Συζήτηση για αλλαγές μαθημάτων στην επί πτυχίω εξεταστική
-
kelly_b
- Real Name: kelly
- Facebook ID: 0
Re: Ανακοίνωση για την επί πτυχίω εξεταστική
Συμφωνώ κι εγώ για ηλεκτρονικά 2. Πολύ καλύτερα να πάνε 24/5!
-
ilektrologos
- Real Name: ilektrologos
k emena me volevei auti i imerominia gia ta ilektronika 2 k xairomai pou sumfwnoume! kalo tha itan na kinithoume amesa an einai na kanoume kapoia allagi gia na min exoume antirriseis apo symfoitites me diethni kariera opws eipwthike parapanw! na steiloume kanena email ston didaskonta i sti grammateia?
- BILLYDELUXE
Όποιος ενδιαφέρεται για αλλαγή της Μηχανικής Ι (Στατική) ας μου στείλει μήνυμα για να μην γεμίσουμε το θέμα .
Δεν με βολευει καθολου η αλλαγη εμενα παντως για την μηχανικη 1 ..
- Elnor
- Real Name: GP
Ρε φίλε σου λένε κάποιοι ότι ΔΕΝ τους βολεύει η αλλαγή της Μηχανικής 1 κι εσύ λες να σου στείλουν μήνυμα αυτοί που τους βολεύει για να το κανονίσετε; Αυτό είναι αισχρό. Γι αυτό υπάρχει το forum, για να συννενοούμαστε από εδώ.
Και μάλιστα τώρα που βλέπω τα προηγούμενα posts βλέπω ότι 2 θέλουν την αλλαγή του μαθήματος, ενώ 3 δεν θέλουν.
Και μάλιστα τώρα που βλέπω τα προηγούμενα posts βλέπω ότι 2 θέλουν την αλλαγή του μαθήματος, ενώ 3 δεν θέλουν.
''Fear me mortals, for I am the Anointed, the Favoured son of Chaos,the Scourge of the World. The armies of the Gods rally behind me, and it is by my will and by my sword that your weakling nations shall fall.''
Archaon, Lord of the End Times
- mpekriiiiiis
- Real Name: Κώστας
Oute emena me voleuei allagi tis mixanikis 1
What is the life ,don't you wonder?what is above us in the sky?- BILLYDELUXE
Τι αισχρο ρε φιλε πλάκα μας κανεις;
Εβγαλες δείγμα απο 4 άτομα που μπαίνουμε στο φορουμ;
Και αυτο επειδή σε βολεύει εσενα;
Ειμαι σίγουρος οτι ολα τα μαθηματα που ειναι μετα τις γιορτες δεν βολεύουν τους περισσότερους ,προφανώς εσυ το εχεις διαβασμενο και μας κανεις μαθηματα ηθικής .
Εγώ αν δεν αλλάξει δεν θα μπορέσω να ειμαι στην εξέταση ,οπότε για μενα ειναι πραγματική αναγκη να αλλάξει .
Εβγαλες δείγμα απο 4 άτομα που μπαίνουμε στο φορουμ;
Και αυτο επειδή σε βολεύει εσενα;
Ειμαι σίγουρος οτι ολα τα μαθηματα που ειναι μετα τις γιορτες δεν βολεύουν τους περισσότερους ,προφανώς εσυ το εχεις διαβασμενο και μας κανεις μαθηματα ηθικής .
Εγώ αν δεν αλλάξει δεν θα μπορέσω να ειμαι στην εξέταση ,οπότε για μενα ειναι πραγματική αναγκη να αλλάξει .
- Elnor
Εγώ δεν πάω να το περάσω κάτω απ το τραπέζι, εσύ πήγες να το κάνεις αυτό. Και όχι, δεν το χω διαβασμένο, απλά έχω από εδώ και στο εξής μιάμιση βδομάδα για τη μηχανική και μετά εχω άλλα μαθήματα. Και αν αλλάξει πιθανόν να μην μπορώ να το δώσω. Αν είναι κι άλλα άτομα όσα λες να το γράψουν εδώ να το συζητήσουμε. Για την ώρα πάντως είναι 2-4 υπέρ του να μείνει ως έχει. Και τι μαθήματα ηθικής λες; Έκανες μ@λ@κία με αυτό που πρότεινες, μη βγαίνεις κι από πάνω. Έλεος.
Και πώς είσαι σίγουρος ότι δεν τους βολεύουν; Απλά σπρώχνεις το θέμα εκεί που σε συμφέρει. Το forum είναι για να συζητάμε ακριβώς αυτά. Και ας γεμίσει το θέμα, γι αυτό υπάρχει. Συννενόηση από pm και λοιπά είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.
Plus ότι με την ίδια λογική κι εγώ φέτος παίρνω πτυχίο, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη για μένα να μην αλλάξει. Αλλά αυτή δεν είναι λογική.
Και πώς είσαι σίγουρος ότι δεν τους βολεύουν; Απλά σπρώχνεις το θέμα εκεί που σε συμφέρει. Το forum είναι για να συζητάμε ακριβώς αυτά. Και ας γεμίσει το θέμα, γι αυτό υπάρχει. Συννενόηση από pm και λοιπά είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.
Plus ότι με την ίδια λογική κι εγώ φέτος παίρνω πτυχίο, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη για μένα να μην αλλάξει. Αλλά αυτή δεν είναι λογική.
''Fear me mortals, for I am the Anointed, the Favoured son of Chaos,the Scourge of the World. The armies of the Gods rally behind me, and it is by my will and by my sword that your weakling nations shall fall.''
