Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
George13
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από George13 »

Ποιος να το εγραψε ρε γαμώτο.. :lol: :lol: :lol:
@tsolkas:
Γιατί επιμένεις τόσο με το πείραμα 14 με το γυροσκόπιο?????αφού στην περίπτωση περιστροφής της αίθουσας με το γυροσκόπιο το πεδίο επιταχύνσεων περιλαμβάνει και τον όρο 2υ*ω (Coriolis..αυτή στρέφει και τον άξονα του γυροσκοπίου) που εξαρτάται από την σχετική ταχύτητα των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα!επομένως αυτό που αντιλαμβάνεται ο παρατηρητής στην δεύτερη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με το g που βλέπει στην πρώτη και που δεν εξαρτάται από την ταχύτητα!!Δεν είναι δηλαδή ομογενές πεδίο αδρανειακών δυνάμεων, όπως απιτεί η αρχή της ισοδυναμίας!!Οπότε ποια η παραφωνία με την γενική σχετικότητα???Αυτή ισχυρίζεται ότι συστήματα σε ελεύθερη πτώση είναι αδρανειακά και συνεπώς ότι η βαρύτητα ισοδυναμεί με επιτάχυνση που είναι ίδια (έστω τοπικά) σε όλα τα σώματα ενός συστήματος, χωρίς, δηλαδή, να εξαρτάται από την ταχύτητα τους.
Παρασύρθηκα βέβαια, ξεκινόντας το post ήθελα απλά να ρωτήσω αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί σε δουλεύουν στα fora παντού στην Ελλάδα αν το έργο σου είναι τόσο επιστημονικό όσο ισχυρίζεσαι.......
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

George13 έγραψε:Ποιος να το εγραψε ρε γαμώτο.. :lol: :lol: :lol:
@tsolkas:
Γιατί επιμένεις τόσο με το πείραμα 14 με το γυροσκόπιο?????αφού στην περίπτωση περιστροφής της αίθουσας με το γυροσκόπιο το πεδίο επιταχύνσεων περιλαμβάνει και τον όρο 2υ*ω (Coriolis..αυτή στρέφει και τον άξονα του γυροσκοπίου) που εξαρτάται από την σχετική ταχύτητα των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα!επομένως αυτό που αντιλαμβάνεται ο παρατηρητής στην δεύτερη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με το g που βλέπει στην πρώτη και που δεν εξαρτάται από την ταχύτητα!!Δεν είναι δηλαδή ομογενές πεδίο αδρανειακών δυνάμεων, όπως απιτεί η αρχή της ισοδυναμίας!!Οπότε ποια η παραφωνία με την γενική σχετικότητα???Αυτή ισχυρίζεται ότι συστήματα σε ελεύθερη πτώση είναι αδρανειακά και συνεπώς ότι η βαρύτητα ισοδυναμεί με επιτάχυνση που είναι ίδια (έστω τοπικά) σε όλα τα σώματα ενός συστήματος, χωρίς, δηλαδή, να εξαρτάται από την ταχύτητα τους.
Παρασύρθηκα βέβαια, ξεκινόντας το post ήθελα απλά να ρωτήσω αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί σε δουλεύουν στα fora παντού στην Ελλάδα αν το έργο σου είναι τόσο επιστημονικό όσο ισχυρίζεσαι.......
Βρε χαμενε, εαν δεν εχεις μελετησει καλα καποια πραγματα, μη πεταγεσαι σαν "πορδη" και να μας λες αρλουμπες......

Τον ξερεις τον ορισμο του ομογενους πεδιου δυναμεων (βαρυτικου, ηλεκτρικου, αδρανειακων δυναμεων,κλπ) ?
Εαν δεν τον γνωριζεις ειναι τωρα ευκαιρια να τον μαθεις...!!!!

Χρ. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

tsolkas έγραψε:Βρε χαμενε, εαν δεν εχεις μελετησει καλα καποια πραγματα, μη πεταγεσαι σαν "πορδη" και να μας λες αρλουμπες......

Τον ξερεις τον ορισμο του ομογενους πεδιου δυναμεων (βαρυτικου, ηλεκτρικου, αδρανειακων δυναμεων,κλπ) ?
Εαν δεν τον γνωριζεις ειναι τωρα ευκαιρια να τον μαθεις...!!!!

