Μαθήματα Επιλογής
Μαθήματα Επιλογής
Γενικά,ποια μαθήματα επιλογής θεωρείτε "εύκολα" και μας συνιστάτε να πάρουμε;
edited by el_greco: Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία, greeklish, ή συνδυασμό αυτών σε τίτλους...
edited by el_greco: Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία, greeklish, ή συνδυασμό αυτών σε τίτλους...
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
dose kamia pliroforia re kopelia...
Gia pio examino les...?
Gia pio examino les...?
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Re: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Γενικα,για ολα τα εξαμηνα δεδομενου οτι οσοι απλα θελουν να παρουν πτυχιο κ δεν τους νοιζουν υποτροφιες απλα κοιτανε να συμπληρωσουν τον απαιτουμενο αριθμο μαθηματων....
P.S:Thanks παντως...
P.S:Thanks παντως...
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Μαθήματα Επιλογής
Κατεύθυνση? 
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Γενικά ρε παιδάκι μου, μην γίνεσαι εξυπνάκιας! ΏχουυυυυWizard έγραψε:Κατεύθυνση?
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Αν ήθελα να γίνω εξυπνάκιας θα έλεγα ότι ξέρω ένα πολύ καλό μάθημα επιλογής, θα έλεγα και τον τίτλο, αλλά θα ήταν στους μηχανολόγους το μάθημα 
Πάντως Elsa δεν υπάρχουν αντικειμενικά εύκολα μαθήματα στη σχολή. Ο καθένας θα σου πει ποιο του φάνηκε εύκολο...
Πάντως Elsa δεν υπάρχουν αντικειμενικά εύκολα μαθήματα στη σχολή. Ο καθένας θα σου πει ποιο του φάνηκε εύκολο...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Θα συμφωνήσω με τον μάγο του Οζ από πάνω 
Μπορεί πχ η Διδακτική να ακούγεται πιο εύκολη από τον Αυτόματο Έλεγχο αλλά δεν είναι απαραίτητα πιο εύκολη. Διάβασμα θα χρειαστούν και τα δύο.
Οπότε θα ήταν καλύτερο να διάλεγες μαθήματα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να ασχοληθείς μαζί τους ή όταν τα διαβάζεις να μην πήζεις. Αν πάλι δεν υπάρχει κανένα μάθημα που να σε ενδιαφέρει... αχμμμ...
Μπορεί πχ η Διδακτική να ακούγεται πιο εύκολη από τον Αυτόματο Έλεγχο αλλά δεν είναι απαραίτητα πιο εύκολη. Διάβασμα θα χρειαστούν και τα δύο.
Οπότε θα ήταν καλύτερο να διάλεγες μαθήματα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να ασχοληθείς μαζί τους ή όταν τα διαβάζεις να μην πήζεις. Αν πάλι δεν υπάρχει κανένα μάθημα που να σε ενδιαφέρει... αχμμμ...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Koinwniologia
Να επιλεξω την κοινωνιολογια σαν μαθημα επιλογης
Ποιο ευκολα χαρακτηριζονται τα: μακροοικονοιμικη θεωρια ή φιλοσοφια επιστημων?
Μιλαω για μαθηματα επιλογης του 2ου ετους!
Ποιο ευκολα χαρακτηριζονται τα: μακροοικονοιμικη θεωρια ή φιλοσοφια επιστημων?
Μιλαω για μαθηματα επιλογης του 2ου ετους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Κυρ Μαρ 16, 2008 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο, ήδη υπάρχον θέμα
Λόγος: Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο, ήδη υπάρχον θέμα
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Re: Koinwniologia
Φιλοσοφία δε συνιστώ ούτε κ κοινωνιολογία... Κ να αντιγράψεις δν είσαι σίγουρος ότι πέρασες..
Καλύτερα μάκρο.
Καλύτερα μάκρο.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Ένα μελανό κομμάτι της φοιτικής μου ζωής ... Από 2ο έτος χρωστάω μόνο το μάθημα της επιλογής του 4ου εξαμήνου ...
Την πρώτη φορά δοκίμασα Φιλοσοφία ... δεν ... Την 2η, Κοινωνιολογία ... δεν ... Τώρα θα πάρω Μακροοικονομική θεωρία με την ελπίδα ότι με τόσα οικονομικά μαθήματα που έκανα αυτό το εξάμηνο (7ο Μαθηματικο) θα μπορέσω να ασχοληθώ με τα οικομικά. Αν και πρέπει να είμαι απο τις περιπτώσεις ...
