Γενική Συνέλευση [Τρίτη 22/01/08]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Real Name: miltiades Chasapladakis
Facebook ID: 1547020261
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση [Τρίτη 22/01/08]

Δημοσίευση από ΣΤΕΙΑΚΟΣ »

drcypher έγραψε: Μέχρι πριν ένα μήνα ήσουν άρχοντας στο εδροσάιτ, και εδώ έμπαινες μόνο όταν έβρισκες πάτημα για να αναφερθείς στα "πολλά που πέτυχε η ΕΔΡΑ". Σαν τον Πανούση... "Virgin Megastore, Virgin Megastore, Virgin Megastore". Τώρα πάπαλα το site και ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ και οι άλλοι 2-3 και βγάζεις ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΔΡΑς. Αυτό θα πέρναγε ασχολίαστο αν είχαμε συστεγασμό. Αλλά δεν έχουμε. Δεν νομίζω ότι σε σπίτια που έχεις φιλοξενηθεί μπαίνεις βάζοντας τα πόδια στο τραπέζι και πέφτοντας με τα μούτρα στο φαγητό. Κι άλλοι πεινάνε, κι άλλοι τρώνε, αλλά σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι τον χώρο.
Το παρών site γράφει το όνομα της σχολής μας και έχω κάθε δικαίωμα όταν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώνω τους συναδέλφους μου να το κάνω χωρίς κανενός είδους περιορισμό στο αριθμό των ανακοινώσεων και τον τρόπο έκφρασής μου.
drcypher έγραψε: Δεδομένου ότι ακόμα δουλεύεις το θέμα του ρητορικού σου προφίλ υποθέτω πως απλώς δεν το ελέγχεις όσο θα ήθελες. Όλοι έχουν απόψεις και όλοι τις διατυπώνουν αλλά δεν πιπιλάνε με ύφος το λογότυπο της παράταξής τους και φροντίζουν να μην δημιουργούν εντυπώσεις. Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα σωρό άνθρωποι εδώ μέσα συμμετείχαν ή και συμμετέχουν στην ΕΔΡΑ, γράφουν υπέρ των θέσεών της κι όμως δεν έχουν τραβήξει τόσα αρνητικά σχόλια όσο εσύ; Όταν διαβάζεις ξανά τα τελευταία σου posts, από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη, αισθάνεσαι ενημερωμένος ή ανεξάρτητος;
Δεν έχω βάλει στόχο να γίνω Δημοσθένης χαλάρωσε. Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ . Δες λίγο όμως το χρονικό αυτού του thread :
Αρχικά κάνω μια ανακοίνωση για την επερχόμενη Γ.Σ.
Μετά από κάποια post κάποιοι συνάδελφοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να συμφωνήσουν σε κάτι όλες οι παρατάξεις με βάση αυτό που προτείναμε στο Δ.Σ. όπου ο απάντησε ο συνάδελφος τερψιμπάνι και ο ManOzzY.
Μέχρι εκεί η συζήτηση βρισκότανε μέσα στα πλαίσια ενός θέματος όπως της Γ.Σ.
Στη συνέχεια γράφονται τα ακόλουθα απ’ τον el : «είναι ντροπή το Υ.Γ όπου ….»,«πλύση εγκεφάλου» ,«κενολογίες» , «παρασιτική προπαγάνδα» «προβοκάτσια» και διάφορα τέτοια.
Στη συνέχεια εσύ : «Συστέγαση» ,μιλάς για «λαθρεπιβάτες» μες το δικό του site που το διαφημίζεις σαν site όλων των φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.!
Όταν το ξαναδιαβάσεις όλο αυτό το thread από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη αισθάνεσαι drcypher ή Ιησούς Χρηστός ;
drcypher έγραψε: Τις υπόνοιες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος τις πέρασες επίσης άτσαλα και άκομψα, και θα τις αφήσω έτσι άτσαλες στην κρίση των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι οι αναφορές σου σε μένα ως διαχειριστή ήταν σε νορμάλ αναλογία με τις αφορμές που δήθεν σου έδωσα. Περίμενα να σεβαστείς ότι έχω και εγώ γνώμη και δικαιούμαι να τη λέω χωρίς να φοβάμαι αν ο θιγόμενος το γυρίσει στο αρχηγιλίκι. Δεν νομίζεις ότι γίνεται φτήνια μετά από κάποιο σημείο;
Φτήνια είναι το να μετατρέπεται η συζήτηση σε μια προσωπικού τύπου αντιπαράθεση μεταξύ Μίλτου, Κώστα, Νίκου , Μήτσου κτλ αντί να γίνεται μια συζήτηση επί της ουσίας που να προσφέρει και κάτι στους αναγνώστες του Forum και στους φοιτητές.Κάνοντας την ανακοίνωση δεν είχα καμία τέτοια όρεξη έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
drcypher έγραψε: Μπορώ να ξεκινήσω κι εγώ να πετάω το μπαλάκι πέρα-δώθε, και τελικά να κρατάω σε συχνή επανάληψη τη λέξη ΕΔΡΑ, αλλά δεν σκοπεύω να το κάνω. Άλλωστε για σύγκρινε το όφελος ενός έστω εγωπαθούς ανθρώπου που συμμετέχει στη διαχείριση ενός site για τους λίγους μήνες που του απομένουν στη σχολή και μιας ολιγομελούς φοιτητικής παράταξης που διοικείται στην παρακμή της από 2-3 τους οποίους ορίσανε με το στανιό εκείνοι που της στέρησαν την ακμή... Ποιος έχει περισσότερη ανάγκη για προπαγάνδα; Τι λες; Ότι προσπαθώ να προσελκύσω περισσότερους "φίλιους"; Γιατι εγώ λέω ότι προσπαθείς να προσελκύσεις περισσότερους "ανεξάρτητους"
Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ.
drcypher έγραψε: Ένα, μόνο, μου έκανε εντύπωση, και θα στο αναγνωρίσω... Μετά από τους δυο επιδέξιους δασκάλους σου, ούτε είχα ακούσει ούτε πίστευα ότι θα ακούσω άνθρωπο να μιλάει σαν να ήταν ο ίδιος η ΕΔΡΑ. Κάνεις λάθη και σε κράζουν, και νομίζεις ότι κράζουν κανένα φιλοσοφικό ρεύμα ή καμία υπό εξέγερση ανεξάρτητη μάζα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων αυτοί που σε μπριζώνουν θα αραιώσουν, και τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος. Κι ελπίζω η μανία αυτή ότι κάτι κάνεις με την ΕΔΡΑ να μη σε έχει κυριεύσει υπερβολικά, ώστε να μπορώ ακόμα σε φιλικό τόνο και χωρίς καμία κακία να σου πω "στα'λεγα ρε Μίλτο".
Η αναφορά σου ,κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι η απαντάω ,στους δυο επιδέξιους δασκάλους φανερώνει την δική σου διαστρεβλωμένη αντίληψη για τα συγκεκριμένα άτομα και όχι την δική μου πώρωση. Πώρωση είναι και το να ξημεροβραδιάζεσαι πάνω απ’ το πληκτρολόγιο. Η εμπάθεια σου είναι φαίνεται ακόμη πιο έντονη αν αναλογιστείς ότι ο ένας είναι πλέον απόφοιτος και ο άλλος οσονούπω.
drcypher έγραψε: Το επόμενο στάδιο, να ξέρεις, είναι εφιάλτες καταδίωξης. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεσή σου για συμβουλές ή βοήθεια
Προς το παρών βλέπω σκηνές αναχαίτισης με πολεμικά αεροσκάφη ,δεν έχω φτάσει ακόμα στην καταδίωξη ,όταν φτάσω θα σου στήλω pm :P
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )

http://edra.ntua.gr/
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Επικοινωνία:

drcypher έγραψε: Μέχρι πριν ένα μήνα ήσουν άρχοντας στο εδροσάιτ, και εδώ έμπαινες μόνο όταν έβρισκες πάτημα για να αναφερθείς στα "πολλά που πέτυχε η ΕΔΡΑ". Σαν τον Πανούση... "Virgin Megastore, Virgin Megastore, Virgin Megastore". Τώρα πάπαλα το site και ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ και οι άλλοι 2-3 και βγάζεις ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΔΡΑς. Αυτό θα πέρναγε ασχολίαστο αν είχαμε συστεγασμό. Αλλά δεν έχουμε. Δεν νομίζω ότι σε σπίτια που έχεις φιλοξενηθεί μπαίνεις βάζοντας τα πόδια στο τραπέζι και πέφτοντας με τα μούτρα στο φαγητό. Κι άλλοι πεινάνε, κι άλλοι τρώνε, αλλά σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι τον χώρο.
Το παρών site γράφει το όνομα της σχολής μας και έχω κάθε δικαίωμα όταν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώνω τους συναδέλφους μου να το κάνω χωρίς κανενός είδους περιορισμό στο αριθμό των ανακοινώσεων και τον τρόπο έκφρασής μου.
drcypher έγραψε: Δεδομένου ότι ακόμα δουλεύεις το θέμα του ρητορικού σου προφίλ υποθέτω πως απλώς δεν το ελέγχεις όσο θα ήθελες. Όλοι έχουν απόψεις και όλοι τις διατυπώνουν αλλά δεν πιπιλάνε με ύφος το λογότυπο της παράταξής τους και φροντίζουν να μην δημιουργούν εντυπώσεις. Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα σωρό άνθρωποι εδώ μέσα συμμετείχαν ή και συμμετέχουν στην ΕΔΡΑ, γράφουν υπέρ των θέσεών της κι όμως δεν έχουν τραβήξει τόσα αρνητικά σχόλια όσο εσύ; Όταν διαβάζεις ξανά τα τελευταία σου posts, από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη, αισθάνεσαι ενημερωμένος ή ανεξάρτητος;
Δεν έχω βάλει στόχο να γίνω Δημοσθένης χαλάρωσε. Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ . Δες λίγο όμως το χρονικό αυτού του thread :
Αρχικά κάνω μια ανακοίνωση για την επερχόμενη Γ.Σ.
Μετά από κάποια post κάποιοι συνάδελφοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να συμφωνήσουν σε κάτι όλες οι παρατάξεις με βάση αυτό που προτείναμε στο Δ.Σ. όπου ο απάντησε οι συνάδελφοι τερψιμπάνι και ο ManOzzY.
Μέχρι εκεί η συζήτηση βρισκότανε μέσα στα πλαίσια ενός θέματος όπως της Γ.Σ.
Στη συνέχεια γράφονται τα ακόλουθα απ’ τον el : «είναι ντροπή το Υ.Γ όπου ….»,«πλύση εγκεφάλου» ,«κενολογίες» , «παρασιτική προπαγάνδα» «προβοκάτσια» και διάφορα τέτοια.
Στη συνέχεια εσύ : «Συστέγαση» ,μιλάς για «λαθρεπιβάτες» μες το δικό σου site που το διαφημίζεις σαν site όλων των φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.!
Όταν το ξαναδιαβάσεις όλο αυτό το thread από τη σκοπιά του απλού αναγνώστη αισθάνεσαι drcypher ή Ιησούς Χρηστός ;