Χρ. Τσολκας
Μ'αρέσει βλαχοδήμαρχε τσόλκα που μιλάς όπως μιλάς και βάζεις και υπογραφή κάτι σαν το copyright που λένε... :lol:
Όσο για το ομογενές πεδίο δυνάμεων εννοείται πως ΔΕΝ γνωρίζουμε τον ορισμό του , άλλωστε τι να ξέρουμε εμείς που ασχολούμαστε σε ανώτατο επίπεδο με τη φυσική τόσα χρόνια , διδαγμένοι από τους σιωνιστές ή ανίδεους καθηγητές μας που κάθονται και ασχολούνται με σχετικότητες , κβαντικές μηχανικές , πυρηνικές φυσικές . laser , στοιχειώδη σωμάτια , νανοτεχνολογίες και λοιπές αρλούμπες ...
ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ... :lol: :lol: :lol:
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

ΒΟΥΒΑΛΕ, μας λες τωρα τον ορισμο του ομογενους πεδιου δυναμεων, ετσι για να γελασουμε λιγο...???????????

tsolkas

ΥΓ. Γιατι εχεις κομπλεξ με τους βλαχους?
Εγω, αν και γεννηθηκα στη Στοκχολμη :roll: οι βλαχοι μου ειναι συμπαθητικα ατομα....
Άβαταρ μέλους
George13

Μα σε παρακαλώ Vbalos, ο κύριος Τσόλκας ήρθε με όλη την καλή διάθεση να μας δώσει τα φώτα του, να μας βγάλει τις παρωπίδες που μας φοράνε τόσα χρόνια οι άχρηστοι, χαραμοφάηδες ρελατιβίστες καθηγητές μας!Για αυτό και απαντάει πάντα ευγενικά στα post μας, κάνοντας χρήσιμες και εποικοδομητικές παρατηρήσεις! :P :P :P :P
(Όσο για το ομογενές πεδίο δυνάμεων δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε καν, είναι πεδίο δυνάμεων που είναι ίδιο παντού στο χώρο και φυσικά δεν εξαρτάται από την ταχύτητα ενος δεδομένου σώματος!με αυτήν την λογική το ίδιο σώμα κινούμενο με διαφορετικές ταχύτητες μέσα στο ίδιο πεδίο θα δεχόταν διαφορετικές δυναμεις!!)
Αλλα φυσικά εμεις της ΣΕΜΦΕ δυστυχώς φοραμε παρωπίδες από πολύ νωρις, ακούς εκεί να διδασκόμαστε την αποδεδειγμένα εσφαλμενη σχετικότητα και μάλιστα από το δεύτερο εξάμηνο.......
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Μα, εισθε τοσο μαζοχες..!!!
Εγω ξεφτελιζομαι στα φορουμ για να σας απαλλαξω απο τη Σχετικοτητα και εσεις εκει...το χαβα σας!!! Οχι εμεις στη ΣΕΜΦΕ θελουμε Σχετικοτητα!!!, Σχετικοτητα θελουμε...!!!
Άβαταρ μέλους
George13

Off Topic
Ξέχασες την υπογραφή στο τέλος!
Ναι ρε γαμώτο έχουμε να τον λέμε για τον μαζοχισμό των σεμφιτών!!Δοκίμασε πάντως να κάνεις αίτηση για καθήγητης στην σχολή μας,θα γεμίζει το αμφιθέατρο!!Συν ότι θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα σπουδών με ένα νέο μάθημα: αντισχετικότητα!ειδικά το πειραματικό του μέρος θα είναι φοβερό, θα κάνουμε ράλι στην εθνική μπας και παρατηρήσει ο συνοδηγός καμιά μετατόπιση στους κροσσούς! :P

Πάντως με νοητικά πειράματα δεν πρόκειται να αποδειχθεί λανθασμένη η σχετικότητα!Δεδομένου ότι είναι θεμελιωμένη μαθηματικά είναι λογικά συνεπής (μην μπλέξουμε μη πληρότητες του Goedel και ιστορίες, αυτά εφαρμόζονται για μαθηματικές διατυπώσεις που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι θεωρήματα φυσικής) και η νευτώνεια φυσική αποτελεί στην πραγματικότητα οριακή κατάσταση της σχετικότητας!Έτσι αν έβρισκες παράδοξο στα αξιώματά της χρησιμοποιώντας νοητικά πειράματα που στηρίζονται στην νευτώνεια φυσική ουσιαστικά θα έβρισκες ασυνέπεια των μαθηματικών (χρησιμοποιώντας πορίσματα των αξιωμάτων θα ανέτρεπες τα ίδια τα αξιώματα)!!Μόνο πραγματικά πειράματα μπορουν να δείξουν αν όντως περιγράφει σωστά τον φυσικό κόσμο η όχι!και δυστυχώς πειράματα σε αμάξι δεν μου εμπνέουν και ιδιαίτερη εμπιστοσυνη..... :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemoila την Τετ Μάιος 12, 2010 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Posts merged.
Άβαταρ μέλους
ZQQ
Real Name: -

