεμαι να διαβασω ολα τα υπολοιπα.
Με το μπίριμπίρι σε μια παρέα δεν αλλ΄ζει τίποτα, ούτε βγάζεις παραέξω τίποτα. Αυτό λέγεται "σύνδρομο του τριγώνου εξαρχείων", ή εαακιτιστή "σύνδρομο του τετραγώνου του πολυτεχνείου".zinovia έγραψε: Λοιπον αν ασχολουμουν παραπανω με το φορουμ θα ανοιγα 1000 τοπικς για διαφορα θεματα που προτιμω να συζητω με φιλους μου οταν αραζουμε.
Γενικά κι εγώ. Γι αυτό τελευταία έχω κόψει λίγο ρυθμό. Αλλά είναι καλή δικαιολογία για να μην διαβάζεις.zinovia έγραψε:
Επί του πολιτικού, αν ένα πολιτικό topic έχει 500 views, κι απ' αυτούς διαβάσουν όσα γράφω οι 100, κι απ' αυτούς προβληματιστούν οι 5 είναι επιτυχία.
βαστα otinanai γιατι εδω εχει γελιο....
δηλαδη οι 10 Μ@Λ@ΚΕΣ του δσ οπως πιστευεις θες να λειτουργουν οπως θες;;;
Καλως η κακως εκριναν ετσι...εσυ που εχεις διαφορετικη γνωμη, σε εμποδιζει κανεις να παρεις την αποφαση για οτιδηποτε στα χερια σου;;;Δεν καταλαβα;;; θελουμε <<αντιπροσωπους>> για να γκρινιαζουμε ανεξοδα;;;
οσο για τα του μαθηματος και του διαβασματος που ελεγες παπαγαλακο δεν ειναι σωστο να υποτιμας την αξία της μορφωσης, οπως και στα μαθηματα που χανονταν μεσα στο εξαμηνο υπηρχαν αναπληρωσεις, απλα ηταν πιο ευέλικτες.
Στην τελικη αν μεσα στις επιδιωξεις σου δεν ειναι και η μορφωση, η προσβαση σαυτην, οι συνθηκες, το περιεχομενο, τοτε ειναι που μπαζεις ιδεολογικα και γινεσαι μηδενιστης και καιροσκοπος.
δηλαδη οι 10 Μ@Λ@ΚΕΣ του δσ οπως πιστευεις θες να λειτουργουν οπως θες;;;
Καλως η κακως εκριναν ετσι...εσυ που εχεις διαφορετικη γνωμη, σε εμποδιζει κανεις να παρεις την αποφαση για οτιδηποτε στα χερια σου;;;Δεν καταλαβα;;; θελουμε <<αντιπροσωπους>> για να γκρινιαζουμε ανεξοδα;;;
οσο για τα του μαθηματος και του διαβασματος που ελεγες παπαγαλακο δεν ειναι σωστο να υποτιμας την αξία της μορφωσης, οπως και στα μαθηματα που χανονταν μεσα στο εξαμηνο υπηρχαν αναπληρωσεις, απλα ηταν πιο ευέλικτες.
Στην τελικη αν μεσα στις επιδιωξεις σου δεν ειναι και η μορφωση, η προσβαση σαυτην, οι συνθηκες, το περιεχομενο, τοτε ειναι που μπαζεις ιδεολογικα και γινεσαι μηδενιστης και καιροσκοπος.
-
papagalakos
Ναι, δεν μιλάς σε εμένα αλλά ο διάλογος είανι δημόσιος.zinovia έγραψε:βαστα otinanai γιατι εδω εχει γελιο....
Κι επίσης έχει γέλιο.