-
manos
- Real Name: manos
Αφηστε την μηχανικη 1 ως εχει αν ειναι δυνατον το χρωσταει πολυς κοσμος για να αποφασισουμε απο ενα φορουμ αν θα πρεπει να γινει καποια αλλαγη.Προσωπικα αν αλλαξει δεν θα μπορω να την δωσω.
- BILLYDELUXE
"κατω απο το τραπεζι"....ναι ρε ετοιμαζω πραξικόπημα με σκοπό να σου χαλασω το προγραμμα..Elnor έγραψε:Εγώ δεν πάω να το περάσω κάτω απ το τραπέζι, εσύ πήγες να το κάνεις αυτό. Και όχι, δεν το χω διαβασμένο, απλά έχω από εδώ και στο εξής μιάμιση βδομάδα για τη μηχανική και μετά εχω άλλα μαθήματα. Και αν αλλάξει πιθανόν να μην μπορώ να το δώσω. Αν είναι κι άλλα άτομα όσα λες να το γράψουν εδώ να το συζητήσουμε. Για την ώρα πάντως είναι 2-4 υπέρ του να μείνει ως έχει. Και τι μαθήματα ηθικής λες; Έκανες μ@λ@κία με αυτό που πρότεινες, μη βγαίνεις κι από πάνω. Έλεος.
Ειπα οτι θελω να αλλάξει είπες οτι δεν θελεις ..τι να συζητήσουμε αλλο θα αλλάξεις γνωμη;
Ειπα να μου στείλουν pm ώστε να δουμε ποσοι ειμαστε ,αν ειμαστε αρκετοί ισως και να αλλάξει ,αλλιώς θα μεινει ως εχει, απλό ;
Αν σκεφτείς ποσοι το χρωστάνε και ποσοι συμμετέχουν στην συζήτηση μπορεις να καταλάβεις οτι το φορουμ δεν ειναι ασφαλές δείγμα .
Τόσα χρονια στην σχολη εχει τύχει παρα πολλές φορές να μου πέφτουν και τρια μαθηματα σε μια μερα αλλα το δέχτηκα ...
Ακομα εχει τύχει να αλλάζουν ημερομηνίες που να μου χαλάνε ολο το προγραμμα αλλα σεβαστηκα οτι κάποιοι το χρειάζονται και δεν μπηκα να γράψω για αισχροτητες...
Τωρα όμως εχω εγώ την αναγκη και ρωτάω οποίος εχει την ίδια να συνεννοηθούμε ..
Οπως και να εχει το προγραμμα θα αλλάξει μονο αν το θέλουν πολλοί φοιτητές ...οχι αν το θελω εγώ .. Άρα δεν χρειάζεται να ηθικολογεις εδω μεσα , και οι υπερβολές σου δείχνουν οτι δεν καταλαβαίνεις οτι εδω μεσα δεν ειναι ο πραγματικοσ κοσμος..
Σε αφήνω τωρα παω να σχεδιασω μια συνωμοσία
- Elnor
Χιουμοράκι.
Ποιες ηθικολογίες, ποιος πραγματικός κόσμος, τι λες; Για το πρόγραμμα εξεταστικής λέμε. Εγώ δεν επέβαλα να μην αλλάξει, λέω απλά ότι πρέπει να το δούμε από εδώ και όχι από pm. Και το λέω επειδή έχει ξαναγίνει να πάνε 3 άτομα να αλλάξουν μάθημα χωρίς να ρωτήσουν τους υπόλοιπους.
Καλή συνωμοσία
Ποιες ηθικολογίες, ποιος πραγματικός κόσμος, τι λες; Για το πρόγραμμα εξεταστικής λέμε. Εγώ δεν επέβαλα να μην αλλάξει, λέω απλά ότι πρέπει να το δούμε από εδώ και όχι από pm. Και το λέω επειδή έχει ξαναγίνει να πάνε 3 άτομα να αλλάξουν μάθημα χωρίς να ρωτήσουν τους υπόλοιπους.
Καλή συνωμοσία
- Amelie Poulain
- Real Name: Kleines Näschen
Αφήστε τη μηχανική 1 όπως είναι ρε παιδιά. Είναι πολυπληθές μάθημα και ήδη υπαρχουν αντιρρήσεις. Τώρα για ηλεκτρονικά που το χρωστάμε λίγοι οκ, αλλά και πάλι όταν κάποιοι έχουν πρόβλημα δεν είναι σωστό να αλλάξει.

- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
και μένα με βολεύει εκεί που είναι η μηχανική 1
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
- NTG
- Real Name: Nikolas
Re: Συζήτηση για αλλαγές μαθημάτων στην επί πτυχίω εξεταστικ
Παιδιά, μην κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα μια βδομάδα πριν την εξεταστική. Άργησε που άργησε να βγει. Είναι αδύνατο να βολεύουν όλες οι ώρες όλους τους φοιτητές και είναι εγωιστικό να θέλει κάποιος να αλλάξει μάθημα όπως τον βολεύει δεδομένου ότι δεν θα βολεύει άλλους. Ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι έχουν κάνει το πρόγραμμά τους.
Re: Συζήτηση για αλλαγές μαθημάτων στην επί πτυχίω εξεταστικ
Συμφωνώ με τον NTG. Η εξεταστική αρχίζει σε μία εβδομάδα. Ας μείνουν τα μαθήματα έτσι. Και εμένα θα με βόλευε να αλλάξει η Μηχανική Ι αλλά τώρα έχω ρυθμίσει, όπως και τα περισσότερα παιδιά, το πρόγραμμα όλης της εξεταστικής περιόδου.