Δημοσίευση από ZQQ »

ισχύει αυτό, για φάντασου μάθημα.
Αρχικά το αμφιθέατρο θα ήταν τέρμα γεμάτο, θα γινόνταν κατακλυσμός!!!!
μια καλή ιδέα θα ήταν να τραβάγαμε και video για να μην χαθούν τα ντοκουμέντα!~!

+100 απο εμένα για Τσολκα Καθηγητή!!!!!!
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Αγαπητέ κ. Τσόλκα

Αν όντως έχετε διαπιστώσει με οποιονδήποτε τρόπο (παρατήρηση, νοητικό πείραμα, φαντασία) ότι η θεωρία της σχετικότητας είναι λάθος, και είστε βέβαιος γι' αυτό, δεν έχετε παρά να εντοπίσετε το (ή τα) μαθηματικό λάθος που υπάρχει στην απόδειξή της. Γιατί μιλάμε για μια θεωρία που είναι "καλά" ορισμένη όπως λέμε στα μαθηματικά. Ο μόνος τρόπος λοιπόν να είναι λάθος η θεωρία είναι αυτό να αποτυπώνεται σε κάποια μαθηματική αβλεψία. Διαφορετικά, αν δεν υπάρχει λάθος τότε η απόδειξη τελείωσε.

Όπερ έδει δείξε.

Ο papagalakos σας που αγαπάτε
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

[tsolkas mode=on]
Ναι, αλλά αν πάρεις ένα αυτοκίνητο, ένα συμβολόμετρο, έναν κλωβό Faraday (για να βρίσκεται), έναν φούρνο μικροκυμάτων με τροφοδοσία 12 βολτ που να περιέχει ένα κομμάτι πίτσα σε κεραμικό σκεύος, και επιταχύνεις σε u>210 km/h, θα παρατηρήσεις ότι η πίτσα γίνεται πιο "κριτσανιστή" κατά το ψήσιμο/ζέσταμα, από ότι θα γινόταν στην ακινησία! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ?

Ότι οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα του Πειράματος 4456546 (copyright Χρ. Τσόλκας) ικανοποιούνται, (κάτι το οποίο θα επιβεβαιωνόταν από ένα ΑΠΛΟ πείραμα σκέψης), οπότε ο Αϊνστάιν ήταν απατεώνας Εβραίος και κατάφερε να κοροϊδέψει με τα λανθασμένα μαθηματικά του ( με την συμβολή του Καραθοδωρή, αυτού του καράβλαχου) και να εξαπατήσει όλο το ακαδημαϊκό προσωπικό από το 1920 μέχρι και σήμερα! Πλασίμπο εφέκτ?
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου θυμίζει mythbusters η όλη φάση...
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ(ΡΕΛΑΤΙΒΙΣΤΩΝ)..!!!!!

"Εγω τους δειχνω με το δαχτυλο μου το φεγγαρι
και αυτοι κοιταζουν το δαχτυλο μου...!!!

(Κινεζικη παροιμια)

" Η μοιρα του του πνευματικου ανθρωπου ειναι να φωναζει μονος του στην ερημο, ισως καποιος να τον ακουσει..."

(Νικος Καζαντζακης)

"Ο Πλατων εκαψε τα βιβλια του Δημοκριτου, διοτι (κατα τον Πλατωνα), ο Δημοκριτος ελεγε βλακειες...!!!
(Συμβαν)

ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ....................

