edit: Το παραθέτω μόνο και μόνο για να μη χρειαστεί να κατεβάσουν/ανοίξουν το .doc όσοι θέλουν να δουν την ανακοίνωση. Έκανα και τη σχετική ανακοίνωση στη κεντρική σελίδα.Προς τους φοιτητές και τους διδάσκοντες της Σχολής ΕΜΦΕ
Θέμα: Αναβολή εξετάσεων στις 23 και 29 Ιουνίου 2010 – Ορισμός ημερομηνιών αναπλήρωσης
Μετά από απόφαση του φοιτητικού συλλόγου (Φ.Σ) της ΣΕΜΦΕ, η οποία κοινοποιήθηκε στη Γραμματεία της Σχολής σήμερα (στις 3.30 μ.μ.) και με βάση τη συζήτηση, που έγινε στη συνεδρίαση της Γ.Σ.Ε.Σ. στις 17/6/2010, σας γνωρίζουμε ότι η Σχολή θα παραμείνει κλειστή στις 23 και 29 Ιουνίου, λόγω συμμετοχής του Φ.Σ. στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις και κατά συνέπεια οι προγραμματισμένες εξετάσεις γι’ αυτές τις δύο ημερομηνίες αναβάλλονται.
Η αναπλήρωση των εξετάσεων των δύο συγκεκριμένων ημερομηνιών θα γίνει στις 12 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Κ.ΚΥΡΙΑΚΗ
Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκλιση ΓΣ
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Πρόγραμμα Εξετάσεων Εαρινών Εξαμήνων 2009-2010
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινών Εξαμήνων 2009 - 2010
Πήγα να πάθω εγκεφαλικό, διότι έδινα και τις δύο αυτές μέρες, αλλά ευτυχώς τουλάχιστον αν πάνε 12-13 που λέει δεν είναι καταστροφικό..
Edit: Πάντως για μία ακόμα φορά έχουμε απόφαση Φ.Σ. χωρίς να γίνει Γ.Σ., αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα..
Edit: Πάντως για μία ακόμα φορά έχουμε απόφαση Φ.Σ. χωρίς να γίνει Γ.Σ., αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- prochatz
- Real Name: Πρόδρομος
Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Εαρινών Εξαμήνων 2009-2010
Ρε παιδιά, ποιοί παρέδωσαν την απόφαση ΣΗΜΕΡΑ στις 15:30 !!!!!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά είχαμε βγάλει απόφαση από τις 17/6 και παραδώσαμε την απόφαση σήμερα στις 21/6 για κάτι που αφορά τις 23/6 ?????? Μερικοί είναι μεγάλα, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ, ΖΩΑ.
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
-
papagalakos
Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκλιση ΓΣ
Ελληνικοί ρυθμοί...
Off Topic
[quote="Hengeo"]Edit: Πάντως για μία ακόμα φορά έχουμε απόφαση Φ.Σ. χωρίς να γίνει Γ.Σ., αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα..[/quote]
Εσείς τους ψηφίσατε...
Εσείς τους ψηφίσατε...
Κι εσείς τους ψηφίσατε μίστερ papagalakos..... Μην βγάζουμε την πλουμιστή ουρά μας απ'έξω....papagalakos έγραψε:Off TopicΕσείς τους ψηφίσατε...
Γιατί η απόφαση θέλει 5 στα 9... Η ΠΚΣ έχει 3 και αναρωτιέμαι
Υπενθυμίζω την κατανομή των εδρών:
ΠΚΣ 3
ΔΑΠ 3
ΕΑΑΚ 2
ΠΑΣΠ 1
3+2=5 => ΠΚΣ+ΕΑΑΚ= Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις
Τυχαίο?? Δε νομίζω...
Off Topic
ΠΚΣ-ΕΑΑΚ: Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε!
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά?
εχω κλεισει εισητηρια να φυγω -υποτιθεται οτι θα τελειωνα 8 Ιουλιου!
αλλοι δεν βρισκονται στην ιδια θεση με μενα?
ταχω παιξει!!
εχω κλεισει εισητηρια να φυγω -υποτιθεται οτι θα τελειωνα 8 Ιουλιου!
αλλοι δεν βρισκονται στην ιδια θεση με μενα?
ταχω παιξει!!
- Glaurung
- Real Name: ....
Ναι , αυτό επέλεξε μέσω των ψήφων τους οι φοιτητές , που κολλάς ;ΕΛ-Juan έγραψε:
Γιατί η απόφαση θέλει 5 στα 9... Η ΠΚΣ έχει 3 και αναρωτιέμαι, που βρήκε τις άλλες 2 ψήφους στο ΔΣ...
ΠΚΣ 3
ΔΑΠ 3
ΕΑΑΚ 2
ΠΑΣΠ 1
Τυχαίο?? Δε νομίζω...
ΠΚΣ-ΕΑΑΚ: Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε!
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Αν έχετε υπαρξιακές απορίες σχετικά με ΔΣ, ΓΣ, έδρες κλπ-offtopic-θέματα-για-το-παρόν-topic .. παρακαλείστε να ανοίξετε νέα συζήτηση .. αλλιώς θα το κάνω εγώ.
Merci.
Merci.
