Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Re: Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

Δημοσίευση από Gus »

zinovia έγραψε:το ονοματακι μου φιγουραρει μια χαρα στο ψηφοδελτιο της ΠΚΣ και η αφεντομουτσουναρα μου σε καθε συνελευση...θες να το χτυπησω σε tattoo? φορουμ ειναι εδω μεσα η η μοσαντ και η cia 2 σε ενα;;χαχαχαχα πως και σεισμος να γινει καταληγουμε στην πκσ;;; πολυ μ αρεσει. Ιστοριες υπαρχουν πολλες και οι περισσοτερες ειναι για την δαπ τι να κανουμε;; τα παιδια ειναι ειτε στοκοι ειτε ατυχοι ειτε τσιρακια αβερτα. Τι να κανουμε;;; οταν καλεις καποιον να αγωνιστει μαζι σου, δε πα να εισαι λαθος, δε πα να εισαι μ@λ@κ@ς, τον σεβεσαι σαν νυν η μελλοντικο συναγωνιστη τουλαχιστον. Οταν τον πας να πινει καφε στη μιλενιουμ και τον σερνεις τελευταια στιγμη σαν ζωο να σε ψηφιζει η του ταζεις γκομενες σημειωσεις και δεν ξερω εγω τι αλλο...σε τετοιες μεθοδους καταληγεις, αν δεν ξεκινας ηδη απο κει... ολα εχουν μια λογικη...αρα μην μενουμε εκπληκτοι...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λες κι εσεις δεν το κανετε αυτο ρε ζινοβια...Απλως αλλαζει η καφετερια και γινεται ροκ.
Και οσο πολιτικο ειναι να πινεις καφεδακι στην μιλενιουμ αλλο τοσο πολιτικο ειναι αβουλα να μοιραζεις ριζοσπαστη και να σηκωνεις το χερακι σου στην συνελευση.
chArAls έγραψε:Παντως πιστευω πως καλο θα ηταν ολοι εδω μεσα που ΑΝΗΚΟΥΝ σε καποιο κομμα,νεολαια να το λενε στην υπογραφη τους,για να ειμαστε και εμεις οι αλλοι ψυλλιασμενοι και να μην χρτειαζεται να περασουν καμια 10αρια ποστ για να σιγουρευομαστε ποιανου προπαγανδα προωθουν.[/quote
Επειδη βαριεμαι να αλλαζω υπογραφη, δηλωνω αυτονομος εθνικιστης...
chArAls έγραψε:ΝΑ γραφτω στη ΔΑΠ αλλα οχι τωρα.Τωρα τρωνε ξυλο... :lol:
Γραψου οσο προλαβαινεις για να φυγεις μετα, γιατι σε λιγο θα σταματησει να ειναι μονο σπρωξιδια...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

@Antony07

-Κοιτα! Ειναι χοντρος και φυτο!
-Το facebook κοιτατε?
-Οχι! Το καταλογο της ΔΑΠ
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

@Gus: Tha trelathoume me to pou ftanei i skepsi tou kathenos. An H diakinisi-diadosi organou kommatos(rizospastis), den einai politiki h praxi, tote ti einai?

Prwtou peis tin mparola sou kalo einai na gnwrizeis oti gia tin diakinisi autis tis "fylladas" pethanan anthrwpoi kai simera apolyontai. Akrivws giati mallon den einai politiki praxi.

Na prosexoume ti grafoume.

Am, to allo. Sikwnoun to xeraki stis nyneleuseis ta nipia,avoula onta, provata. Distixws gia sena omws auta ta provata gurizoun ton kosmo anapoda gia thn epityxia tis apergias kai tis organwsis apo ta katw. Esi mallon file, tin pernas kala sto emp, alla den nomizw mia fora na exeis xypnisei 3-4 ta ximerwmta gia na eisai stis 5 exw apo ergostasio mazi me ton patera sou, ti mana sou, tous filous sou.

