Δύσκολες ώρες για τη Μ. Γιαννάκου
Συντονιστής: AlexandraDC
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Δύσκολες ώρες για τη Μ. Γιαννάκου
Είναι wannabe Μαρίκα, πλέον 
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Benjamin Breeg
OH MY GOD!
niwthw polu asxhma giati thn periodo twn katalhpsewn thn eixame glwssofaei th gynaika...
ta pairnw ola pisw...
niwthw polu asxhma giati thn periodo twn katalhpsewn thn eixame glwssofaei th gynaika...
ta pairnw ola pisw...
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Off Topic
Νομιζω οτι η ευχη "περαστικα" δεν ειναι δοκιμη σε τετοιες περιπτωσεις... Εχει περισσοτερο την εννοια του "να επανελθεις οπως ησουνα" και λιγοτερο του "ευχομαι το καλυτερο δυνατο". Με δεδομενο οτι μιλαμε για ακρωτηριασμο (=μη αναστρεψιμη κατασταση) μαλλον πρεπει να ευχηθουμε το δευτερο...nikosemfe έγραψε:Περαστικά!!!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Κρίμα. Άτιμο πράγμα ο διαβήτης... Πώς να είναι άραγε με το τεχνητό μέλος; 
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Παιδιά, αρκετή λαχτάρα πέρασα για τον Μακαριστό... μη μου γεμίσετε κι άλλα βράδια με αγωνία και αϋπνία για την Γιαννάκου. Έλεος με τους νοσούντες επώνυμους!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Τουλάχιστον αν πάθουν κάτι όλοι αυτοί οι επώνυμοι (τους οποίους μνημονεύουμε στα forum και όπου αλλού) θα είναι σίγουρο ότι όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να γίνουν καλά..(θυμίζω:"Για την Αμαλία") και πιθανώς δημοσία δαπάνη..
@el_greco: Γνωρίζω άτομο με τεχνητό πόδι που έπαιζε κανονικά ποδόσφαιρο..(Και το κωμικοτραγικό..οι άλλοι ένοιωθαν πολύ χειρότερα από τον ίδιο αν κατά λάθος τους χτυπούσε με το πόδι του.)
@el_greco: Γνωρίζω άτομο με τεχνητό πόδι που έπαιζε κανονικά ποδόσφαιρο..(Και το κωμικοτραγικό..οι άλλοι ένοιωθαν πολύ χειρότερα από τον ίδιο αν κατά λάθος τους χτυπούσε με το πόδι του.)
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Ακόμα πάντως και στην περίπτωση της Γιαννάκου, είναι πολύ πιθανόν οι επιπλοκές να μην οφείλονται εξ ολοκλήρου στο διαβήτη, αλλά και στους γιατρούς που την παρακολουθούσαν. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Από μια μικρή πληγή στην πατούσα, μπορεί να καταλήξεις σε 2 μέρες χωρίς πόδι. Άτιμα στρεπτόκοκκε.
- drcypher
- Portal Administrator

Να την πω και γω την καφρίλα μου, τερματίζοντας τη συμμετοχή μου σε αυτό το topic... Τελικά η Γιαννάκου έγινε Κουτσίκου 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Σκατόψυχε!!! Την είχα σκεφτεί και εγώ αυτήν την αθλιότητα, αλλά δεν τολμούσα να την ξεστομήσω.drcypher έγραψε:Να την πω και γω την καφρίλα μου, τερματίζοντας τη συμμετοχή μου σε αυτό το topic... Τελικά η Γιαννάκου έγινε Κουτσίκου
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- drcypher
- Portal Administrator

Κάθε μ@λ@κ1@Ζμ3ν0 που σέβεται τον εαυτό του δεν αρκεί να σκέφτεται σαν μ@λ@κ1@Ζμ3ν0, πρέπει να φέρεται και ως τέτοιο. Πάντως προειδοποιώ από τώρα πως δεν σκοπεύω να "στηρίξω" το παραπάνω που είπα. Όποιος θέλει να κράξει θα κουραστεί επί ματαίωtheos έγραψε:Σκατόψυχε!!! Την είχα σκεφτεί και εγώ αυτήν την αθλιότητα, αλλά δεν τολμούσα να την ξεστομήσω.drcypher έγραψε:Να την πω και γω την καφρίλα μου, τερματίζοντας τη συμμετοχή μου σε αυτό το topic... Τελικά η Γιαννάκου έγινε Κουτσίκου
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
skai.gr έγραψε:Δύσκολες ώρες για την πρώην υπουργό Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία μεταφέρθηκε εντατικής θεραπείας καθώς υπέστη έμφραγμα.
Η κ. Γιαννάκου υπέστη έμφραγμα όταν εισήχθη στο χειρουργείο, για τον καθαρισμό του τραύματος στο δεξί της πόδι.
Η πρήν υπουργός Παιδείας υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό στις αρχές Φεβρουαρίου από τραύμα το οποίο είχε προκληθεί τα περασμένα Χριστούγεννα.
Η μόλυνση που είχε προκαλέσει στο τραύμα ο σακχαρώδης διαβήτης, από τον οποίο πάσχει η ασθενής, είχε αναγκάσει την ιατρική ομάδα του "Ερρίκος Ντυνάν" να προχωρήσει στον πρώτο ακρωτηριασμό.