- sos
- Real Name: Κώστας
Δεν ξέρω για τα άλλα μαθήματα, αλλά όσον αφορά τη Φυσική Συμπυκνωμένης Ύλης που κανονικά τη δίναμε την Τρίτη 29 του μηνός, θα συζητηθεί με τον καθηγητή και ίσως μαζευτούν υπογραφές για να γίνει Τετάρτη 30 του μηνός, γιατί πολλοί έχουν κανονίσει να φύγουν (και δεν είμαι μέσα σ' αυτούς, για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι το κάνω για να βολευτώ). Τώρα αν έχετε άλλη πρόταση για μέρα μέχρι το κανονικό τέλος της εξεταστικής, ας ειπωθεί.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
papagalakos
msl μου συγγνώμη αλλά το άνοιγμα νέου topic μέσα στην εξεταστική για δύο το πολύ τρία posts θα ήταν κάτι παραπάνω από περιτό. Εξάλλου ούτε για καμιά φιλοσοφική συζήτηση πρόκειτε ούτε έχουμε να πούμε και πολλά.
Αυτά, λιτά και απέριτα.
sfod, εμένα να δείς που η εξεταστική μου τελείωνε στη 1...
ΕΛ-Juan, δεν είπα "εσείς ψηφίσατε την κακιά ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ", είπα "εσείς τους ψηφίσατε", που θα πει "εσείς διαλέξατε την ύπαρξη 9μελούς ΔΣ που θα μιλά και θα αποφασίζει εκ μέρους του ΦΣ". Αν θυμάσαι καλά σε όλες τις αναμετρήσεις δεν λέω ψηφίστε την καλή αριστερά. Λέω άκυρο και όλη την εξουσία στις ΓΣ.ΕΛ-Juan έγραψε:Κι εσείς τους ψηφίσατε μίστερ papagalakos..... Μην βγάζουμε την πλουμιστή ουρά μας απ'έξω....papagalakos έγραψε:Off TopicΕσείς τους ψηφίσατε...
Γιατί η απόφαση θέλει 5 στα 9... Η ΠΚΣ έχει 3 και αναρωτιέμαι, που βρήκε τις άλλες 2 ψήφους στο ΔΣ...
ΠΚΣ 3
ΔΑΠ 3
ΕΑΑΚ 2
ΠΑΣΠ 1
Τυχαίο?? Δε νομίζω...Off TopicΠΚΣ-ΕΑΑΚ: Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε!
Αυτά, λιτά και απέριτα.
sfod, εμένα να δείς που η εξεταστική μου τελείωνε στη 1...
-
Raskolnikov
- Real Name: Fiodor
Βρίσκονται.Έδινα μιγαδική.Στις 12 έχω κλείσει εισητήρια να φύγω.Αλλά να σου πω και τ'άλλο?Στο είπανε και δυο μέρες πρίν την εξέταση, δηλαδή τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι ρε παιδιά,ας σοβαρευτούμε λίγο, μην είμαστε κι αχάριστοι...
ας μην μιλήσουμε ο καθένας για το πρόγραμμα του. Αυτά που συμβαίνουν είναι απλως απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα. Ο καθένας έχει κάνει το πρόγραμμα του και ας μην εστιάσουμε μονο σε διακοπες εισητηρια κλπ αλλά κυρίως σε προγραμμα μαθημάτων στα οποία θέλει και προλαβαίνει να εξεταστεί ο καθένας. Οι περισσότεροι χρωστάμε , και δεν κατάλαβα την προηγούμενη κουβεντα ,οτι αφου ειναι 1/7 η μηχανικη 4 πρεπει καποιος να τελειωνει 6/7 που ειναι η φυσικη 4?!
- sciroccakias
- Real Name: -
....λόγω συμμετοχής του Φ.Σ. στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις και κατά συνέπεια οι προγραμματισμένες εξετάσεις γι’ αυτές τις δύο ημερομηνίες αναβάλλονται....
Κρατάω την εξής πρόταση από την ανακοίνωση της γραμματείας και όποιος έχει το στοιχειώδες ίχνος Ανθρώπινου εγκεφαλικού κυττάρου καταλαβαίνει τι εννοώ!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΜΠΗΧΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
Κρατάω την εξής πρόταση από την ανακοίνωση της γραμματείας και όποιος έχει το στοιχειώδες ίχνος Ανθρώπινου εγκεφαλικού κυττάρου καταλαβαίνει τι εννοώ!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΜΠΗΧΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Αποφάσεις ΔΣ χωρίς τη σύγκληση ΓΣ
Έκανα την μετακίνηση των posts σε αυτό το topic με αυτόν τον γενικότερο τίτλο (την αφορμή για όλη αυτή τη συζήτηση) που πιστεύω ότι έχουν να ειπωθούν πολλά.
- ex8ros tou malaka
- Real Name: Vasilantwnhs
Θα συμφωνήσω με το ότι δεν είναι ωραίο μια τέτοια απόφαση να παίρνεται από ΔΣ και ότι θα έπρεπε να παρθεί από ΓΣ. Και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έπρεπε να κάνουμε ΓΣ μέσα στην εξεταστική, για να συζητηθεί και να ενημερωθεί και ο σύλλογος. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι και πάλι αυτοί που εκείνη την μέρα θα γράφαν μαθήματα, που προφανώς θα μεταφέρονταν σε άλλη ημερομηνία, θα έκραζαν ότι κάνουμε συνελεύσεις και χάνουν τα μαθήματά τους. Όπως επίσης διατηρώ τις αμφιβολίες μου (αν και μπορεί να πέφτω και έξω και τότε συγχωρείστε με) ότι όσοι αυτοί την στιγμή παραπονιούνται για την απόφαση του ΔΣ θα έρχονταν στη ΓΣ...