Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Re: Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γ****ω και δέρνω όλη τη γη"?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Σάβ Σεπ 15, 2012 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: σέιμ ον γιού
Λόγος: σέιμ ον γιού
- Ελλην
- Banned
- Real Name: Κωστας
- Facebook ID: 0
Το ελληνικό αίμα είναι κάτι σαν το Fairy.Ακόμα και μια σταγόνα απο αύτο σε καθιστά αμέσως ανώτερο απο τους αλλόθρηκους.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στη διάθεση σου.nikolas_asteri έγραψε:Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γαμάω και δέρνω όλη τη γη"?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Trella poulas?Ελλην έγραψε:Το ελληνικό αίμα είναι κάτι σαν το Fairy.Ακόμα και μια σταγόνα απο αύτο σε καθιστά αμέσως ανώτερο απο τους αλλόθρηκους.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στη διάθεση σου.nikolas_asteri έγραψε:Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γαμάω και δέρνω όλη τη γη"?
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
- Ελλην
- Banned
'Ο,τι μας ξεπερνά το λοιδορούμε.Εσύ είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα.Δεν έχεις επιχειρήματα και πατήματα να καταρίψεις τη λογική μου και χρησιμοποιείς ειρωνίες και άλλα φτηνά τεχνάσματα.Γεννημένος κνίτης.mplamplampla έγραψε:Trella poulas?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- nikolas_asteri
Μα κάποιοι από τους αλλόθρησκους θα έχουν "ελληνικό αίμα" (στατιστικά). Όχι? Τι θα κάνουμε με αυτούς?
- Ελλην
- Banned
Θα τους υποστούμε.Ελληνικό αίμα δεν πρέπει να χυθεί.Θα τους κάνουμε δούλους στα εργοστάσια μας.nikolas_asteri έγραψε:Μα κάποιοι από τους αλλόθρησκους θα έχουν "ελληνικό αίμα" (στατιστικά). Όχι? Τι θα κάνουμε με αυτούς?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- Ελλην
- Banned
Off Topic
Φίλε ροντρίγκεζ εγώ είμαι ξαθός,ψηλός(1,94) με μεγάλα ποντίκια.Το παιδί στο βίντεο λέγεται Γρηγόρης.Είμασταν μαζί σαν αντιπρόσωποι στις εκλογές.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- nikolas_asteri
Μάλιστα. Και στην ιεραρχία θα ανεβαίνεις μόνο όσο περισσότερο ελληνικό αίμα έχεις στις φλέβες σου?
Α και δε μου λες, έστω ότι εγώ βαστάω από τη γενιά του Λεωνίδα (του 300αρχου) και με κάποιο περίεργο παιχνίδισμα της μοίρας δεν ανακατεύτηκε ΚΑΝΕΙΣ άλλος λαός στο αίμα της οικογένειας μου. Λογικά θα μπορούσα να είμαι και πρωθυπουργός της χώρας όπως τα περιγράφεις. Τα έφερε έτσι η ζωή όμως και ενώ ήμουν στη Κίνα για διακοπές, έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα και σχεδόν έχασα το μισό μου αίμα, το οποίο μου αντικατέστησαν με κάποιο άλλο. Τώρα φτάνω μεχρι διευθυντής εργοστασίου?
Α και δε μου λες, έστω ότι εγώ βαστάω από τη γενιά του Λεωνίδα (του 300αρχου) και με κάποιο περίεργο παιχνίδισμα της μοίρας δεν ανακατεύτηκε ΚΑΝΕΙΣ άλλος λαός στο αίμα της οικογένειας μου. Λογικά θα μπορούσα να είμαι και πρωθυπουργός της χώρας όπως τα περιγράφεις. Τα έφερε έτσι η ζωή όμως και ενώ ήμουν στη Κίνα για διακοπές, έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα και σχεδόν έχασα το μισό μου αίμα, το οποίο μου αντικατέστησαν με κάποιο άλλο. Τώρα φτάνω μεχρι διευθυντής εργοστασίου?
-
Giorgio P
- Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Η Wikipedia τα συσχετίζει στενά.Ελλην έγραψε:Άλλο φασίστας και άλλο εθνικιστής.Μάθετε τη διαφορά απολίτιστα όντα.
Ας πάρουμε όμως ένα γενικότερο ορισμό του φασισμού. Αυτόν που εννοούμε συνήθως όταν κατηγορούμε κάποιον για "φασίστα".
Ας δεχτούμε λοιπόν μια στιγμή ότι "Άλλο φασίστας και άλλο εθνικιστής". For the sake of argument.