Ti na kanoume, stin sygkrousi pou sovei oli pernoun posto.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Εγώ έχω να πω ότι αυτό το κάνουν όλες οι παρατάξεις, ανεξαρτήτως από το αν έχουν γραπτές λίστες ή όχι. Σε κάθε συνδικαλιστή αρέσει να ξέρει δυο πράγματα για τον φοιτητή που πάει να μιλήσει.
Όλοι ξέρουν, όλοι ξέρουν ότι και οι άλλοι ξέρουν αλλά όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν. Η γκάφα που έκανε η ΔΑΠ είναι που άφησε τη λίστα της να διαρρεύσει.
Η υπόθεση είναι σάλος στα πλαίσια που κάποιος το θεωρεί σκάνδαλο. Νομίζω δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα για κάποιον πέρα από επαλήθευση για την κουλτούρας της ΔΑΠ.
Νομίζω έχει περισσότερη σημασία να στέκεται κανείς στο τι κάνει η ΔΑΠ και ποιά πολιτική εξυπηρετεί παρά να ξαφνιάζεται από λίστες.
Ανάλογο παράδειγμα μου φαίνεται το να εκπλαγεί η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του wikileaks.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

papagalakos έγραψε:Όλοι ξέρουν, όλοι ξέρουν ότι και οι άλλοι ξέρουν αλλά όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν. Η γκάφα που έκανε η ΔΑΠ είναι που άφησε τη λίστα της να διαρρεύσει.
Η υπόθεση είναι σάλος στα πλαίσια που κάποιος το θεωρεί σκάνδαλο. Νομίζω δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα για κάποιον πέρα από επαλήθευση για την κουλτούρας της ΔΑΠ.
Σιγα που εκπλησσεται κανεις.Δεν λεω,το να το βλεπεις απο πρωτο χερι στα αδυτα της ΔΑΠ,ωστε να καταλαβεις ποσο το εχουν παρακανει ειναι καπως.Το θεμα ολων οσων κυνηγανε την δαπ ομως,ειναι πως τους δωθηκε μια καλη ευκαιρια να της δωσουν ενα χτυπημα και να κερδισουν κατι στον μεταξυ τους ανταγωνισμο.(εκτος απο αυτους που ειναι απλα ζωα και θελουν να παιξουν ξυλο!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

λοιπον το κκε ειναι κακο και η δε κνε μπρρρρ παναια μου 666...ελεος ,αν ειναι να φτιαξουμε ενα τοπικ να μετραμε τις αγωνιστικοτητες να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη!
ειναι γελοιο να γραφουν ολοι ''αισχος'' πχ και με το που γραψει το ιδιο καποιος που ανηκει σε μια συλλογικοτητα να πεφτουν ολα τα ''ανεξαρτητα-δημοκρατικα-κορακια'' να λενε οτι τους ερθει!
Λοιπον εμενα μια μερα εκει που ημουν με το μπαστουνι κ το σπασουαρ μου με πηραν και μου βαλαν κατι σιδερα στα ματια και μου εβαλαν να δω βιντεο του κκε και απο τοτε δεν μπορω να ακουσω μπετοβεν!!!! Ωραια;;; Καθε φορα που λεω η σκεφτομαι κατι η γνωμη μου δεν ειναι ισοτιμη με των υπολοιπων γιατι ειναι μαυρη προπαγανδα. οκ spicy...
Τελος καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οποιος εχει καταληξει να στηριζει κατι, με βαση το τι πιστευει ή το τι εχει ζησει ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο, καταλληγει να χανει την προσωπικοτητα του και να μην εχει δικαιωμα λογου. Λοιπον εγω προτεινω να βαλουμε ολοι ενα κιτρινο αστερακι στο πετο και να κυκλοφορουμε .... ε;;; θα σας αρεσε ε;;

Το θεμα εδω μεσα ειναι η ξεφτυλα της ΔΑΠ και οταν το θεματακι παρεκτρεπεται εγω απο πισω θα βλεπω σκοπιμοτητα, σαν γνησια αγοραφοβικη κομμουνιστρια που ειμαι με συνδρομο καταδιωξης!!
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

σοβαρα;; νομιζα οτι υπαρχουν τοπικς με συγκεκριμενο θεμα, και το συγκεκριμενο δεν εχει να κανει ουτε με τις θεσεις ουτε με την τακτικη του κομματος που ψηφιζω,αποκει και περα αν εχεις να προσαψεις κατι,πανω δεξια λεει new topic.
ειναι το ιδιο με το να διαφωνισουμε για το αν η μπλε περιοδος του πικασσο ηταν η καλυτερη του και να σου απαντησω οτι εσυ δεν πρεπει να μιλας γιατι εισαι παναθηναικος!!! Και το πιο αστειο ειναι οτι απ οσα εγραψα που ειναι ον τοπικ δε νομιζω να διαφωνει καποιος...Σιγουρα υπαρχουν εδω μεσα και αλλα ατομα που ξερουν τις ιστοριουλες τους για την δαπ, τωρα αν εχουν κι αλλοι το χαρτακι που ανεβασα δεν το ξερω, η αν εχουν κατι παρομοιο...

