ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Λόγω της αυριανής Γ.Σ άνοιξα το παρόν topic και θεωρούσα ότι δεν θα καταλήξει να γίνει μονοπώλιο επιλεγμένης και κακόγουστης κριτικής προς εμένα.
Το προβλημα δεν ειναι πως ανοιξες το συγκεκριμενο τοπικ, και ουτε σου εγινε κριτικη για αυτο. κριτικη σου εγινε για τη προβοκατορικη γκρινια σε αλλο τοπικ...
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:]Δεν έχω καμία διάθεση να απολογούμαι κάθε τρείς και λίγο επειδή ασχολούμαι με τα κοινά και ενδιαφέρομαι για τις εξελίξεις και τα ζητήματα της σχολής.
Και αλλοι ασχολουνται, αλλα δε νομιζω να ειδα κανεναν αλλο να προσπαθει να πουλησει φτηνους πολιτκαντισμους στο συγκεκριμενο site... Τουλαχιστον αυτο το σεβαστηκαν ακομα και αυτοι που κανουν μονοχρωμες ταπετσαριες στους τοιχους της σχολης...
Ή μηπως πιστευεις πως εδω μεσα αναπτυσσονται θεματα απο δεκαδες χρηστες, για τα επαγγελματικα δικαιωματα, για τα μεταπτυχιακα και τα μαθηματα γενικοτερα, απο ατομα που αδιαφορουν για τη σχολη;;;
Πιστευεις ακομα πως κανενας απο τους παραπανω δε πηγαινει στις ΓΣ; ή αποκλειεις να ανηκει σε καποια παραταξη;;; παρ'ολα αυτα μονο εδριτες βλεπω να κανουν προπαγανδα και κατα κανονα καταληγουν να γκρινιαζουν οπως εσυ, που δε σε ξερω προσωπικα....
Δε μπορεις να βαλεις στο κεφαλι σου, πως η φτηνη προπαγανδα κατανταει ενοχλητικη; πως εχει το ιδιο κουραστικο και εκνευριστικο αποτελεσμα με τις μονοχρωμες ταπετσαριες που αναγκαστικα τις ανεχεσαι, για λογους σεβασμους της ελευθεριας;;;
Ολη αυτη η προωθηση του δηθεν
προσωπικου ενδιαφεροντος, στο κατω-κατω προσβαλει και ολους οσους ενδιαφερομαστε και δε παρακαλαμε ουτε για ψηαφαλακια στις υπογραφες μας, ουτε διαφημιζουμε καμια παραταξη ανα 3 ποστ...
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Υ.Γ Αν παρόλα αυτά τα παιδιά επιθυμούν να γίνει μια σοβαρή κουβέντα έχω όλη τη καλή διάθεση να συμμετέχω σε αυτή. Τις τελευταίες μέρες για παράδειγμα συζητήθηκε στο τομέα Μαθηματικών πρόταση για αλλαγή του προγράμματος σπουδών.,που αγγίζει όλα τα εξάμηνα όχι μόνο τον κορμό. Όταν λοιπόν επανέλθει η κουβέντα στην ουσία τότε ευχαρίστως να κάνουμε μια καλή κουβέντα για το ζήτημα αυτό.
Θες να ανοιξει συζητηση για το τομεα μαθηματικων;; πατα δυο κλικ και κανε το... αλλα επειδη καλως ή κακως ο,τι γραφεις το διαβαζουν δεκαδες ισως και πανω απο 100 ανθρωποι, κανε το
χωρις να πρηζεις τα @@ των συναδελφων σου με προσωπικη γκρινια και κυνηγι εντυπωσεων στο τοπικ για τη ρημαδα τη ΓΣ.
ΥΓ: αν θες να λες ελευθερα την αποψη σου, να μαθεις να δεχεσαι και την αντιστοιχη κριτικη, χωρις να γκρινιαζεις. Και το λεω παρ'ολο που εχω δεχθει αρκετη κριτικη για πολλες απο τις αποψεις μου...