drcypher έγραψε: Τις υπόνοιες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος τις πέρασες επίσης άτσαλα και άκομψα, και θα τις αφήσω έτσι άτσαλες στην κρίση των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι οι αναφορές σου σε μένα ως διαχειριστή ήταν σε νορμάλ αναλογία με τις αφορμές που δήθεν σου έδωσα. Περίμενα να σεβαστείς ότι έχω και εγώ γνώμη και δικαιούμαι να τη λέω χωρίς να φοβάμαι αν ο θιγόμενος το γυρίσει στο αρχηγιλίκι. Δεν νομίζεις ότι γίνεται φτήνια μετά από κάποιο σημείο;
Φτήνια είναι το να μετατρέπεται η συζήτηση σε μια προσωπικού τύπου αντιπαράθεση μεταξύ Μίλτου, Κώστα, Νίκου , Μήτσου κτλ αντί να γίνεται μια συζήτηση επί της ουσίας που να προσφέρει και κάτι στους αναγνώστες του Forum και στους φοιτητές.Κάνοντας την ανακοίνωση δεν είχα καμία τέτοια όρεξη έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
drcypher έγραψε: Μπορώ να ξεκινήσω κι εγώ να πετάω το μπαλάκι πέρα-δώθε, και τελικά να κρατάω σε συχνή επανάληψη τη λέξη ΕΔΡΑ, αλλά δεν σκοπεύω να το κάνω. Άλλωστε για σύγκρινε το όφελος ενός έστω εγωπαθούς ανθρώπου που συμμετέχει στη διαχείριση ενός site για τους λίγους μήνες που του απομένουν στη σχολή και μιας ολιγομελούς φοιτητικής παράταξης που διοικείται στην παρακμή της από 2-3 τους οποίους ορίσανε με το στανιό εκείνοι που της στέρησαν την ακμή... Ποιος έχει περισσότερη ανάγκη για προπαγάνδα; Τι λες; Ότι προσπαθώ να προσελκύσω περισσότερους "φίλιους"; Γιατι εγώ λέω ότι προσπαθείς να προσελκύσεις περισσότερους "ανεξάρτητους"
Την επόμενη φορά θα κάνω το εξής μαθηματικό κολπάκι : Έστω ΕΔΡΑ = y και έτσι θα σε βγάλω από την δύσκολη θέση να μετράς ΕΔΡΑ.
drcypher έγραψε: Ένα, μόνο, μου έκανε εντύπωση, και θα στο αναγνωρίσω... Μετά από τους δυο επιδέξιους δασκάλους σου, ούτε είχα ακούσει ούτε πίστευα ότι θα ακούσω άνθρωπο να μιλάει σαν να ήταν ο ίδιος η ΕΔΡΑ. Κάνεις λάθη και σε κράζουν, και νομίζεις ότι κράζουν κανένα φιλοσοφικό ρεύμα ή καμία υπό εξέγερση ανεξάρτητη μάζα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων αυτοί που σε μπριζώνουν θα αραιώσουν, και τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος. Κι ελπίζω η μανία αυτή ότι κάτι κάνεις με την ΕΔΡΑ να μη σε έχει κυριεύσει υπερβολικά, ώστε να μπορώ ακόμα σε φιλικό τόνο και χωρίς καμία κακία να σου πω "στα'λεγα ρε Μίλτο".
Η αναφορά σου ,κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι η απαντάω ,στους δυο επιδέξιους δασκάλους φανερώνει την δική σου διαστρεβλωμένη αντίληψη για τα συγκεκριμένα άτομα και όχι την δική μου πώρωση. Πώρωση είναι και το να ξημεροβραδιάζεσαι πάνω απ’ το πληκτρολόγιο. Η εμπάθεια σου φαίνεται ακόμη πιο έντονη αν αναλογιστείς ότι ο ένας είναι πλέον απόφοιτος και ο άλλος οσονούπω.
drcypher έγραψε: Το επόμενο στάδιο, να ξέρεις, είναι εφιάλτες καταδίωξης. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεσή σου για συμβουλές ή βοήθεια
Προς το παρών βλέπω σκηνές αναχαίτισης με πολεμικά αεροσκάφη ,δεν έχω φτάσει ακόμα στην καταδίωξη ,όταν φτάσω θα σου στήλω pm :P

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ρε μαμω το κερατο μου! μας πρηξατε τα ουμπαλα με την εδρα ναουμ! λες και δεν εχουμε πιο σοβαρα πραγματα!
ναι το ξερουμε! η εδρα μαμα και σπερνει! ζητω η εδρα!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Κάνοντας την ανακοίνωση δεν είχα καμία τέτοια όρεξη έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
Να διευκρινίσω πως αυτά που έγραψα εγώ στην τελευταία μου δημοσίευση, δεν τα έγραψα με αφορμή την αρχική ανακοίνωση, αλλά συμπνέοντας με το γενικότερο offtopic κλίμα του thread και περιγράφοντας την ευρύτερη εικόνα που έχω σχηματίσει.. Συμφωνώ, δηλαδή, μαζί σου, Μίλτο, ότι, αν και γενικά μου έχεις δώσει μια ενοχλητική εικόνα προπαγάνδας υπέρ της ΕΔΡΑς, το συγκεκριμένο post σου ήταν, αν μη τι άλλο, προσεγμένο, καθόλου προβοκατόρικο, και απλά ενημερωτικό. Αντίθετα, θεωρώ πως επόμενα ποστ που αναφέρεις κι εσύ ήταν προκλητικά χωρίς αφορμή (κατά τη γνώμη μου). Πάντως δεν ανακαλώ τη συνολική άποψή μου.

