Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Ωραια φωτογραφια, καταπληκτικη μουσικη και γενικοτερα ενα οπτικοακουστικο ντελιριο, σκηνοθεσια καταπληκτικη και συγκινητικες ερμηνειες απο Χιου Τζακμαν και Ρειτσελ Βαις (ειμαι ερωτευμενος!). Μπορει να ακουγομαι υπερβολικος, αλλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση.
Τρεις παραλληλες ιστοριες, μια το 1500, μια το 2000 και μια το 2500 που δειχνουν την αγαπη και αφοσιωση ενος κονκουισταντορ για τη βασιλισσα του, ενος επιστημονα για την αγαπημενη του (που ειναι συγγραφεας και γραφει την ιστορια στον μεσαιωνα) και μια ιστορια σαν ονειρο με τον πρωταγωνιστη να ταξιδευει μεχρι το μακρινο αστερι Σιμπαλμπα για να βρει την πηγη της ζωης, σκοπος που ταυτιζεται με αυτον του κονκουισταντορ και του επιστημονα. Οποιος τη βρισκει λιγο με Φυσικη (θα χει αρκετους εδω μεσα φανταζομαι) και ρομαντισμο και επιστημονικη φαντασια και ενα σωρο αλλα αρκετα ενδιαφεροντα κατα τη γνωμη μου θεματα να την δει οπωσδηποτε.
ΥΓ. Δεν ξερω αν σας το ειπα, αλλα η ταινια ειναι γαματη ε.
The Fountain
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
The Fountain
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ΑΥΤΗ η ταινια ειναι εργο τεχνης...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Shad
- Real Name: shad
- Επικοινωνία:
Βασικά τα 3 αριστουργήμaτα του Aronofsky είναι το "Pi", "Requiem for a Dream" και το "Fountain"...
Καμοία σχέση σε υπόθεση, αλλά παρόμοια τεχνοτροποία...
Το "Fountain" για εμένα είναι η καλύτερη ιστορία αγάπης με την κινηματογραφική ποίηση να φτάνει στο απόγειο της...
Ο άνθρωπος πραγματικά γράφει ιστορία, μην την χάσεται...
Καμοία σχέση σε υπόθεση, αλλά παρόμοια τεχνοτροποία...
Το "Fountain" για εμένα είναι η καλύτερη ιστορία αγάπης με την κινηματογραφική ποίηση να φτάνει στο απόγειο της...
Ο άνθρωπος πραγματικά γράφει ιστορία, μην την χάσεται...