Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2006-07
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2006-07
Ανακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα της εαρινής εξεταστικής από τη γραμματεία. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το εργαλείο προσωπικού προγράμματος εξετάσεων.
Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το εργαλείο προσωπικού προγράμματος εξετάσεων.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Episkeptis
Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγει σύντομα και το πρόγραμμα της επαναληπτικής για να δούμε αν μπορεί να γίνει ένα έλεος, με τα μαθήματα που βολεύει να δώσουμε;
Τα ζώα μπορεί να φωνάζουνε και να πλακώνονται στις μπουνιές. Ποτέ όμως δε χρησιμοποιούν τη σπιουνιά, τους μπάτσους, ή άλλα συγγενή ζώα για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, πράγμα που συνηθίζεται στην κοινωνία των ανθρώπων,που δεν είναι δυστυχώς ζώα. Η κοινωνία των ανδρών είναι σιχαμερή. Η κοινωνία των γυναικών το ίδιο.Ζήτω η κοινωνία των παιδιών και των ζώων όχι όλων. Αυτών που δεν έχουν αποχτήσει ακόμη ανθρώπινες συνήθειες. (Ν. Άσιμος)
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
ΕΛΕΟΣ - ΕΛΕΟΣ - ΕΛΕΟΣ!!!!! Τι κωλο-πρόγραμμα είναι αυτό; Δεν το πιστεύω ρε γαμώτο
:(:(:(:(:(:(:( Δεν το πιστεύω:(
Μας ρίξανε στα αυτιά...3 βδομάδες εξεταστική; Μόδα έγινε αυτό; Μόδα το κάναμε με τις 3 βδόμαδες πια...ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ από τα ευκολάκια της σχολής; Και πότε να διαβάσεις το καλοκαίρι; ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ;;;;;;; 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!!
Έλεος πια. Πραγματικά!!!!!
Μας ρίξανε στα αυτιά...3 βδομάδες εξεταστική; Μόδα έγινε αυτό; Μόδα το κάναμε με τις 3 βδόμαδες πια...ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ από τα ευκολάκια της σχολής; Και πότε να διαβάσεις το καλοκαίρι; ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ;;;;;;; 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!!
Έλεος πια. Πραγματικά!!!!!
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
εμενα με ψιλοβολευει με τα μαλακισμενα μαθηματα που θα δοσω αλλα συντασσομαι με εσας και δη με τον νικολακη

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Μα είναι δυνατόν να έχουν βάλει τα Μικροκύματα μία μέρα μετά την Ατομική και Μοριακή Φυσική ενώ και τα δύο είναι μαθήματα του 6ου εξαμήνου;;;
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασίκλας,ας δώσουμε έστω και με κωλοπρόγραμμα παρά να μην δίναμε επαναληπτική...Αφού δεν φτάνει ο χρόνος,ήδη το νέο έτος θα ξεκινήσει 10 Νοέμβρη,που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ...Με τόση συμπίεση λογικό είναι να πέφτουν το ένα δίπλα από το άλλο...
There's too much blood in my alcohol system.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Μέσα σε τέσσερις μέρες έχω νε δώσω τέσσερα μαθήματα του εξαμήνου μου (ένα κάθε μέρα...)! Και μέσα σε αυτά είναι τα δύο μαθήματα των ροών μου και η Συναρτησιακή Ανάλυση Ι! :Hangman:abakas7 έγραψε:Μα είναι δυνατόν να έχουν βάλει τα Μικροκύματα μία μέρα μετά την Ατομική και Μοριακή Φυσική ενώ και τα δύο είναι μαθήματα του 6ου εξαμήνου;;;
- Μεταβαρόνος Isnogood
Αυτό δυστυχώς το ξέραμε απο πρίν...Jheremias έγραψε: Μας ρίξανε στα αυτιά...3 βδομάδες εξεταστική; Μόδα έγινε αυτό; Μόδα το κάναμε με τις 3 βδόμαδες πια...ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ από τα ευκολάκια της σχολής;
Και πότε να διαβάσεις το καλοκαίρι; ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ;;;;;;; 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!![/quote]
Ξεκίνα τώρα...
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ανακοινώθηκε η πρώτη ορθή επανάληψη στο σάιτ της ΣΕΜΦΕ http://semfe.math.ntua.gr
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου