Metallica - Athens 2007

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Metallica - Athens 2007

Δημοσίευση από sparc »

Η συναυλία χτες απλά γ@μ#σ$. Τα άτομα παίξανε το πιο σκληρό, το πιο πλήρες και απρόσμενο setlist ever! Ο Hetfield ήταν φοβερός, καμία σχέση με τις παραφωνίες στα βίντεο του 2006 (youtube).

Έχουμε και λέμε (κατά προσέγγιση):

Creeping Death
Fuel
Wherever I May Roam
For Whom the Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
...And Justice For All
The Memory Remains
Disposable Heroes
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Battery

(διάλειμμα για επευφημίες #1, σιγά μη φεύγανε στη μιάμιση ώρα)

Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

(διάλειμμα για επευφημίες #2, ούτε και στις δύο τους αφήσαμε)

Whiplash
Seek and Destroy

Τα τελευταία δύο κομμάτια τα παίξανε extended σε αλληλεπίδραση με το κοινό οπότε τα παλικάρια μείνανε δυόμιση ώρες γεμάτες πάνω στη σκηνή...

Μακράν από τα καλύτερα live που έχω δει στη ζωή μου (που αν και δεν είναι πολλά περιλαμβάνουν Maiden, Theater, Iced Earth etc etc). Όλο το net έχει πέσει σε παραλήρημα με αυτή τη συναυλία! Σίγουρα θα υπάρξουν πλάνα από Αθήνα στο dvd του tour. Ακόμη και οι Μetallica τα 'χασαν με την αποδοχή που είχε η βόλτα στο memory lane του 80 ;).

Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω και η ζάλη δε μου επέτρεψε να διαβάσω ούτε μία ώρα από το πρωί. Άξιζε τον κόπο (!!!!) (όσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν πόσο ψυχάκιας έχω γίνει με το διάβασμα και πόσο δύσκολα θα το έβαζα σε δεύτερη μοίρα). Τεσπά... Άντε και του χρόνου με νέο album.

Ένα παράπονο μου έμεινε μόνο, έπρεπε να είχα χωθεί για μπάρα!
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker
Real Name: Λουκάς
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Luke Skywalker »

Hooooooooo Raaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Μetallica και απλά όλα τέλεια!

Ευχαριστώ τα δυο παλικάρια που μακολούθησαν και ήξεραν ότι αν δεν πήγαινα εκεί καλύτερα να μην έπαιρνα πτυχίο.Περίμενα πως και πως να δω live το καλύτερο κατεμε συγκρότημα στην heαvy metal σκηνή.Και δεν με απογοήτευσαν καθόλου.Ήταν όπως το ήθελα.Όλα τα παλιά καλά και απίοστευτα κομμάτια τους όλα το ένα πίσω από το άλλο.Δεν μας άφηναν περι΄θωρια ξενερώματος.Ό,τι και αν ακούω και διαβάζω από τα "media" γιια αυτούς τους 4 τύπους ένα ξέρω:ΖΗΛΕΥΟΥΝ!

Sparc ήσουν δίπλα μου όλη την ώρα και tnx που με κουβάλησες αλλά πάνω απόλα tnx που τα κάναμε όλα.Ηχογραφίσεις, video, πηδάγαμε από εδώ και από εκεί κοπανιόμασταν, όλα μαζί και πάλι από την αρχή.

Εύχομαι πολύ σύντομα να ξανά είναι κοντά μας!

Thank u Metallica!You 're the best!

Master
master!

Hoooooooooo Raaaaaaaaaaaaa
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους 2 προηγούμενους. Το live ήταν παραπάνω από τις καλύτερες προσδοκίες μου.

Ήχος, set list, performance, φωνητικά... και και και...

ΟΛΑ τέλεια, ότι και να πω θα είναι λίγο.

HAIL  :supz:  :supz:  :supz:  :supz:  :supz:  :supz:
Άβαταρ μέλους
Master Chief
Real Name: φουφουτος

Δημοσίευση από Master Chief »

Πολύ καλοί ήταν και εδώ... Αλλά στο Rock Werchter 2 μέρες πριν τη συναυλία εδώ απλά τα έσπασαν!
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense.
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την συναυλία σε μορφή audio ή video?
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Ένα μήνα μετά το τέλος του tour θα βγει σίγουρα dvd, πιθανότατα και cd, έχουν χρόνια να παίξουν ζωντανά. Γι αυτό και κάθε ηχογράφηση, αν υπάρχει, είναι άκρως μυστική. Εξάλλου είναι που είναι παράνομη.
Αν δεις άλλα forum συζητάνε αν έχουν πρόβλημα ακόμη και με φωτογραφίες...
Με άλλα λόγια, περίμενε την κυκλοφορία του αυθεντικού υλικού και μετά ψάξε το net. Όλο και κάτι θα βρεις.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker

Πάντα για αυθεντικό υλικό μιλάω.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Λοιπον, ακουω Μεταλλικα σχεδον 15 χρονια, λατρευω ολα τους τα αλμπουμ, τους ειχα δει και το 99, γενικα αποτι φαινεται ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και εχω να πω οτι η συναυλια ηταν απλα η καλυτερη που εχω παει ποτε και λογικα θα παω στη ζωη μου, εκτος κι αν αναστηθει ο Freddie Mercury ή ξαναενωθουν οι Pink Floyd και παιξουν 20 φορες το Comfortably Numb.

Το μονο που ξενερωσα ελαχιστα ηταν το σετλιστ γιατι μπορει να ακουσαμε Justice, Disposable, Orion (!!!) και διαφορα αλλα καλουδια, αλλα εχοντας δει και την συναυλια του 99 μπορω να πω οτι καποια τραγουδια πλεον ειναι βαρετα. For Whom The Bell Tolls, Creeping Death και Wherever I May Roam ειναι κομματαρες αλλα δε νομιζω οτι ηταν και απαραιτητα. Αντιθετα, μακαρι να ειχα ακουσει κανενα Aint My Bitch, Until It Sleeps, St Anger, Bleeding Me, αλλα ενταξει, δεν πειραζει. Α, επισης οσοι τους ειχατε δει το 99 θυμαστε πιστευω τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πυροτεχνηματα, τις εκρηξεις και τις φωτιες που φετος απαγορευονταν για να μην καει και η Μαλακασα.

Οποιος θελει μπορει να μου στειλει ενα ΠΜ, εχω τη συναυλια της Αθηνας αλλα και αυτην του Βερχτερ στο Βελγιο σε επισημες ηχογραφησεις απο την κονσολα (καλα, καμια σχεση ομως στο Βελγιο, χιλιες φορες καλυτερα εδω περα ηταν). Κυκλοφορει καθε συναυλια τους ηχογραφημενη για πωληση στο livemetallica.com και οπως ειναι φυσικο, μετα απο λιγη ωρα ειναι ανεβασμενη στο rapidshare. Ελπιζω να βρω και αυτες του Λονδινου, της Νορβηγιας και της Δανιας συντομα...
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Πλάκα μου κάνεις;
Το σετ λίστ ήταν που έκανε τη συναυλία απίστευτη. Αν δεν έπαιζε τα κομμάτια που ανέφερες θα ξενέρωνα απίστευτα.
Ποιος χέζει τα Load, Reload και St. Anger;
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Ε ενταξει, ο καθενας εχει τη γνωμη του... εγω που τους εχω ξαναδει, και ολοκληρο Load/Reload να παιζαν θα γουσταρα μεχρι αηδιας, ολα σχετικα ειναι...
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”