δεν θεωρω οτι ειναι κακο ουτε να σου κανουν ουτε να κανεις κριτικη, αλλα σε καθε τι το σημαντικο ειναι να εχεις τα αφτια σου ανοιχτα, ωστε και η κριτικη να ειναι εποικοδομιτικη και οχι συνδικαλια του ποπου
papagalakos

Εμένα πάλι δεν μου κάθεται καλά σε topic που καταγγέλλει τη ΔΑΠ η κόντρα να γίνεται μεταξύ αντιπάλων της ΔΑΠ να το θέσω έτσι γενικά. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται γιατί η ΠΚΣ έχει τις ίδιες προβληματικές με τη ΔΑΠ ή επειδή στην Ελλάδα είναι έθιμο να τσακώνονται μεταξύ τους οι αριστεροί.
Η κριτική που μπορεί να κάνει κανείς στην ΠΚΣ δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης. Γενικά νομίζω το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς όταν θεωρεί ότι μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή οργάνωση δρα προβοκατόρικα είναι να την αγνοεί.
Ούτος ή άλλος αυτός που θα την βγει σε επίπεδο κουβέντας δεν είναι αυτός που θα τον ακολουθήσει το κίνημα. Με τη στάση σου αναδεικνύεσαι πρωτοπορεία. Δεν διεκδικείς το ρόλο εκ των προτέρων. Και τελικά δεν υπάρχει κίνημα εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας. Ποιούς θα ακολουθήσει ο κόσμος; Από ποιούς θα πειστεί;
Επί του θέματος στην "λογική Α" η απάντηση να είναι "ναι αλλά και εσύ Β" σε γενικές γραμμές αποπροσανατολίζει.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι πλέον αυτονόητα και αυτός θεωρώ είναι ο λόγος που σχεδόν καμία οργάνωση όχι επαναστατική δεν είναι, ούτε ριζοσπαστική καν.
Αντί να υπάρχει μια απάντηση σε επίπεδο λόγου και δράσης απέναντι στη ΔΑΠ (γι' αυτή τη λίστα και για άλλα πολλά) υπάρχει μια σπασμοδική μικροκομματίστικη ομφαλοσκοπική αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Μην τρελαθούμε και τελείως , δεν είναι ο κάθε υποστηρικτής μιας παράταξης φερέφωνό της , ένα εντελώς άβουλο υποχείριο των μεγαλοσυνδικαλιστών ! Μπορούμε να ασκούμε κριτική για την παράταξή του , για το τι εξυπηρετεί με την στάση της και με την δική του , για την πρακτική της και την δική του , αλλά μια ελάχιστη αποκοπή του ατόμου από το σύνολο πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε .

Συμφωνώ με τον papagalakos
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Μην τσακώνεστε αγωνισταράδες μου... Σωτήρες μας....
Ο ένας λέει ζήτω το ΚΚΕ... Ο άλλος λέει άλλοι δικάζονται στην ηλικία μας για τον αγώνα τους κ θα περάσουν όλοι τους τη ζωή στην φυλακή.... :roll:

Τι άλλο θα ακούσουμε...?
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

Aγαπητέ μου Lunatic επειδη ο πιο εκτός στο θέμα εισαι εσυ αποφασισα να σου κανω λιανα το τι λεω μπας και ... Ειμαι δε τοσο καλη που θα στο αναλυσω σε ορους που ο nerdiσμος σου σου επιτρεπει να καταλαβεις...

Στο σημείο 88 λοιπόν ήταν ένας καλός ο Jin Kazama και ένας κακός που δεν θυμαμαι το ονομα του , που δουλευε σε μια πολυεθνικη αεροσκαφων . Ε σκεψου οτι οι αγωνιστες και οι σοβαροι ανθρωποι (και δεν εννοω μονο την ΠΚΣ, βαλε ρε αδερφε μεσα και Τροτσκι και Πουλαντζα κτλ) είναι σαν τον πρωτο ενώ οι φακελωματιες της ΔΑΠ σαν τον δευτερο. ΟΚ τωρα? γκε γκε?
papagalakos