Επειδή κατά την εκτέλεση του πειράματος του «κινούμενου ηλεκτρικού φορτίου» (βλέπε, πείραμα – 21 στο http://www.tsolkas.gr), αποδείχθηκε πειραματικώς και με αναμφισβήτητο τρόπο, ότι:

Ένα ηλεκτρικό φορτίο q, το οποίο βρίσκεται (ακίνητο) μέσα σε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς S το οποίο κινείται με μία σταθερή ταχύτητα v, ως προς τη Γη, παράγει πάντοτε μαγνητικό πεδίο για τον παρατηρητή (Ο) που βρίσκεται μέσα στο αδρανειακό σύστημα αναφοράς S αυτό σημαίνει, ότι:
Το δεύτερο αξίωμα (συνεπώς και το πρώτο αξίωμα) της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι, απολύτως λανθασμένα και δεν ισχύουν μέσα στη Φύση.

Συνεπώς, η Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας είναι αναμφισβήτητα μια απολύτως λανθασμένα Θεωρία της Φυσικής.

Επειδή όμως τώρα, η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας αυτό σημαίνει, ότι και η Γενική Θεωρία είναι μία απολύτως λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.

Συνεπώς, ολόκληρη η Θεωρία της Σχετικότητας (Ειδική και Γενική) είναι μία απολύτως λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.

Αυτά τα λίγα που αναφέραμε παραπάνω, σηματοδοτούν οριστικά και αμετάκλητα και με αναμφισβήτητο τρόπο το τέλος της Θεωρίας της Σχετικότητας.

Αυτό ας το καταλάβουν καλά, οι «μεγάλοι» καθηγητές Φυσικής (κυρίως μεγάλων Πανεπιστημίων), οι οποίο συνεχίζουν ακόμη και επιμένουν με ανόητο τρόπο, ότι η Θεωρία της Σχετικότητας είναι μία ορθή Θεωρία Φυσικής!!!

Όχι! Η Θεωρία της Σχετικότητας είναι μία εντελώς λανθασμένη Θεωρία Φυσικής και είμαι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό.

ΣΧΟΛΙΟ

Όπως αναφέραμε στο site http://www.tsolkas.gr, η Θεωρία της Σχετικότητας αποδεικνύεται με πάρα πολλούς τρόπους (θεωρητικώς και πειραματικώς), ότι είναι μία λανθασμένη Θεωρία της Φυσικής.

Ένας από τους πολλούς αυτούς τρόπους, είναι τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του πειράματος – 21.

Τελειώνοντας και μετά από αυτά τα λίγα που αναφέραμε παραπάνω ένα «πράγμα», έχω να πω, ότι:

Οι «μεγάλοι» καθηγητές Φυσικής (κυρίως μεγάλων Πανεπιστημίων), όσο θα επιμένουν με ανόητο τρόπο, ότι η Θεωρία της Σχετικότητας είναι ορθή, τόσο θα γελοιοποιούνται συνεχώς, απέναντι στη Κοινότητα των Φυσικών και κυρίως απέναντι στην Ιστορία της Φυσικής.

Εδώ τελείωσα. Αυτά τα λίγα είχα να πω και ο χρόνος θα δείξει, εάν έχω δίκιο ή όχι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,

http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html

με τις προτεινομενες ερωτησεις μου... για τις οποιες περιμενουμε τις απαντησεις των παραπανω αξιοτιμων κ.κ Καθηγητων.Πανεπιστημιων!!!

Αριστοφανικον: Απαγορευονται αυστηρως, το Ακαδημαίστικο μπα-μπλα-μπλα, τα Καθηγητικα "εξυπνακιστικα"(προσωπικα τα συχαινομαι) , ο αποπροσαντολισμος της συζητησης και προπαντος η τακτικη της "γαργαρας" στις ερωτησεις μου που θετω....

