vbalos έγραψε:Όχι δεν ντρέπομαι καθόλου , άλλοι θα ΄πρεπε να ντρέπονται γι'αυτά που λένε και τις απόψεις που εκφράζουν και δε μιλάω για εσένα αλλά γι'αυτούς με τους οποίους συνομιλείς και τους δίνεις και points
vbalos έγραψε:Αγορίνα μου ταυτίζεσαι με τις απόψεις κάποιου , του οποίου η επιχειρηματολογία πάνω σε αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει απέχει χιλιόμετρα από τη δική σου...
Α...για να καταλάβω δηλαδη, επειδή οι απόψεις μου με αυτές του lunatic αποκλίνουν, το θεωρέις απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμφωνούμε σε ορισμένα θέματα κοινής λογικής? Νομίζω οτι ακριβώς επειδή ο lunatic είναι νέος στο φόρουμ, ό,τι λέει είναι αυθεντικό, προϊόν νοητικής διεργασίας (σκέφτηκε δηλαδή μόνος του!) και όχι επιρροές τρίτων. Η συνείδησή του παραμένει καθαρή από παπαγαλισμένες και χιλιοειπωμένες ιδέες, και διαμορφώνει μόνος του την δική του άποψη, ζυγίζοντας τις καταστάσεις και τις συνθήκες κάθε φορά και όχι διατηρώντας πάγιες θέσεις απέναντι σε όλες τις περιστάσεις. Για αυτό Αναμέλλα, εγω τέτοιες φωνές θέλω να ακούω, καθαρές, πολιτικοποιημένες και χωρίς παρωπίδες. Ανοιχτά μυαλά. Θέσεις σαν του σε λίγο καιρό πτυχιούχου βμπαλος τύπου Είσαι-Δεξιός-Αρα-Οταν-Πεις-Ασπρο-Εγω-Θα-Πω-Μαυρό έχουνε φέρει αυτή την κατάντια στη χώρα, στο φοιτητικό και στο συνδικαλιστικό κίνημα. Οταν σταματήσουμε την συνεννόηση και την συναίνεση να την θεωρούμε υποταγή και οπισθοχώρηση και μπορέσουμε να συμφωνήσουμε πάνω σε κάποια κυρια και φλέγοντα ζητήματα, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο

Μέχρι τότε μην πάρετε αμάξι στο κέντρο στις 10.02, θα χει κίνηση!
vbalos έγραψε:Φίλε μου COn αρχικά θέλω να μου θυμήσεις τόπικ στο οποίο γίναμε κώλος επειδή εγώ είχα όρεξη και δεν είχε σχέση με τα αθλητικά...
Δεύτερον τι περίεργο ένας ουτοπιστής (κατ'εσέ) να αναφέρεται σε λοβοτομημένο ακροατήριο , ενώ κάποιος που βολεύεται με ένα σύστημα απάνθρωπο όπως το σημερινό να αναφέρεται και να ακούγεται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους...δεν ξέρω ειλικρινά μου μοιάζει κάπως αντιφατικό...
Τρίτον μιλάς για τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν σε λουνατικ και ελ-χουάν , αλλά γαργάρα όσες δε δόθηκαν σε εμένα...Θα περίμενα λίγη περισσότερη αντικειμενικότητα από έναν αξιοκράτη βεβαίως βεβαίως όπως είσαι εσύ...
Τέταρτον και τελευταίον γιατί ειλικρινά τώρα πια βαρέθηκα , όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια είναι ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί έστω και αν είναι να κλείσει η σχολή...οι 1800 που δε θέλουν κλειστές σχολές μπορούν κάλλιστα το Μαϊο - Απρίλιο να έρθουν στις εκλογές να ψηφίσουν τη ΔΑΠαρα μαζικά και να τελειώνει η συζήτηση πριν καν αρχίσει ... Αν αυτοί πέραν του τι συμβαίνει στον κόσμο αδιαφορούν και για το τι συμβαίνει μέσα στα ίδια τους τα πόδια δε φταίω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος ''προπαγανδιστής'' και ''λοβοτομημένος'' αριστερός...
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε το διάλογό σας στα επίπεδα που σας αρμόζει , να χλευάσετε , να κοροϊδέψετε και να χαίρεστε για τις ''μνημειώδεις'' ατάκες σας και τα εμετικά σας αστειάκια...για μια ακόμη φορά μου αποδείξατε πόσο βαρετό είναι να μιλάς με ανθρώπους χωρίς όνειρα από αυτά που ξεφεύγουν λιγάκι από τη βόλεψη και την τσέπη τους...
Καλά να περάσετε στις 10/02 ότι και να κάνετε...τραμπάλα , διάβασμα ή καφεδάκι...Μην ξεχαστείτε όμως και πάρετε αμάξι θα έχει κίνηση μάλλον εκείνη τη μέρα
Γενικές παρατηρήσεις
-Επική συντονισμένη επίθεση είχα δεχτεί στα θρυλικά τοπικς για τον Μ.Αλέξανδρο. Ωραίες εποχές!
-Η όλη σου προπαγάνδα προωθείται υποστηρίζεται και αναπαράγεται μηχανικά από πρόβατα σε πρόβατα, τι να κάνουμε τωρα?? Παράδειγμα ο lunatic ο οποίος αν και απέχει χιλιόμετρα από εμένα, δεν ταυτίζεται μαζί σου.
-Δεν έκανες και καμία παρατήρηση που να ευσταθεί λογικα! δηλαδή στις επαναστατικές σου ονειρώξεις τι να απαντήσεις περιμένεις να δωθούν?
-δηλαδή αν οι 1800 κατέβαιναν μαζικά να ψηφίσουνε ΔΑΠάρα και η σχολή δεν έκλεινε, η απεργία δεν θα γινότανε? ή μήπως εσυ και όσοι έχουν σκοπό να συμμετάσχουν δεν θα πηγαίνατε? απλά δεν θα χανόταν μια μέρα εξεταστικής. Και μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ οτι η λύση είναι να ψηφίσουμε όλοι ΔΑΠ, το σκεπτικό σου προσπαθώ να αναλύσω γιατί δεν ευσταθεί (ούτε αυτο). να τονίσω μόνο κάτι:
vbalos έγραψε: όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί
ΑΚΡΙΒΩΣ. Είδες που στα λόγια μου (μας) έρχεσαι? Είναι ηθικη υποχρέωση ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. Οπως είναι ηθική υποχρέωση του ενός να συμπαρίσταται στον απεργό, έτσι είναι ηθική υποχρέωση του ιδίου να σέβεται το δικαίωμα του άλλου να μην συμπαρασταθεί και κατ΄επέκταση να μορφωθεί (εξεταστεί στην προκειμένη).
vbalos έγραψε:..Ο COn όσο και αν εδώ και χρόνια ''θέλω να του σπάσω τα μούτρα'' έχει απίστευτη συνέπεια και ρητορική στο λόγο του αν και είναι λιγάκι λαϊκιστάκος...
Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο βμπαλε, και ανταποδίδω αναλόγως!