Τι έγινε στις 25/11 στην Πολυτεχνειούπολη μετά το παρτι;

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Τι έγινε στις 25/11 στην Πολυτεχνειούπολη μετά το παρτι;

Δημοσίευση από O kanenas »

Άκουσα ότι χθες το βραδυ γινόταν μια συναυλία στην Πολυτεχνειούπολη και μετά άρχισε επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου. Τα επεισόδια, λέει, επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό της Πολυτεχνειούπολης, με αποτέλεσμα να καεί ένα μέρος του κτηρίου των ΗΜΜΥ καθώς επίσης και η λέσχη.
Ξέρει κανείς τίποτα?

Πηγή: τηλεφώνημα από ένα παιδί που είδε τις ειδήσεις της ΝΕΤ.

Edited by O kanenas: Άλλαξα τον τίτλο λόγω υπερβολής που ξπερενάει ακόμα και την φαντασία δημοσιογράφου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Δευ Νοέμ 27, 2006 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Η είσοδος Κοκκινοπούλου είναι κλειστή και το φυλάκιο είναι καμμένο.

Πηγή: athens indymedia
R.I.P.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Εγλω πάντως δε μπορώ να βρω καμία είδηση που να λέει γι' αυτό το θέμα :?
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Εγώ, πάλι, κάτι βρήκα, αλλά δεν λέει τίποτα για απώλειες μέσα στην Πουτεχνειούπολη.
R.I.P.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

το ειδα και εγω στις ειδησεις αλλα ημουν μαστουροξυπνημενος και ετσι δεν εδωσα βαση....
το θεμα ειναι αλλο!τον τελευταιο καιρο ολο τετοια περιστατικα γινονται και ,αν και δεν ειμαι εν γενει κακοπροαιρετος ,πιστευω πως καποιον λακκο εχει η φαβα (βλεπε αρση ασυλου)
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Τι εννοείς O_Xamenos? Ότι όλα αυτά τα επεισόδια ξεκινάνε από ασφαλίτες? Μπορεί. Αλλά μου φαίνεται υπαρβολικό όλα τα τελευταία μπάχαλα να τα έχουν προκαλέσει αυτοί.
Ακόμα όμως κι αν είναι έτσι, το γεγονός ότι μερικά άτομα τσιμπάνε και συνεχίζουν το έργο των ασφαλιτών δείχνει ότι η προδιάθεση για μπάχαλα από αυτούς που τσιμπάνε υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
Το θέμα επομένως δεν είναι να σταματήσουν οι ασφαλίτες τις προβοκάτσιες, αλλά να σταματήσει να υπάρχει αυτή η προδιάθεση καταστροφής κτιρίων, λες και θα καταφέρουν την επανάσταση αν καεί ένα πανεπιστήμιο ή αν κάψουν ένα αστυνομικό τμήμα.

Ξέρει κανείς σε τι κατάσταση βρίσκεται η Πολυτεχνειούπολη?
R.I.P.
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Ναι ρε παιδιά, αποκλεισμένη είναι η Πολυτεχνειούπολη; Τόσες ώρες κανείς από τις ΝΕΕΜΠ δεν πετάχτηκε να δει τι γίνεται; :)

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Βρήκα μερικές φωτογραφίες:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Και τι κατάφεραν? Να κουράσουν παραπάνω τις καθαρίστριες...
Α! Και να δώσουν κι άλλες αφορμές για την κατάργηση του ασύλου.
R.I.P.
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Το νέο κτήριο των Ηλεκτρολόγων είναι αυτό;;;; !

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Επίσης εικόνες έχει κι εδώ.
el greco έγραψε:Το νέο κτήριο των Ηλεκτρολόγων είναι αυτό;;;; !
Δεν ξέρω ποιο κτίριο είναι. Υποθέτω ότι είναι ο χώρος στον οποίο έγινε το πάρτι.
R.I.P.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

μα τα περιστατικα ειναι πολλα τον τελευταιο καιρο...πριν μια βδομαδα σπασαν γραφεια και κλεψαν υπολογιστες αξιας πολλων € στην φιλοσοφικη
το πεσιμο στον γρηγορη και στο εστιατορια πριν κανα μηνα....
και ολα αυτα που η αρση του ασυλου συζηταται πιο πολυ απο ποτε...δεν ξερω τι να πιστεψω...πως οι φοιτητες μπορουν να προασπισουν το ασυλο???
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Χμμ, κάποια στιγμή θα έμπαινε και το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας. Αλλά αν κάποιες από τις τελευταίες καταστροφές είναι όντως προβοκάτσια, δε νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και κάθε καταστροφή που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί 6 χρόνια που είμαι στο ΕΜΠ κάθε χρόνο αρκετές Δευτέρες θυμάμαι σπασίματα, σκουπίδια, και καμένα αντικείμενα. Όλα προβοκάτσια;

