teleia tora ola mphkan sthn thesh tous
An h protash htan anti na mpenei 40% ligoteroi na bgenei 40% ligotero tha symfonouses?????

Δεν είναι έτσι. Δεν το παίρνω προσωπικά (=δεν θίγομαι). Αυτή η Ελληναρίστικη νοοτροπία "μιλάω εκ του ασφαλούς" γενικά δεν με εκφράζει. Μέχρι τώρα έχω προτιμήσει να εφαρμοστεί αυτό που θεωρώ σωστό ανεξαρτήτως αν με ευνοεί ή αν με δυσκολεύει. Ή όπως το έθεσες "ανεξαρτήτως ιδιοκατάστασης". Σε κάθε περίπτωση η λογική σου δεν θεμελιώνει επιχείρημα. Άσχετα με το ότι εγώ δεν το λαμβάνω προσωπικά στην ουσία αυτό κάνεις (με την έννοια/έμφαση στο ότι δεν αναφέρεσαι στις ίδιες τις προτάσεις μου).durandal έγραψε:nai ala (xoris kamia prosopikh kontra an to pareis etsi stamatao edo) to les ayto ek tou asfalous (eisai mesa) den se phrazei esena phrazei tous epomenous............
tora pou eisai mesa se rotao an tha dexosoun na mhn bgeis kai les oxi
kapios pou exei parei ptyxio tha elege nai me thn idia eykolia poy to les esy gia aytous pou tha mpoune.....
analoga me thn idiokatastash kai oi apopseis?????????

Σε αυτό το σημείο θα ενοχληθώ, αλλά δεν θα συγκινηθώ. Περίμενα πιο ουσιαστική επιχειρηματολογία (αν υπάρχει). Σου επαναλαμβάνω: Αν έμπαιναν 500 ή 1000 (όπως στους Ηλεκτρολόγους και τη Νομική αντίστοιχα, μαζί με μεταγραφές, κτλ.), τότε τι θα έκανες/έλεγες;durandal έγραψε:fantazomai exeis kai lista me onomata ayton pou prepei na mhn mpoun........mhn xexnas oti den mhlas gia noumera alla gia antropous.... akoma kai ta fononia exoun pshxh..........
Επιστήμη δεν μπορούν να κάνουν όλοι. Δεν λέω ότι μπορώ να κάνω εγώ. Έχει μεγάλη διαφορά. Δικαίωμα μόρφωσης έχουν όλοι. Και μάλιστα είναι υποχρεωμένοι να λάβουν μόρφωση: Στο σχολείο. Μπορείς να προσβάλεις τα κριτήρια/την διαδικασία επιλογής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (π.χ. πανελλήνιες, τα 3, 6, 7, 13 ή 23, πανελλαδικώς εξεταζόμενα, κτλ.) και αυτό θα το δεχτώ.durandal έγραψε:to oti oi kybernhshs leitourgoun opos perigrafeis (symfono 100%) den shmenei oti tha kopsoume to dikeoma ths morfoshs se kanenan
Σε αυτό δεν διαφώνησα πουθενά.durandal έγραψε:as xekolhsoyme apo thn exisosh ptyxio=doulia giati einai lathos pantou ston kosmo......... as poume ptyxio=gnwsh h ptyxio=ptyxio