Lunatic πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να σου απαντήσει κανείς σοβαρά ή να σε πάρει στο ψιλό.
Δεν ξέρω αν το ΚΚΕ ή όσοι βάζουν μπόμπες προχώρησαν μπροστά την ιστορία. Ξέρω όμως ότι αυτή σίγουρα δεν πήγε μπροστά από τους απολίτικους.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

zinovia έγραψε:δεν καταλαβαινω πως οι λιστες με τα στοιχεια ολων αυτων θα βοηθησουν σε κατι , θα μπορουσε να αποτελεσει αποδειξη με τα στοιχεια σβησμενα ,,, δεν εκανα τον κοπο να δω αυτη την αηδια αλλα φανταζομαι δεν εχουν βαλει πανω σφραγιδες και υπογραφες...
Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι έχουν οι λίστες;; Για να πω την αλήθεια αυτό δεν το περίμενα. Να σου πω πως σφραγίδες και υπογραφές δεν έχουν. Περιέχουν όμως ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, τηλέφωνο, διεύθυνση (στοιχεία που δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν προσκομιστεί από τον τομέα φυσικής και έρχονται από τις ετήσιες εγγραφές όλων των φοιτητών) .. και προφανώς οι περιγραφές περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία των χρηστών. Επίσης, αν και δεν περίμενα ποτέ να το πω, συμφωνώ με τον από κάτω:
papagalakos έγραψε:Εγώ έχω να πω ότι αυτό το κάνουν όλες οι παρατάξεις, ανεξαρτήτως από το αν έχουν γραπτές λίστες ή όχι. Σε κάθε συνδικαλιστή αρέσει να ξέρει δυο πράγματα για τον φοιτητή που πάει να μιλήσει.
Όλοι ξέρουν, όλοι ξέρουν ότι και οι άλλοι ξέρουν αλλά όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν. Η γκάφα που έκανε η ΔΑΠ είναι που άφησε τη λίστα της να διαρρεύσει.
Νομίζω έχει περισσότερη σημασία να στέκεται κανείς στο τι κάνει η ΔΑΠ και ποιά πολιτική εξυπηρετεί παρά να ξαφνιάζεται από λίστες.
Ανάλογο παράδειγμα μου φαίνεται το να εκπλαγεί η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του wikileaks.
Συνεπώς:
zinovia έγραψε:Το θεμα εδω μεσα ειναι η ξεφτυλα της ΔΑΠ και οταν το θεματακι παρεκτρεπεται εγω απο πισω θα βλεπω σκοπιμοτητα, σαν γνησια αγοραφοβικη κομμουνιστρια που ειμαι με συνδρομο καταδιωξης!!
'Οχι, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Εκτός αν η Γραμματεία είναι στο απυρόβλητο γιατί δίνει και στις άλλες παρατάξεις λίστες και ξου-κακό το να πείτε την παραμικρή κακή λεξούλα! Ίσως θυμώσουν και δε δώσουν την λίστα στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Όσο για τα μπλε παιδιά στη γραμματεία .. μην φοβάστε! Της ΣΕΜΦΕ έχει και κάποια κόκκινα παιδάκια ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

papagalakos έγραψε:Lunatic πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να σου απαντήσει κανείς σοβαρά ή να σε πάρει στο ψιλό.
Δεν ξέρω αν το ΚΚΕ ή όσοι βάζουν μπόμπες προχώρησαν μπροστά την ιστορία. Ξέρω όμως ότι αυτή σίγουρα δεν πήγε μπροστά από τους απολίτικους.
Καλέ τι μας λες? Σοβαρά?

Παιδιά προσγειωθείτε λίγο ορισμένοι...

Το απολιτίκ είναι νέα μόδα...? Να δω τι άλλο θα βρείτε να πείτε... :P
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Ξεκινάω υπενθυμίζοντας το παρακάτω, αφού δεν είδα να αναφέρεται πουθενά στη συζήτηση:

http://www.dpa.gr

Από εκεί και πέρα, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την εξέλιξη της συζήτησης. Το τι κάνουν οι παρατάξεις γενικά είναι γνωστό. Όμως εδώ μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, που νομίζω ότι είναι πολύ πιο σοβαρό όχι μόνο από την προσέγγιση σε νέους φοιτητές αλλά ακόμα και από το να συνεννοηθείς για να σου κάνουν χάρη (όχι ότι τελευταίο δεν είναι σοβαρό, αλλά τουλάχιστον γίνεται εν γνώση σου).

Υ.Γ. Για να μην κουράζεστε, είμαι πρωηνπκσνυνανεξαρτητοςwhatever :mrgreen:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”