Ίσως να είμαι λίγο πιο κακοπροαίρετος, αλλά εγώ θεωρώ πως υπάρχουν κωλόπαιδα που απλώς προκαλούν φθορές. Όπου βρεθούν. Είτε είναι το γήπεδο, είτε μια πορεία, είτε ένα κτίριο Πανεπιστημίου. Βάζουν ένα (Α) και ξαφνικά το μακελειό γίνεται πολιτική έκφραση;

Κανένας φοιτητής δεν είναι υποχρεωμένος ή διατεθειμένος να κλείνεται στο ΕΜΠ το Σαββατοκύριακο για να τρώει ξύλο στην προσπάθειά του να προστατέψει το άσυλο ή τον χώρο. Πολλές φορές τέτοια άτομα έχουν παρεισφρύσει στην Πολυτεχνειούπολη κατά τη διάρκεια φοιτητικών εκδηλώσεων (πάρτυ, κτλ.) και έχουν χτυπήσει κόσμο...

Ομοίως και για την "Ασφάλεια" της Πολυτεχνειούπολης. Οι άνθρωποι που κάνουν τις περιπολείες είναι κατά κανόνα γύρω στα 50. Και στη θέση τους δεν θα έκανα το παραμικρό που θα έβαζε σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα για να προστετέψω εκείνους που βγάζουν τα μάτια τους με τα χέρια τους.

Πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε σκέψη και αρχίσει πάλι το βαρβαρικό και φιλελεύθερο κράξιμο υπέρ του "Ασύλου", θέλω να μου πουν εκείνοι που ζητούν προστασία της ελευθερίας διακίνησης των ιδεών πως μπορεί η αστυνομία να περιστείλει ελευθερίες.

Θέλω μερικά παραδείγματα... π.χ. θα έρχονται στις αίθουσες να συλλαμβάνουν αριστερούς την ώρα του μαθήματος; Θα συλλαμβάνουν "αντιφρονούντες" καθηγητές; Θα βάλουν κοριούς στα αμφιθέατρα; Θα εγκαταστήσουν tanks στο ελικοδρόμειο; Πείτε μου τι θα κάνουν, αν τους δώσουμε το δικαίωμα να μπαίνουν για να συλλαμβάνουν ανθρώπους που δεν μπήκαν από σεβασμό στο άσυλο (γιατί ως φαίνεται δεν σέβονται τίποτα) αλλά για να κάνουν την καφρίλα τους.

Και μια τελευταία ερώτηση: Η πυροσβεστική έχει δικαίωμα να εισέλθει στην Πολυτεχνειούπολη αν πιάσει φωτιά; Υπάρχουν προϋποθέσεις για να γίνει ή απλώς μπαίνει;

Υ.Γ.: Δεν ξέρω ποιος επέλεξε τον τίτλο "Κάηκε η Πολυτεχνειούπολη" (εννώ αν η Κλάρα το σκέφτηκε ή το πήρε από κάπου) αλλά θα μου επιτρέψετε να το χαρακτηρίσω ως υπερβολή που ξεπερνάει ακόμα και τη φαντασία δημοσιογράφου (και ξέρετε πως υπερβάλλουν οι δημοσιογράφοι).
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

σχετικη συζητηση παλι απ το indy και εδω http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=611389.
Θα αναπτυχθω εκτενεστερα καποια στιγμη με περισσοτερο χρονο στη διαθεση μου. Το περιστατικο αξιζει σιγουρα συζητηση και σοβαρη κριτικη και μας αφορα ολους. Στο site των ΗΜΜΥ ειδα να εχει μπει και ενα σχετικο πολ(http://shmmy.ntua.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5277). Πιστευω θα ηταν χρησιμο να κανουμε κατι πορομοιο και εμεις.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

και εγω απο την πλευρα μου εχω μιλησει αρκετες φορες για προβοκατσια,αλλα  δε ξερω πλεον,αρχιζω να το βλεπω αλλιως το θεμα,οτι με τη μορφη που εχει το ασυλο ,ειναι παιχνιδι πλεον καποιων να το εκμεταλευονται για να κανουν την καφριλα τους και γενικα τη μαλ..ια τους.......Απο την αρχη ελεγα οτι αρση του ασυλου για οποιοδηποτε λογο ειναι ανεπητρεπτη,ακομη το θεωρω λαθος αλλα ισως.. δε ξερω θα επρεπε καποια στιγμη αυτους τους τυπους να αρχισουν να τους πηγαινουν μεσα,στο κατω κατω αν το πολυτεχνειο καει απο τετοιους τυπους ,την επομενη δεν θα μπορουμε να κανουμε ελευθερη διακινηση ιδεων..........
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
Rusty
Real Name: Vasilis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rusty »

kserei kaneis ti 8a ginei aurio me tin pyli kokkinopoulou? 8a anoiksei kanonika?
eleos gia ta epeisodia...poly ypoulo m fainetai olo auto. ta gegonota einai poly pykna [xronika]. Isws kati ypokineitai..
Εικόνα
When dawn breaks,
See it in your eyes,
This seems fake,
Superheroes disguise!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”