Ας δούμε λοιπόν πώς μας το απέδειξες:
Αυτή είναι η βασική αρχή του εθνικισμού. Και ήδη αρχίσαμε τα "περίεργα" (τα οποία επισημάνθηκαν ήδη από άλλους).Ελλην έγραψε:Κανένας ξένος δεν είναι ανώτερος από οποιονδδήποτε Έλληνα
Τα προσπερνάμε(;) αυτά και διαβάζουμε το εξής
Άμεση συνέπεια του προηγούμενου. Ήδη βέβαια έχουμε αρχίσει την κάθοδό μας προς το φασισμό (επειδή ο Έλληνας έχει δικαίωμα να κόβει χέρια, αλλά, αφού οι άλλοι είναι κατώτεροι, κανείς δεν έχει δικαίωμα ναΕλλην έγραψε:Κάθε χέρι που χτυπάει Έλληνα πρέπει να κόβεται.
Παρακάτω τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απροκάλυπτα
Ελλην έγραψε:οι αγνοί πατριώτες σας πάρουμε στο κυνήγι και τρέχετε να σωθείτε από την οργή του λαού.
Εδώ ταυτίζεις το σύνολο (λαός) με τη δική σου ομαδούλα (αγνοί πατριώτες) και σας αναγορεύεις σε δικαστή και εκτελεστή (judge and excecutioner). Χρησιμοποιώντας ωμή βία. Εγώ αυτό το λέω φασίζουσα σκέψη. Εσύ μπορείς βέβαια να το λες διαφορετικά, οπότε πάμε παρακάτω...Ελλην έγραψε:Λαός=αγνοί πατριώτες
Ελλην έγραψε:Όσοι ασπάζονται τον κομμουνισμό και ανθελληνικά μιάσματα όπως το κεφάλαιο θα στέλνονται σε ξερονήσια όπως τον παλιό καλό καιρό.
Και σε 5 posts φτάσαμε στον φασισμό;Ελλην έγραψε:[Τους αλλόθρησκους με ελληνικό αίμα]Θα τους κάνουμε δούλους στα εργοστάσια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgio P την Σάβ Σεπ 15, 2012 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Τι τρολιές πέφτουν εδώ;;; χαχαχα
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Ελλην
- Banned
Ξέρεις σε εμας τους χρυσαυγίτες δεν αρέσει η ειρωνιά και το στυλάκι σου,Αλλά εφόσον είσαι απόγονος του αρχιστράτηγου και εφόσον έχει αποδειχθεί πως ο Λεωνίδας ήταν απόγονος του Ηρακλή το κόμμα θα σε ανταμείψει.Θα σε στήσουμε στην πλατεία Συντάγματος και θα έρχονται χιλιάδες πιστοί να προσκυνάνε και να παίρνουν την ευχή σου.nikolas_asteri έγραψε:Μάλιστα. Και στην ιεραρχία θα ανεβαίνεις μόνο όσο περισσότερο ελληνικό αίμα έχεις στις φλέβες σου?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- nikolas_asteri
Μπορείς και μιλάς εξονόματος ΟΛΩΝ των χρυσαυγιτών? Ουάου πρέπει να λατρεύετε τις γενικεύσεις τελικά. Τέλοσπάντων αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τρολλάρεις καθώς οι απαντήσεις σου είναι νηπιακές ακόμα και ούγκανο. Καλή τύχη με τη μεγάλη ιδέα.
- Ελλην
- Banned
Νηπιακός είναι ο εγκέφαλος σας και εσένα και του Giorgio P.Ντροπιάζετε την Ελλάδα και τους Έλληνεςnikolas_asteri έγραψε:Μπορείς και μιλάς εξονόματος ΟΛΩΝ των χρυσαυγιτών? Ουάου πρέπει να λατρεύετε τις γενικεύσεις τελικά. Τέλοσπάντων αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τρολλάρεις καθώς οι απαντήσεις σου είναι νηπιακές ακόμα και ούγκανο. Καλή τύχη με τη μεγάλη ιδέα.
Συλλογισμοί που δεν οδηγούν πουθενά και μόνο στόχο έχουν να βλάψουν την μεγάλη ακροδεξιά-εθνικιστική-μοδάτη-τρέντυ παράταξή μας!
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Ελλην , έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου...Δεν ξέρω αν είχαμε καμία νέα ανακάλυψη στο τομέα της γενετικής επιστήμης , αλλά απ'όσο ξέρω κανείς δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η κάθε εθνικότητα έχει έναν συγκεκριμένο τύπο αίματος και πόσο μάλιστα οτι αυτός θεωρείται και ιερός...