απ'ότι έμαθα από έγκυρες πηγές (στον ΑΝΤ1 το είδα) συχνάζεις και εδώ ε;
http://www.neos-forum.com/
( καλά απίστευτο δεν περίμενα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα)
==Ειδε ο γυφτος την γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του.ΕΛ-Juan έγραψε:Εχμμμ γιατί να μην υπάρχει??? Εννοείς ως νεολαία? Ή ως τόπος συζήτησης?
Νεολαία είναι λογικό να υπάρχει όπως υπάρχει η ΟΝΝΕΔ, η ΚΝΕ, η ΕΑΑΚ....
Και ως τόπος συζήτησης είναι πιο λογικό αφού το διαδίκτυο είναι ένα δημοκρατικό μέσο που ακούγονται όλες οι απόψεις...
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την απορία σου...
ο ΑΝΤ1 εχει ξεφυγει τελειως ε?τελειωμένος έγραψε:μμμμ
απ'ότι έμαθα από έγκυρες πηγές (στον ΑΝΤ1 το είδα) συχνάζεις και εδώ ε;
http://www.neos-forum.com/
( καλά απίστευτο δεν περίμενα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα)
ο παμπαλαιος πως ειναι?zupiter έγραψε:Εδω εχειη ΠΚΣ διαφημιση στο facebook ...![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.ο νεος ειναι ωραιος ο παλιος ειναι αλλοιως
Δεν παρεξηγώ, μην ανησυχείς...Gus έγραψε:==Ειδε ο γυφτος την γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του.ΕΛ-Juan έγραψε:Εχμμμ γιατί να μην υπάρχει??? Εννοείς ως νεολαία? Ή ως τόπος συζήτησης?
Νεολαία είναι λογικό να υπάρχει όπως υπάρχει η ΟΝΝΕΔ, η ΚΝΕ, η ΕΑΑΚ....
Και ως τόπος συζήτησης είναι πιο λογικό αφού το διαδίκτυο είναι ένα δημοκρατικό μέσο που ακούγονται όλες οι απόψεις...
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την απορία σου...
(Sorry για το προσωπικο-επιθετικο υφος του σχολιου αλλα δεν αντεξα)
Τι δουλειά έχουν οι λαϊκιστές με τον εθνικισμό??τελειωμένος έγραψε: Βασικά ως προς του φορουμ της νεολαίας του ΛΑΟΣ... τί να πω δεν καταδικάζω το γεγονός ότι υπάρχει κλπ, αλλά μου φάινεται ρε παιδί μου σα να λέμε... λίγο αλλού. Δηλαδή είναι νεολαία ή γερολαία;;;
Καλό είναι να έχουμε χαρακτήρα ως χώρα και γενικώς καλό είναι να υπάρχει σε κάθε χώρα χαρακτήρας, παραδόσεις κλπ, αλλά δεν πρέπει να τα συγχέουμε με τον εθνικισμό, γιατί αρχίζουν τα προβλήματα.
Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...τελειωμένος έγραψε:Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...

Μα γιατί το λες αυτό? Δε μάθαμε στο σχολειό ότι είχε καλές προθέσεις ο άνθρωπος? Ήθελε να περάσει τον ελληνικό πολιτισμό μέχρι και στην Κίνα. Με ειρηνικές διαδικασίες. Σε γενικές γραμμές μπορεις να πεις ότι ήταν κάτι σαν μια ειρηνική διαδήλωση μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων. Μόνο που αντί για πανό, είχανε κάτι χατζάρια ΝΑΑΑ <------------------> καλά ακονισμένα. Ένας μου είπε (και κόλλησε το μυαλό μου και δε θυμάμαι ποιος γμτ...) ότι θεωρείται ειρηνική εκστρατεία (υπάρχει αυτή η φράση?) από την άποψη ότι ο Αλέξανδρος δεν άφηνε τους Έλληνες μετά τις νίκες να καίνε τις πόλεις και να βιάζουν τις γυναίκες (και που το ξέρουμε αυτό?). Ο νεοέλληνας φίλοι μου βρήκε το λόγο για τον οποίο γίνονταν οι εκστρατείες...για το βίαιο και αχαλίνωτο σεξ με ανατολίτισσες και το μακέλεμα γενικότερα. Δε μας ενδιαφέρει που σκοτώθηκε τόσος κόσμος, οοοοοοοοοοοοοοχι. Αλλά η μεγάλη Ελλάδα έχει: Τους καλύτερους στρατηλάτες, την πιο όμορφη χώρα, τους πιο όμορφους κατοίκους, τον πιο ωραίο ήλιο, τα καλύτερα πανεπιστήμια....και δεν πρέπει να μολύνονται με τους ξένους όλα αυτά...τελειωμένος έγραψε:Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...
καταλαβα καλα; δεν εχεις προβλημα με τον χιτλερ;ΕΛ-Juan έγραψε: τελειωμένος wrote:
Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...
Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...
Σε ενοχλει πιο πολυ απο τον Χιτλερ ο σταλιν?Δεν λεω,καθαρμα ο Σταλιν,αλλα σε ενοχλει ο Σταλιν και ο υπαρκτος "σοσιαλισμος" πιο πολυ απο απο τον Χιτλερ και τον ναζισμο?Υφερπων ναζιστης λοιπον?Και λεω υφερπων γιατι εχω καποιες ελπιδες ακομη............ΕΛ-Juan έγραψε: Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...
Εκπολιτισμός με το ζόρι δεν γίνεται φίλε μου.C0n έγραψε:ΕΛ-juan εντάξει ρε, σε βγάλαμε φασίστα.ΤΕΛΟΣ.Ακούς εκεί, να υπερασπίζεσαι τον Μ.Αλέξανδρο και να τον θεωρείς Έλληνα(κι όχι Σκοπιανό) και μετλαμπαδευτή του Αρχαιοελληνικού πνεύματος στα βάθη της Άσίας, εκπολιτίζοντας κάθε λογής μογγολοτάρταρες ορδές βαρβάρων από το Γρανικό μέχρι τον Ινδό! ΠΑΛΙΟΕΘΝIΚΙΣΤΗ!
Σημειωτέον: Ο Μ.Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα έγκατα της Περσικής Αυτοκρατορίας και μέχρι τα σύνορα του τότε γνωστού κόσμου δίνοντας ΜΟΝΟ 2 ΜΑΧΕΣ (Γρανικός, Γαυγάμηλα).Σε όλη την υπόλοιπη περσική επικράτεια έγινε δεκτός με πανυγηρισμούς και καλοσορίσματα.Το μεγαλύτερο μέρος του "στρατού" του αποτελούνταν από φιλοσόφους,αοιδούς,ιστορικούς,λόγιους και επιστήμονες. Γίνεται κατανοητό οτι οποιαδήποτε σύγκριση ή ταύτιση με το Χίτλερ ή οποιονδήποτε άλλο καθεστωτικό δικτάτορα είναι άστοχη και ουδεμία σχέση έχει με την (ιστορική)πραγματικότητα.
Ε,βέβαια. Δεν είναι εντελώς παράλογο να στέκεσαι σούζα επειδή ακούς ένα μελοποιημένο ποίημα (= εθνικός ύμνος);; Ούτε οι ρουβίτσες δεν τα κάνουν αυτά.zupiter έγραψε:Ασε τωρα !! τι περιμενεις να ακουσεις! απο γκασμαδες και αλλους....
Αν σε ακουσουν να τραγουδας και κανενα εθνικο υμνο , θα πουν οτι εσυ πεταγες τους εβραιους στο Αουσβιτς..