Χρηστος Α. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Προχθές περιμένοντας στο Κτηματολόγιο Αθηνών, για μια υπόθεση της δουλειάς μου , μη έχοντας στην ουσία τι να κάνω ώστε να σκοτώσω την ώρα μου (40 νούμερα πισω με ένα γραφείο να δουλεύει) αποφάσισα να μπώ στο σαϊτ του Τσόλκα και να διαβάσω όλα αυτά που γράφει περί Ηλεκτροβαρυτικής Θεωρίας , διότι σκέφτηκα πως είναι ίσως και να είναι άδικο να τον βγάζω τρελό χωρίς καν να έχω διαβάσει αυτά που γράφει ... Ε λοιπόν ήταν λάθος μου !!!
Ρε άνθρωπε τι είναι όλα αυτά που γράφεις και από που τα συμπέρανες όλα αυτά , ποιός είσαι εσύ που θα στείλεις 300 χρόνια επαληθευμένης έρευνας στα σκουπίδια ??
Το τι ανακρίβεια και ημιμάθεια κρύβουν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι δεν περιγράφεται καν , μπάζουν από παντού και πίστεψέ με ότι ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής θα μπορούσε να τα ανατρέψει...Εσύ δεν τα βάζεις απλώς με τις θεωρίες της σχετικότητας , τα βάζεις με την Κβαντομηχανική , την πυρηνική φυσική , τον Ηλεκτρομαγνητισμό και γενικότερα λίγο ή πολύ με όλα σχεδόν τα μαθήματα που διδάσκονται σε έναν προπτυχιακό κύκλο σπουδών , χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο από ότι φαίνεται να τα διαβάσεις , μάλλον επειδή φαντάζομαι ότι θα σου φαίνονταν ιδιαίτερα δυσνόητα και δύσκολα...
Κύριε Τσόλκα ειλικρινά με όσο σεβασμό μπορώ να δείξω σε έναν άνθρωπο που γράφει και λέει όλα αυτά που λέτε εσείς σας λέω με ειλικρίνεια να τα παρατήσετε...Οι θεωρίες με τις οποίες προσπαθείτε να αναμετρηθείτε όχι απλά έχουν οριστεί μαθηματικά , όχι απλά έχουν αποδειχθεί και πειραματικά , όχι απλά έχουν τόσα χρόνια δώσει εξετάσεις και έχουν βγεί πέρα για πέρα σωστές , αλλά το κυριότερο έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα συσκευών που σίγουρα ακόμη και εσείς χρησιμοποιείτε καθημερινά...
Μακάρι να είχα το χρόνο και την υπομονή να σας εξηγήσω , με κάθε καλή πρόθεση , τα όσα λανθασμένα υποστηρίζετε ότι ισχύουν αλλά δε θα έφτανε ούτε ένα απλό ποστ ούτε ένα τόπικ ούτε καν ένα φόρουμ ολόκληρο...Γι'αυτό θα σας πρότεινα , πολύ φιλικά , να αρχίσετε να διαβάζετε βιβλία φυσικής (ας πόυμε τρίτης λυκείου φυσικής κατεύθυνσης θα ήταν μια καλή αρχή) για να καταλάβετε σιγά σιγά ότι είναι ειλικρινά αδύνατον να ανατρέψετε μια θεωρία αν δεν την γνωρίζετε καλά...
Φιλικά και με συμπόνια vbalos...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

tsolkas έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,

με τις προτεινομενες ερωτησεις μου... για τις οποιες περιμενουμε τις απαντησεις των παραπανω αξιοτιμων κ.κ Καθηγητων.Πανεπιστημιων!!!
Σημείωση: Αυτό είναι το forum των φοιτητών της σχολής.

Ενότητα 1
Πριν από λίγο, μ' ένα πετσετάκι έριξα αναίσθητη μια μύγα εν πτήση. Αυτό μπορώ να το κάνω και όταν είναι ακίνητη όμως. Άρα, οι νόμι της φυσικής λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και επί κινούμενων σωμάτων και επί ακίνητων. Άρα οι Σχετικότητες ισχύουν. Q.E.D. και καληνύχτα

Ενότητα 2
σημείωση: έκανα ένα μικρό ρετουσάρισμα αφαιρώντας τα κομμάτια από τα quotes που αναφέρονται στη συγκεκριμένη συζήτηση μόνο, ώστε να αναδειχθεί η πιο διαχρονική τους όψη :e_wink:
tsolkas έγραψε:Αντε, σου κανω τη χαρη και σου απαντω.....
tsolkas έγραψε:Βρε χαμενε, [...] μη πεταγεσαι σαν "πορδη" και να μας λες αρλουμπες......
tsolkas έγραψε:Μα, εισθε τοσο μαζοχες..!!!
Εγω ξεφτελιζομαι στα φορουμ για [...] και εσεις εκει...το χαβα σας!!! Οχι εμεις στη ΣΕΜΦΕ θελουμε τάδε!!!, τάδε θελουμε...!!!
tsolkas έγραψε:Όχι! Η τάδε είναι μία εντελώς λανθασμένη Θεωρία και είμαι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό.
Έλα tsolkas, πες την αλήθεια, είσαι το ίδιο πρόσωπο με το lunatic και τώρα που έχεις φάει ban ξεδίνεις μέσω αυτού του λογαριασμού, έτσι δεν είναι; :lol:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

