ΥΓ-Είμαι 6ο έτος χρωσταω 20+ μαθήματα(
Καλή επιτυχία
pao132003 έγραψε:Και να ξέρεις ότι στη ΣΕΜΦΕ θα βρεις τις πιο cool παρέες!

Αν σκεφτείς ότι την Παρασκευή 2 Οκτώβρη τελειώνουμε την εξεταστική, εκτός απροόπτου τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη. Έλα ΣΕΜΦΕ να τη βρεις (που λέει και το τραγούδι)Glaurung έγραψε:Ξέρετε πότε περίπου αρχίσουν τα μαθήματα στο πρώτο έτος ? Γιατί υπάρχει μεγάλη διακύμανση από σχολή σε σχολή …
Ευχαρίστως , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μαζευτεί κόσμος . Εγώ πάντως θα το χαιρόμουναmaThemaGician™ έγραψε:Egw lew na kleisoume kapou ena trapezaki kai na mazeyteite oloi kai oles eseis p exete erwtimata gia ti semfe kai na gnwristoume apo konta kai na sas lysoume oses apories thelete gia tin agapimeni mas sxoli...ti lete??

Εγώ πάντως, θα έρθω να σας πωρώσω!!!!!Glaurung έγραψε:Ευχαρίστως , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μαζευτεί κόσμος . Εγώ πάντως θα το χαιρόμουναmaThemaGician™ έγραψε:Egw lew na kleisoume kapou ena trapezaki kai na mazeyteite oloi kai oles eseis p exete erwtimata gia ti semfe kai na gnwristoume apo konta kai na sas lysoume oses apories thelete gia tin agapimeni mas sxoli...ti lete??
mathimatiko...anamesa se afta ta dio eimai...tipota allo den m aresei...esi pws vlepeis ta pragmata ekei??otinanai έγραψε:εκτος απο σεμφε τι αλλο σκεφτεσαι?