Μη σας πάρω στο λαιμό μου, την εμπειρία μου λέω. Αυτό που λένε για την αντιγραφή ισχύει πάντως. Είναι απο δύσκολη εως αδύνατη και μιλάνε για μαθήματα του ΑΚΕΔ, που η βαθμολογία (και η εξέταση γενικά) είναι κάποιες φορές περίεργη ...

- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα κοινωνιολογία...Μικρό βιβλιαράκι...Και άμα το διαβάσεις...Γράφεις χαλαρά πάνω απο 7 με 8... 
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
-
F(x)
- Real Name: function
παιδια εγω θα λεγα οτι η μακροοικονομια ειναι το πιο χρησιμο για οποιον θα εχει σχεση με οικονομικα. δε θα λεγα οτι η κοινωνιολογια ειναι τοσο απλη. καποια θεματα που βαζει ειναι πολυ λεπτομερειες απο σημεια του βιβλιου που δεν τα περιμενεις. καποιες φορες ειναι δυσκολο ακομη και να περαστει. και τα αλλα δυο ειναι απαιτητικα μαθηματα και φυσικα παιζει ρολο και τι αρεσει στον καθενα. η φιλοσοφια επιστημων παντως εχει μικρο βιβλιο και σχετιζεται πολυ με τη φιλοσοφια του τριτου. ενα θεμα μαλιστα που το βαζει συνεχεια ειναι ιδιο με τη φιλοσοφια. η μακροοικονομια εχει νεες εννοιες αλλα για μελλοντικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμη. επειδη ψαχνω διαφορα μεταπτυχιακα σε οικονομικα ή μαθηματικα οικονομικα βλεπω οτι ζητουν γνωσεις μακροοικονομιας.
- ΣΤΕΙΑΚΟΣ
- Real Name: miltiades Chasapladakis
- Facebook ID: 1547020261
- Επικοινωνία:
Θα συμφωνίσω μαζί σου κι εγώ το είχα πάρει στο 4ο εξάμηνο.Οι γνωσεις που παίρνεις σε αυτό το μάθημα χρειάζονται και σε ένα μάθημα του 5ου εξαμήνου Διεθνής Οικονομική.Γενικά σε ότι κι αν κάνεις στη ζώη αυριο μεθαύριο είναι πολύ καλό να έχεις γνώσεις Μακροοικονομίας.F(x) έγραψε:η μακροοικονομια εχει νεες εννοιες αλλα για μελλοντικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμη. επειδη ψαχνω διαφορα μεταπτυχιακα σε οικονομικα ή μαθηματικα οικονομικα βλεπω οτι ζητουν γνωσεις μακροοικονομιας.
Σε όσους με ρωτούν τι μάθημα επιλογής να δηλώσουν λέω Μακροοικονομία αλλα καλό είναι να πανε να παρακολουθήσουν κανα δυό μαθήματα φιλοσοφίας . Εγω που πήγα δεν έχασα κάτι αντιθέτως κέρδισα πολλά πράγματα κι επιπλέον μου έδωσε το ερεθισμα να κάτσω να διαβάσω φιλοσοφία κατι που δεν έκανα πιο πριν.
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )
http://edra.ntua.gr/
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )
http://edra.ntua.gr/
-
Mpikifrinos
- Real Name: Mpikifrinos
Για Φυσικό 6ο εξάμηνο, έχετε να προτείνετε τίποτα μαθήματα επιλογής? Μεταξύ Αρχές Διδακτικής-Ιστορία, και Τεχνικές πειραματικής Φυσικής - Πειραματική Μηχανική Υλικών, Τι έχετε να πείτε??
-
giorgos_p
- Real Name: Giwrgos Papaconstantinou
Μαθήματα επιλογής.
Γεια σας. Έχω ένα προβληματισμό όσο αφορά τα μαθήματα επιλογής και εξηγούμαι: έχω επιλέγξει το μάθημα "Μη καταστροφικός έλεγχος υλικών" του 7ου εξαμήνου. Μπορώ να κάνω αλλαγή το μάθημα αυτό με την "Θεωρία Τελεστών" 8ου εξαμήνου, δεδομένου ότι με αυτό θα έχω πλέον 5 μαθήματα από το 7ο και 7 από το 8ο; Ευχαριστώ.