Τερψιμπάνι, αν διαφωνείς σε κάτι συγκεκριμένο από το quote που κάνεις, πες το, γιατί με το post σου δείχνεις ότι απλά δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Το παρών site γράφει το όνομα της σχολής μας και έχω κάθε δικαίωμα όταν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώνω τους συναδέλφους μου να το κάνω χωρίς κανενός είδους περιορισμό στο αριθμό των ανακοινώσεων και τον τρόπο έκφρασής μου.
Μίλτο/ΕΔΡΑ, τσουρέκια, man... Επειδή εγώ μάλλον είμαι εμπαθής, θα δηλώσω καλυμμένος από τις απαντήσεις των προηγούμενων χρηστών. Ευχαριστούμε για την προπαγάνδα και τις εξυπνάδες. Και εις ανώτερα ;)

Να επανέλθω: Ξέρει κανείς που σκοπεύουν να κινηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις ή θα περιμένουμε την ημέρα της Γ.Σ.;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε: Το παρών site γράφει το όνομα της σχολής μας και έχω κάθε δικαίωμα όταν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώνω τους συναδέλφους μου να το κάνω χωρίς κανενός είδους περιορισμό στο αριθμό των ανακοινώσεων και τον τρόπο έκφρασής μου.
Spam-αρεις φιλε ανελεητα! Ανελεητα και παραταξιακα! Κοντευεις να καταντησεις διαδικτυακο αντιστοιχο της ταπετσαριας (απο αφισες) στους τοιχους της σχολης! αντε κανε μας τη χαρη!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΙΑΚΟΣ
Επικοινωνία:

drcypher έγραψε: Ξέρει κανείς που σκοπεύουν να κινηθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις ή θα περιμένουμε την ημέρα της Γ.Σ.;
Μεχρι στγμής και με βάση το Δ.Σ φένεται ότι όλες οι παρατάξεις θα στηρίξουν την κινητοποίηση.
Στην συνέλευση τμήματος που έγινε την Πέμπτη άκουσα τα Ε.Α.Α.Κ να προτείνουνε σε περίπτωση που δεν θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα η κινητοποίηση να προχωρήσει η σχολή και οι καθηγητές σε Απεργία το επόμενο διάστημα.

Υ.Γ Κώστα επειδή έχουμε ανταλάξει δυό τρείς κουβέντες στην σχολή και γνωριζόμαστε ,θα σε συμβούλεβα να σταματήσεις τις δηλώσεις σου περι προπαγάνδας. Σέβομαι την κριτική όταν γίνεται επι της ουσίας των προτάσεων με επιχειρήματα.Αν έχεις λοιπόν κάποια άποψη για την πρόταση που κάναμε στο Δ.Σ μπορείς να την πείς ,αν όχι μπορείς τουλάχιστον να μήν εξισώνεις την ενημέρωση προς τους συναδέλφους μου με προπαγάνδα ,γιατι αυτό είναι προπαγάνδα !.

Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Στην ιστοσελίδα του Επιστημονικού Συλλόγου Αποφοίτων ΣΕΜΦΕ έχει δημοσιευτεί ένα κείμενο που συνοψίζει όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής από τη Σχολή και τον Επ.Σ.Α. σχετικά με το θέμα των επαγγελματκών μας δικαιωμάτων.

Επίσης, στην κατηγορία "Μ.Μ.Ε" της ιστοσελίδας του Συλλόγου, έχουν αναρτηθεί δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα που στρέφονται κατά της ΣΕΜΦΕ και της διαδικασίας επαγγελματικής κατοχύρωσης των αποφοίτων της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - αυτό της "Μαθηματικής Φωνής" (οργάνου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας) και μια τεράστια σε μέγεθος "μελέτη" του περιοδικού "Σύγχρονη Εκπαίδευση" όπου σε ένα αφιέρωμα 30 σελίδων οι συντάκτες αναλώνονται σε μια κατά μέτωπον επίθεση κατά του ΕΜΠ, της ΣΕΜΦΕ και των αποφοίτων της. Μάλιστα οι συντάκτες της "Σύγχρονης Εκπαίδευσης" αλιεύουν επιχειρήματα κατά της ΣΕΜΦΕ ακόμα και από συζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτό εδώ το forum, καθώς και σε άλλα συναφή.

Είναι προφανές ότι τα πράγματα αγριεύουν και η απειλούμενη συντεχνία των εκπαιδευτικών εξαπολύει μια επίθεση βασισμένη στην παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα και πάνω απ'όλα την προστασία της συντεχνίας. Ας είμαστε όλοι λοιπόν την Τετάρτη στο ΥΠΕΠΘ και ας συντονίσουμε τις προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα συμφέροντά μας η προσπάθεια για την κατοχύρωση από το ΑΣΕΠ, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουμε και την εγγραφή στο ΤΕΕ.