zinovia, μη βρίζεις!zinovia έγραψε: δηλαδη οι 10 μ@λ@κες
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να λειτουργεί καθόλου το ΔΣ.zinovia έγραψε:του δσ οπως πιστευεις θες να λειτουργουν οπως θες;;;
...τον ****zinovia έγραψε: Καλως η κακως εκριναν ετσι...εσυ
Ο otinanai και ο κάθε otinanai δεν μπορεί να τρέχει να κυνηγάει τις αυθαιρεσίες του ΔΣ που μάλιστα ανακοινώνονται με την ανάλογη καθυστέρηση.zinovia έγραψε:που εχεις διαφορετικη γνωμη, σε εμποδιζει κανεις να παρεις την αποφαση για οτιδηποτε στα χερια σου;;;
Να στο εξηγήσω. Εγώ δεν θέλω να αποφασίζουν για μένα. Αυτοί αποφασίζουν. Εγώ δεν θέλω αυτούς.zinovia έγραψε:Δεν καταλαβα;;;
Δεν θέλουμε!zinovia έγραψε:θελουμε <<αντιπροσωπους>> για να γκρινιαζουμε ανεξοδα;;;
Κι έλεγα δεν θα μιλήσει και σε μένα...zinovia έγραψε: οσο για τα του μαθηματος και του διαβασματος που ελεγες παπαγαλακο
Δεν την υποτιμάω. Εγώ είμαι με το σύνθημα "μόρφωση δουλειά ανεξαρτησία", "πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στους αγώνες" κ.λπ. Απλά έχω την αίσθηση ότι οι αγώνες έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα και τώρα όλοι μαζί παρέα και στοϊκά παρακολουθούμε το κίνημα να τον πίνει και τον Βασιλέα Ελλήνων Γεώργιο τον Β της δυναστείας των Παπανδρέου να εξαγγέλει βουρδουλιές και κεφαλικούς φόρους.zinovia έγραψε:δεν ειναι σωστο να υποτιμας την αξία της μορφωσης, οπως και στα μαθηματα που χανονταν μεσα στο εξαμηνο υπηρχαν αναπληρωσεις, απλα ηταν πιο ευέλικτες.
Και πάνω σ' αυτό αναρωτιέμαι, σας ήρθε να αγωνιστείται τώρα και ειδικά τώρα; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβληαμ, και στη πορεία θα κατέβω. Αλλά όσο να πεις...
Τα 'παμε αυτά. Είμαι με τη μόρφωση. Όσο για τους μηδενιστές... Μπλιάχ!...zinovia έγραψε: Στην τελικη αν μεσα στις επιδιωξεις σου δεν ειναι και η μορφωση, η προσβαση σαυτην, οι συνθηκες, το περιεχομενο, τοτε ειναι που μπαζεις ιδεολογικα και γινεσαι μηδενιστης και καιροσκοπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos την Τρί Ιουν 22, 2010 2:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- otinanai
1ον ξαναδιαβασε -προσεκτικα αυτη την φορα- τι εγραψαβαστα otinanai γιατι εδω εχει γελιο....
δηλαδη οι 10 μ@λ@κες του δσ οπως πιστευεις θες να λειτουργουν οπως θες;;;
2ον οι 10 Μ@Λ@ΚΕΣ ΔΕΝ θελω να λειτουργουν με οποιονδηποτε τροπο. Δεν νομιμοποιουνται. Ειναι αντιπροσωπευτικη δημοκρατια εκει που μπορουμε να εχουμε αμεση!
3ον Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να σας κυνηγαω απο πισω καθε φορα που παιρνετε αποφαση ΔΣ. Πως να την αλλαξω? ποσες ΓΣ να μπορεσω να καλεσω? νομιζω οτι ανταλαμβανεσαι οτι η αναμετρηση ειναι ανιση. Στην προκειμενη ΕΣΥ θες να παρεις αποφαση και εγω σου λεω ποιος ειναι ο τροπος: ΓΣ!!
4ον ΔΕΝ θελουμε αντιπροσωπους!!!
Καρίμ ψήφισες στις φοιτητικές εκλογές??
edit:για τον παπαγάλο δε ρωτάω, το ξέρω οτι συνειδητά ρίχνει άκυρο σαν μορφή διαμαρτυρίας.
edit:για τον παπαγάλο δε ρωτάω, το ξέρω οτι συνειδητά ρίχνει άκυρο σαν μορφή διαμαρτυρίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος C0n την Τρί Ιουν 22, 2010 3:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- otinanai
ακυρο...
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Παιδια την αποφαση του ΔΣ θα μας τη πει κανενας?
οκ. τότε είναι δικαίωμά σου το να θεωρείς οτι δεν αντιπροσωπεύεσαι. Δυστυχώς όμως, (και πίστεψε με, το εννοώ το δυστυχώς, όντας εκλεγμένος εκπρόσωπος στο ΔΣ) ψήφισαν 460 άτομα στις φοιτητικές εκλογές φέτος. Αρκετά μεγάλο ποσοστό των εν ενεργεία φοιτητών. Αυτοί ρίχνοντας έγκυρο ψηφοδέλτιο στην κάλπη του ΦΣ ΣΕΜΦΕ, επέλεγαν την παράταξη που τους εκπροσωπεί. Το πρόβλημα ομως αρχίζει, όταν η παράταξη αυτή εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι φοιτητές που τη στήριξαν, θίγοντας άμεσα τα συμφέροντά τους και προδίδοντάς τους μπροστά στο ενδεχόμενο να πουλήσουν πολιτική ισχύ στο κόμμα (ή το σχήμα) στο οποίο αυτοί είναι υπόλογοι.
