Η αντιγραφή δεν υπάρχει, όταν δεν το επιτρέπει ο Διδάσκων. Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς... Παράδειγμα, χθες έδωσα μαθηματική ανάλυση 1, στο αμφιθέατρο δεν επιτρεπόταν να αναπνεύσεις, δεν υπήρχε ο όρος σκονάκι και αντιγραφή.
Πόσοι πήγαν "τουαλέτα" όμως.....? Όσο υπάρχει το ελεύθερο στην τουαλέτα δεν μου λέει τίποτα ένας αυστηρός επιτηρητής... Γι αυτό έχω πει και σε άλλο θρεντ τη νοοτροπία στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένη ωρα εξετασης
Επιτρεπεται μονο στιλό, κομπιουτεράκι και μπουκαλάκι νερο
Απαγορεύεται η τουαλέτα ή σε μεγάλη ανάγκη είναι κ ο εξεταστής μαζί....
Πιάνεσαι με σκονάκι => αποβάλλεσαι απ τη σχολή (δε συμφωνώ και πολύ με αυτό ομως....)
Δεν γίνεται να κάνω απλά πράγματα μέσα στο μάθημα, δηλαδή, απλή θεωρεία και βατές ασκήσεις και στην εξέταση να ζητάω οι φοιτητές να λύσουν ασκήσεις μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας.
Οντως αυτο ειναι πολυ σπαστικό....Αλλά δεν το κάνουν όλοι...
@thangus
ΜΠΡΑΒΟ.....νομίζεις οτι επειδή το είπες δημόσια απαλλάσσεσαι απ τη βλακεία που σε δέρνει.....
Αμα δε σ αρεσει η σχολή και δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου πάρε δρόμο.....Εγώ δεν σου φταίω σε τίποτα να πάρω τον ίδιο βαθμό με σένα ενώ εσύ δεν αξίζεις ούτε το μισό απ όσο εγώ......
Ειμαι 100% σίγουρος ότι αν δημιουργηθεί ένα σύστημα οπως αυτό που προτείνω, τα θέματα θα είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολα....
Αλλα φυσικά ποια παράταξη θα κατεβάσει τέτοιο θέμα....?Τι λες τώρα?Να χασουμε καναν ψήφο....?
Αϊντε σάπιοι θέλετε να δείτε και άσπρη μέρα...Μόνοι σας τις κάνετε όλες μαύρες....
Σορυ που δεν εχουμε το ιδιο μυαλο με καποιους σαν εσας
Και να προσθέσω και κάτι άλλο..... Γι αυτό υπάρχουν οι διαφορετικοί βαθμοί φίλε μου....Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια απόδοση*.... Αλλιως, όπως είπα και πριν, θα έπαιρναν όλοι 10....
*Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την φράση που είπες εσυ οτι "δεν εχουν το ιδιο μυαλο" διότι μπορεί εγώ πχ να είμαι καλύτερος από εσένα στον Η/Μ και συ να είσαι καλύτερος από μένα στην Ανάλυση.... Αυτό δεν κάνει τον εναν απ τους 2 πιο βλάκα απ τον άλλο....