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

τι εγινε???
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Μια συνοψη μεχρι εκει που ειδα.Πολυ λιγος κοσμος.Πρωτη φορα δηλαδη τοσος λιγος κοσμος σε γσ {πιθανον να εχει σχεση με το οτι δεν ηρθε ο dr :P }.Παντως γενικα δεν ελεγε πολλα πραγματα.Ειχε ομως καποιες καλες ατακες οπως στο σημειο που μιλαγε ο δαπιτης και ξαφνικα σκαει ενας πκσιτης και του λεει μεσα σε αλλα Βλακα γκασμα{ελιωσα}.Παντως κατι που παρατηρησα στη γσ αυτη ηταν οτι επεσε βρισημο που αλλες φορες θα ηταν αφορμη για αγριο ξυλο αλλα παρολα αυτα δεν εγινε τπτ{παιζει και να με εχει επηρεασει το diskworld noir βεβαια και να βλεπω παντου συνομωσιες και σαπιλα}
Αυτο παντως που θα σημειωσω γιατι ηταν και η στιγμη που σηκωθηκα και εφυγα ηταν οταν σε καποια φαση ενα παλικαρι μαλλον μεταπτυχιακος ρωταει τον ομιλητη της Πκσ γιατι δεν συνασπιζομαστε ολοι μαζι για να παλεψουμε για τα επαγγελματικα δικαιωματα.Η απαντηση ηταν η χαρακτηριστικη εδειξε το χαρτι με το πλαισιο της Δαπ και ειπε εγω δεν μπορω να συμβιβαστω με αυτο... το παλικαρι που ρωτησε προσπαθησε να μιλησει λιγο μαζι του για να παρει μια απαντηση ομως τελικα πεταχτηκε ενας αλλος και ειπε "αυτο εχει απαντηθει πριν,αλλη ερωτηση"
Ειναι μετα απο αυτο να μην εισαι περιφανος που βρισκεσαι σε αυτη τη σχολη...?
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τερψιμπανι
Real Name: Ακης Τσωνος

Δημοσίευση από Τερψιμπανι »

Απογοητευτικα ,επισης, σημερα απο τις συνεχεις αισχρολογιες του ΠΚΣ-ιτη και την απουσια των φοιτητων.Δεν θεωρουν σημαντικο θεμα οι φοιτητες την υπαρχουσα κατασταση;Οι υπολοιπες πολιτικες τοποθετησεις ειναι λιγο πολυ γνωστες.

Υ.Γ.
Δεν ειμαι μεταπτυχιακος.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ψηφίσθηκε κάτι; Απ' όσο κατάλαβα το θέμα ήταν πιο πολύ "διαδικαστικό", δηλ. να τοποθετηθούν οι παρατάξεις και να ανακοινώσουν αν θα συμμετάσχουν στην αυριανή κινητοποίηση του Συλλόγου Αποφοίτων και της Σχολής.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Παιδιά από όσο κατάλαβα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, αύριο μας περιμένουν εκπλήξεις στο υπουργείο και μάλλον θα γίνουμε πολύ ρόμπα!
Ο καθένας θα θυμηθεί το μακρύ του και το κοντό του.
Ελπίζω, και πραγματικά το εννοώ, να βγω λάθος.

Όσο για τη ΓΣ σήμερα, δε θα πω κάτι διαφορετικό, ρεντίκολο όπως πάντα. Βρισιές, τραμπουκισμοί, τακτικές όχλου κλπ κλπ.
SSDD

Υ.Γ. SSDD = Same Shit Different Day
Άβαταρ μέλους
Giannis_G
Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος

Δημοσίευση από Giannis_G »

As elpisoume oloi oti aurio tha uparxei mia koini drasi kai oxi mia diaspasmeni sxoli...Oxi dn lew na ginoume oloi idioi kai auto einai adunato kai asximo...alla dn mporei gia ta dikaiwmata mas na min mporoume na exoume toulaxiston panw katw mia koini apopsi..Kai prosoxi dn einai ta Epaggelmatika diakaiwmta-ASEP ereisma gia politiki antiparathesi KKE-ND-PASOK...Safws uparxoun politikes euthines kai megales..omws aurio as skeftoumai oti eimaste poli konta stin epiteuksi tou prwtou stoxou....Nai dn lew einai lathos na zitame to autonoito....opws einai i dinatotita mas na didaksoume...omws edw pou eimaste(Ellada).... me autous tous kanones tha paiskoume...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Τερψιμπανι έγραψε:Απογοητευτικα ,επισης, σημερα απο τις συνεχεις αισχρολογιες του ΠΚΣ-ιτη και την απουσια των φοιτητων.Δεν θεωρουν σημαντικο θεμα οι φοιτητες την υπαρχουσα κατασταση;Οι υπολοιπες πολιτικες τοποθετησεις ειναι λιγο πολυ γνωστες.

