Συζήτηση για αλλαγές μαθημάτων στην επί πτυχίω εξεταστική
- BILLYDELUXE
Συζήτηση για αλλαγές μαθημάτων στην επί πτυχίω εξεταστική
θέλει κανείς άλλος να αλλάξει η ΜΗΧΑΝΙΚΉ 1 ???????????????
------------------
by constant: Συνέχεια της συζήτησης που γινόταν εδώ
------------------
by constant: Συνέχεια της συζήτησης που γινόταν εδώ
-
faskomilo
- Real Name: zirkonia
- Facebook ID: 0
Re: Ανακοίνωση για την επί πτυχίω εξεταστική
εμένα θα με βόλευε υπερβολικά να αλλάξει
- BILLYDELUXE
faskomilo έγραψε:εμένα θα με βόλευε υπερβολικά να αλλάξει
Ωραία είμαστε δυο προς το παρών ....
Νομίζω πως θα έπρεπε να ξεκινάει μια βδομάδα μετά τις γιορτές και όχι κατευθείαν ....
-
faskomilo
Νομίζω το πρόγραμμα είναι ακριβώς ίδιο με της χειμερινής.... Ξέρεις τι διαδικασία χρειάζεται για να αλλάξει η ημερομηνία; Συμφωνώ για το μια βδομάδα μετά
- BILLYDELUXE
Οχι δεν ξέρω και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω ..όποιος ξέρει ας μας πει
λογικά με γραμματεία πρέπει να επικοινωνήσουμε αλλα δεν ξέρω πόσοι πρέπει να μαζευτούνε
λογικά με γραμματεία πρέπει να επικοινωνήσουμε αλλα δεν ξέρω πόσοι πρέπει να μαζευτούνε
- Elnor
- Real Name: GP
Εμένα με βολεύει η Μηχανική 1 εκεί που είναι, οπότε ίσως να το συζητήσουμε λίγο. Επίσης αν ξεκινήσει μια βδομάδα μετά θα τελειώσει ακριβώς πριν την κανονική, οπότε δεν θα έχουμε χρόνο για διαβασμα τότε. Τουλάχιστον τώρα έχουμε τις διακοπές.
''Fear me mortals, for I am the Anointed, the Favoured son of Chaos,the Scourge of the World. The armies of the Gods rally behind me, and it is by my will and by my sword that your weakling nations shall fall.''
Archaon, Lord of the End Times
Archaon, Lord of the End Times
-
ilektrologos
- Real Name: ilektrologos
Φιλοι μου ψήνεστε να βάλουμε το μάθημα ηλεκτρονικά 2 καμιά εβδομαδα νωριτερα ή στην αρχη της εξεταστικής? Όχι τίποτα άλλο να μπορούμε να διαβάσουμε τα τεράστια παλούκια ιδιότητες υλικών και κβαντο 2 με την ησυχίας μας!!
-
faskomilo
Η γραμματεία θα ανοίξει φαντάζομαι ξανά μετά το Πάσχα, οπότε έχουμε λίγο χρόνο να το συζητήσουμε..
Δεν χρειάζεται να μεταφερθεί μια βδομάδα όλη η εξεταστική αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τόσο που άργησαν να βγάλουν το πρόγραμμα.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για τη διαδικασία (για να μεταφερθεί μάθημα) πόσοι πρέπει να μαζευτούμε κλπ ας το πει
Δεν χρειάζεται να μεταφερθεί μια βδομάδα όλη η εξεταστική αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τόσο που άργησαν να βγάλουν το πρόγραμμα.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για τη διαδικασία (για να μεταφερθεί μάθημα) πόσοι πρέπει να μαζευτούμε κλπ ας το πει
Εγω οταν μιλησα με τη γραμματεια μου ειπε πως καθυστερησε πολυ το προγραμμα γιατι ειχε πεσει για πολλες ημερες το semfe.ntua.gr λογω καταληψεων ( αν καταλαβα καλα ) και δεν μπορουσαν να γινουν οι αιτησεις και πως δεν μπορει να μεταφερθει πιο μετα η επι πτυχιο διοτι θα πεσει πανω στην εαρινη εξεταστικη την οποια και δεν εχουν καμια προθεση να μεταφερουν για αργοτερα. Αυτα.
- Amelie Poulain
- Real Name: Kleines Näschen
Επειδή το ψάχναμε και στη προηγούμενη εξεταστική μας ειπε η γραμματεια ότι πρέπει να βρούμε νομιζω υπογραφες από τους μισούς που το χρωστάνε ή κάτι τέτοιο. Καποιες φορές βέβαια μπορείς να πας με μια ομάδα φοιτητών και να ζητήσεις αλλαγή από τον καθηγητή, αλλα αυτό μου φαινεται κάπως άδικό ειδικά σε μαθηματα που χρωστάει όλη η σχολή όπως μηχανική 1. Θα έλεγα να αφήσουμε τα πρώτα μαθήματα ως έχουν γιατί έχουμε αρχίσει ήδη να τα διαβάζουμε και να συννενοηθούμε γα τις επόμενες βδομάδες αν θέλει κανέις να αλλάξει κάτι.

- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Off Topic
Σύμφωνα με ένα χωροχρονικό σφάλμα, η εξεταστική ξεκινάει στις 13/5/2013 και τελειώνει στις 7/6/2012...
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
οοοοχι!!!!! Αν ειναι να γινουν αλλαγες ας γινουν τωρα που μολις βγηκε το προγραμμα γιατι πιο μετα μπορει να υπαρχουν συμφοιτητες του εξωτερικου που να εχουν κλεισει 200ε αεροπορικα εισητηρια κλπ και να ειναι αντιθετοι σε οποιαδηποτε αλλαγη!Amelie Poulain έγραψε:. Θα έλεγα να αφήσουμε τα πρώτα μαθήματα ως έχουν γιατί έχουμε αρχίσει ήδη να τα διαβάζουμε και να συννενοηθούμε γα τις επόμενες βδομάδες αν θέλει κανέις να αλλάξει κάτι.
Παντως συμφωνω με την προταση του ηλεκτρολογου (ονομα και πραγμα
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

Γενικά όντως είναι δύσκολο να βρούμε κοινό τόπο για αλλαγές, αλλα αν θέλετε να μετακινηθούν τα ηλεκτρονικά 2, προτείνω να πάνε Παρασκευή 24/5 αργά το απόγευμα, λίγο πριν το βραδάκι ή Δευτέρα 27/5 πρωί-πρωί
.
Πάντως πρέπει να μιλήσουν κ άλλοι που τους ενδιαφέρει το μάθημα για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Επιπλέον, έχει περάσει ήδη μια μέρα απο την ανακοίνωση του προγράμματος και χιλιάδες σεμφίτες που κάνουν διεθνή καριέρα παίζει να έχουν ήδη κλείσει απο εισιτήρια μέχρι κ πτήσεις τσάρτερ, οπότε ας είμεθα προσεχτικοί με τις αλλαγές!
.
Πάντως πρέπει να μιλήσουν κ άλλοι που τους ενδιαφέρει το μάθημα για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Επιπλέον, έχει περάσει ήδη μια μέρα απο την ανακοίνωση του προγράμματος και χιλιάδες σεμφίτες που κάνουν διεθνή καριέρα παίζει να έχουν ήδη κλείσει απο εισιτήρια μέχρι κ πτήσεις τσάρτερ, οπότε ας είμεθα προσεχτικοί με τις αλλαγές!
To beep or not to beep?
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Εγω παντως συμφωνω, 24/5 ειναι μια χαρα για τα ηλεκτρονικα 2! Και εχουμε 10 ολοκληρες μερες για την κβαντο 2 μετα!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!

-
foithths
- Real Name: gio
btw, επειδή εθίγη παραπάνω, ξέρει κανείς πότε ξεκινά η κανονική εξεταστική??? Να υποθέσουμε στα καπάκια, δηλ. κατά τις 10 Ιουνίου???????????