vbalos έγραψε:Προχθές περιμένοντας στο Κτηματολόγιο Αθηνών, για μια υπόθεση της δουλειάς μου , μη έχοντας στην ουσία τι να κάνω ώστε να σκοτώσω την ώρα μου (40 νούμερα πισω με ένα γραφείο να δουλεύει) αποφάσισα να μπώ στο σαϊτ του Τσόλκα και να διαβάσω όλα αυτά που γράφει περί Ηλεκτροβαρυτικής Θεωρίας , διότι σκέφτηκα πως είναι ίσως και να είναι άδικο να τον βγάζω τρελό χωρίς καν να έχω διαβάσει αυτά που γράφει ... Ε λοιπόν ήταν λάθος μου !!!
Ρε άνθρωπε τι είναι όλα αυτά που γράφεις και από που τα συμπέρανες όλα αυτά , ποιός είσαι εσύ που θα στείλεις 300 χρόνια επαληθευμένης έρευνας στα σκουπίδια ??
Το τι ανακρίβεια και ημιμάθεια κρύβουν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι δεν περιγράφεται καν , μπάζουν από παντού και πίστεψέ με ότι ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής θα μπορούσε να τα ανατρέψει...Εσύ δεν τα βάζεις απλώς με τις θεωρίες της σχετικότητας , τα βάζεις με την Κβαντομηχανική , την πυρηνική φυσική , τον Ηλεκτρομαγνητισμό και γενικότερα λίγο ή πολύ με όλα σχεδόν τα μαθήματα που διδάσκονται σε έναν προπτυχιακό κύκλο σπουδών , χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο από ότι φαίνεται να τα διαβάσεις , μάλλον επειδή φαντάζομαι ότι θα σου φαίνονταν ιδιαίτερα δυσνόητα και δύσκολα...
Κύριε Τσόλκα ειλικρινά με όσο σεβασμό μπορώ να δείξω σε έναν άνθρωπο που γράφει και λέει όλα αυτά που λέτε εσείς σας λέω με ειλικρίνεια να τα παρατήσετε...Οι θεωρίες με τις οποίες προσπαθείτε να αναμετρηθείτε όχι απλά έχουν οριστεί μαθηματικά , όχι απλά έχουν αποδειχθεί και πειραματικά , όχι απλά έχουν τόσα χρόνια δώσει εξετάσεις και έχουν βγεί πέρα για πέρα σωστές , αλλά το κυριότερο έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα συσκευών που σίγουρα ακόμη και εσείς χρησιμοποιείτε καθημερινά...
Μακάρι να είχα το χρόνο και την υπομονή να σας εξηγήσω , με κάθε καλή πρόθεση , τα όσα λανθασμένα υποστηρίζετε ότι ισχύουν αλλά δε θα έφτανε ούτε ένα απλό ποστ ούτε ένα τόπικ ούτε καν ένα φόρουμ ολόκληρο...Γι'αυτό θα σας πρότεινα , πολύ φιλικά , να αρχίσετε να διαβάζετε βιβλία φυσικής (ας πόυμε τρίτης λυκείου φυσικής κατεύθυνσης θα ήταν μια καλή αρχή) για να καταλάβετε σιγά σιγά ότι είναι ειλικρινά αδύνατον να ανατρέψετε μια θεωρία αν δεν την γνωρίζετε καλά...
Φιλικά και με συμπόνια vbalos...
Βρε φιλε καλο το μπλα-μπλα σου και οι "νουθεσιες" σου (δηλ. οι μακακιες σου) αλλα θα μας απαντησεις τωρα στις ερωτησεις που διαβαζεις εδω?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,

Απαντησε μου ρε "ΦΡΟΥΤΟ" εσυ που ξερεις Φυσικη να με διορθωσεις και να με μαθεις και εμενα τον ασχετο λιγη Φυσικη?

Απαντησε μου λοιπον (χωρις μπλα-μπλα..και "νουθεσιες"!!!), οχι για τιποτε αλλο, αλλα ετσι για να γελασουμε λιγο!!!!!
Μπορεις να απαντησεις?
Περιμενουμε με λοιπον, την απαντηση σου.....

Χρηστος Τσολκας

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε θελω ψυχραιμο και και χωρις κομπλεξ στις απαντησεις :lol: που θα μας δωσεις!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”