Υ.Γ.
Δεν ειμαι μεταπτυχιακος.
Ίσως δείχνει ότι ο κόσμος τείνει προς το συμπέρασμα ότι δε βγαίνει άκρη από (στημένες) ΓΣ. Όλα προκάτ σήμερα... Ό,τι ακριβώς περίμενα το είδα. Γι' αυτό αηδίασα και σηκώθηκα κι έφυγα.
Το συμπέρασμα ποιο ήταν της ΓΣ?
Η ΠΚΣ κάλεσε αύριο σε συγκέντρωση αύριο μπροστά στο υπουργείο Παιδείας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όχι συμμετοχή στην πορεία των αποφοίτων ΣΕΜΦΕ η οποία έχει ως θέμα τα επαγγελματικά μας δικαιώματα και μόνο!
Προφανώς σκοπεύουν να ανέβουν πάνω και να τα κάνουν μπάχαλο. Να φωνάζουν για Μπολόνια, για 3+2 κλπ. Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά, και δίκιο έχετε κατά τη γνώμη μου. Μήπως όμως είναι λάθος ο χρόνος που θα συμβεί αυτό? Καίγεται η γειτονιά και αντί να κοιτάξουμε το σπίτι μας κοιτάμε πρώτα το σπίτι του διπλανού! (Παρεμπιπτόντως, ο διπλανός είναι αυτός που πετάει βενζίνη στο δικό μας) Όπου γείτονας βάλτε Πρυτάνεις, Μαθηματικό, Φυσικό, ΤΕΕ, ό,τι θέλετε ;)
Πάμε ρε παιδιά αύριο στην πορεία να διεκδικήσουμε τον ΑΣΕΠ για εμάς και ξαναπάμε μεθαύριο να φωνάξουμε για όλα τα άλλα. Στην τελική, όταν λυθούν τα δικάμς προβλήματα καθόμαστε παραπάνω για να λύσουμε και τα υπόλοιπα αν δε θέλετε να ξανανεβαίνετε μεθαύριο.
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μου φαίνεται ότι αύριο θα γίνει καρμπόν ό,τι έγινε στην πορεία προς το υπουργείο πριν μερικά χρόνια... Θα ανέβουν εκπρόσωποι πάνω, ο υπουργός θα στείλει τον σύμβουλό του, κύριο Λέγε-τι-θέλεις-με-τρώει-και-το-αριστερό Έχει-ματώσει-και-το-δεξί ο οποίος θα γελάει όταν θα βλέπει την ΠΚΣ να φωνάζει Μπολόνια, Μπολόνια, 3+2, τα ΕΑΑΚ να λένε εννιαίο πτυχίο Μηχανικού από το ΕΜΠ αλλιώς κατάληψη - ΟΥΓΚ, την ΠΑΣΠ να τηρεί σιγή Γιωργάκη (πιο ισχυρή από αυτή του ιχθύος) τη ΔΑΠ να κάθεται κάτω σα δαρμένο σκυλάκι και να κλαίει λέγοντας "εγώ δεν ήθελα, αυτή με σύρανε, βλέπεις έχουμε κάποια μικροπροβληματάκια σα σχολή κι αν δεν ερχόμουνα δεν είχα ελπίδες για τις ερχόμενες φοιτητικές εκλογές". Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος των αποφοίτων μαζί με την κυρία Κυριάκη να ψελίζουν κάτι για ΣΕΜΦΕ μέσα στο χαμό!

Όχι τίποτα άλλο, μετά οι ΠΚΣίτες θα βρουν πάτημα και θα λένε να πολιτικοποιηθεί ο σύλλογος αποφοίτων, μιας και μια πορεία κανόνισε και δεν κατάφερε τίποτα (άσχετο που εμείς πήγαμε και τους τα κάναμε σκατά...).

Μακάρι, για το καλό μας, να βγω ψεύτης.........

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει το πλαίσιο της ΠΚΣ ας σκανάρει τη σελίδα με τις προτάσεις και τις απαιτήσεις. Δυστυχώς ξέχασα να το πάρω :(
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”