Οταν λοιπόν, κάποιος έκλέγει αντιπρόσωπο όχι με βάση το ποιός θα του εξασφαλίσει βασικά πλέον δικαιώματα στα πλαίσια της σχολής, αλλά η όλη πολιτική και συνδικαλιστική ζωή στο πανεπιστήμιο περιστρέφεται γύρω από ιδεολογίκές παραφυλλολογίες, ανεφάρμοστα οικονομικά συστήματα σε ιδεατή μορφή και ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΣΙΑ, όταν δίνεις την πελιοψηφία και την ισχύ σε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά δεν έχουν να σου πούν τίποτα για τα τρέχοντα ζητήματα της σχολής γιατί απλώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ, τότε είναι φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτοί να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη που η πλειοψηφία τους έδωσε (για άλλους να τονίσω λογους, όπως ιδεολογική ταύτιση, αποπροσανατολισμός από την ουσία, κτλ.) για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα του πολιτικού τους φορέα τον οποίο οι ίδιοι βάζουν πάνω από το συμφέρον της σχολής.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί διαμαρτύρεστε??? Το σύστημα της εκπροσώπησης ας είμαστε ρεαλιστές, δε παίζει να αλλάξει. Φοιτητικές εκλογές θα γίνουν του χρόνου και του παραχρόνου και πάντα. Ούτε η αποχή είναι λύση. Γιατί και 5 να έρθουν να ψηφίσουν και βηεί πρώτη η ΠΚΣ με 3 ψήφους και δεύτερα τα ΕΑΑΚ με 2 ψήφους, πάλι η κατανομή των εδρών θα είναι 5 για την ΠΚΣ και 4 για τα ΕΑΑΚ, οπότε πάλι κουμάντο θα κάνουν και χειρότερα μάλιστα. Κοιτάξτε λοιπόν να αφυπνηστείτε από τις ιδεολόγες σειρήνες που κυκλοφορούν στη σχολή και σας μαγεύουν τα μυαλά με τα ωραία βαρύγδουπα τους λόγια και συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας. Μήν τους δίνετε το δικαίωμα στην πλάτη μας, να καταστρώνουν το πολιτικό τους μέλλον στο Κώμα.
Αυτά.
Οταν λοιπόν, κάποιος έκλέγει αντιπρόσωπο όχι με βάση το ποιός θα του εξασφαλίσει βασικά πλέον δικαιώματα στα πλαίσια της σχολής, αλλά η όλη πολιτική και συνδικαλιστική ζωή στο πανεπιστήμιο περιστρέφεται γύρω από ιδεολογίκές παραφυλλολογίες, ανεφάρμοστα οικονομικά συστήματα σε ιδεατή μορφή και ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΣΙΑ, όταν δίνεις την πελιοψηφία και την ισχύ σε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά δεν έχουν να σου πούν τίποτα για τα τρέχοντα ζητήματα της σχολής γιατί απλώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ, τότε είναι φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτοί να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη που η πλειοψηφία τους έδωσε (για άλλους να τονίσω λογους, όπως ιδεολογική ταύτιση, αποπροσανατολισμός από την ουσία, κτλ.) για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα του πολιτικού τους φορέα τον οποίο οι ίδιοι βάζουν πάνω από το συμφέρον της σχολής.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί διαμαρτύρεστε??? Το σύστημα της εκπροσώπησης ας είμαστε ρεαλιστές, δε παίζει να αλλάξει. Φοιτητικές εκλογές θα γίνουν του χρόνου και του παραχρόνου και πάντα. Ούτε η αποχή είναι λύση. Γιατί και 5 να έρθουν να ψηφίσουν και βηεί πρώτη η ΠΚΣ με 3 ψήφους και δεύτερα τα ΕΑΑΚ με 2 ψήφους, πάλι η κατανομή των εδρών θα είναι 5 για την ΠΚΣ και 4 για τα ΕΑΑΚ, οπότε πάλι κουμάντο θα κάνουν και χειρότερα μάλιστα. Κοιτάξτε λοιπόν να αφυπνηστείτε από τις ιδεολόγες σειρήνες που κυκλοφορούν στη σχολή και σας μαγεύουν τα μυαλά με τα ωραία βαρύγδουπα τους λόγια και συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας. Μήν τους δίνετε το δικαίωμα στην πλάτη μας, να καταστρώνουν το πολιτικό τους μέλλον στο Κώμα.
Αυτά.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!