[Γ.Σ. 28/11] Π.Δ., Επ. Δικαιώματα & Παιδεία
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
[Γ.Σ. 28/11] Π.Δ., Επ. Δικαιώματα & Παιδεία
τι ακριβως θα ''συζητηθει'' την τριτη?ποιο ειναι το θεμα της συνελευσης,το νεο προεδρικο διαταγμα ή με ποιο ''αγωνα'' θα το ''υποστηριξουμε''?
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Συνήθως, αν έχω καταλάβει καλά δηλαδή, στις ΓΣ συζητάμε κάθε φορά τα ίδια θέματα. ΤΕΕ, ΑΣΕΠ, επαγγελματικά δικαιώματα εν γένει, άρθρο 16, ιδιωτικά πανεπιστήμια κλπ. Μάλιστα, τις τελευταίες ΓΣ συζητάμε και περί καταλήψεων.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Κώστα, δεν έχει σημασία η θεματολογία της Γ.Σ.. Την Τρίτη αυτό που θα γίνει δεν είναι συζήτηση ή κάτι τέτοιο. Είναι "ΓουΣού", με ό,τι έχετε καταλάβει όσα χρόνια είστε στο ΕΜΠ ότι αυτό σημαίνει. Υπάρχει μια λογική, νοοτροπία, φιλοσοφία πίσω από τις Γενικές Συνελεύσεις του Ελληνικού Πανεπιστημίου, και η θεματολογία καθώς και το μέγεθος ή σημασία της είναι ήσσονες παράμετροι, ανίκανες να επιφέρουν κάποια ουσιαστική αλλαγή ή κάποιο αποτέλεσμα 
Υ.Γ.: Η έκφραση "Γουσού" (ακουστικά και ετυμολογικά) νομίζω είναι πιο εύστοχη ή τουλάχιστον λιγότερο παρελκυστική από την "Γενική Συνέλευση" για μια διαδικασία που δεν προκρίνεται στην ουσία ούτε ως "γενική" ούτε "συνέλευση".
Υ.Γ.: Η έκφραση "Γουσού" (ακουστικά και ετυμολογικά) νομίζω είναι πιο εύστοχη ή τουλάχιστον λιγότερο παρελκυστική από την "Γενική Συνέλευση" για μια διαδικασία που δεν προκρίνεται στην ουσία ούτε ως "γενική" ούτε "συνέλευση".
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ειδικά αν το συνδιάσει κανείς και με το "Γουσού - Κουνγκ Φου"
http://www.wushu.gr
http://www.sthkungfu.com/main.asp?id=120&type=other (στην κάτω κάτω φωτογραφία, ωραίος ο ψηλός, ε;;)
http://www.wushu.gr
http://www.sthkungfu.com/main.asp?id=120&type=other (στην κάτω κάτω φωτογραφία, ωραίος ο ψηλός, ε;;)

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Παιδιά μη γελιέστε. Ούτε εγώ είμαι φαν των ΓΣ, αλλά η συγκεκριμένη είναι ίσως η πιο σημαντική από την ίδρυση της σχολής μας.
Επιτέλους καταφέραμε να κατοχυρώσουμε κάποια επαγγελματικά δικαιόματα. Και ναι εννοώ τον ΑΣΕΠ. Τη Τρίτη στη ΓΣ συνεδριάζει ο ΦΣ, και είναι απαραίτητο να δηλώσουμε όλοι ότι ΝΑΙ θέλουμε να ενταχτούμε στον ΑΣΕΠ σε κάποιους, που δε ξέρω γιατί, θέλουν να περάσουν το αντίθετο. Για την ακρίβεια ισχυρίζονται ότι αυτό θέλουν όλοι οι φοιτητές.
Επιτέλους καταφέραμε να κατοχυρώσουμε κάποια επαγγελματικά δικαιόματα. Και ναι εννοώ τον ΑΣΕΠ. Τη Τρίτη στη ΓΣ συνεδριάζει ο ΦΣ, και είναι απαραίτητο να δηλώσουμε όλοι ότι ΝΑΙ θέλουμε να ενταχτούμε στον ΑΣΕΠ σε κάποιους, που δε ξέρω γιατί, θέλουν να περάσουν το αντίθετο. Για την ακρίβεια ισχυρίζονται ότι αυτό θέλουν όλοι οι φοιτητές.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
θεωρω πως συγκεκριμενα για αυτο το θεμα ο συλλογος πρεπει να αποφασισει μακρια απο την λογικη των πλαισιων!!!τουλαχιστον στο θεμα αυτο!!!οι φοιτητες πρεπει να εχουν μα δικη τους προταση-αντιπροταση ή οτιδηποτε που να αφορα το θεμα αυτο
δηλαδη ειναι κουτο να περασει, ως προταση του συλλογου απεναντι στην κυριακη ενα πλαισιο που θα αναφερει χιλια δυο αλλα
δηλαδη ειναι κουτο να περασει, ως προταση του συλλογου απεναντι στην κυριακη ενα πλαισιο που θα αναφερει χιλια δυο αλλα

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- drcypher
- Portal Administrator

Χαχαχαχα! Αυτά είναι! Αν θες τη γνώμη μου, οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι όπως το λες. Οι λιγοστοί που απομένουν απλώς έχουν συμφέρον. Επαναστατικά παρτάλια. Αλλά στο βαθμό που σε ενδιαφέρει να έχεις γνώμη, η ερώτησή σου μοιάζει ρητορική. Αν έχεις επιφυλάξεις τράβα στη Γουσού να τους ακούσεις. Και τις δυο φόρες που μιλάνε!ath έγραψε:kala entelws ilithia einai ta eaak?
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
κωστα συφερ εισαι εγκαθετος....μια φορα μιλανε πλεον....
παντως, αποτι εχω καταλαβει και η πκσ δεν στηριζει το διαταγμα!μαλιστα ηταν οι πρωτοι εναντιωθηκε!ενω γενικοτερα τα τρια χρονια που ειμαι στην σχολη εχει σταση κατα-ασεπ
παντως, αποτι εχω καταλαβει και η πκσ δεν στηριζει το διαταγμα!μαλιστα ηταν οι πρωτοι εναντιωθηκε!ενω γενικοτερα τα τρια χρονια που ειμαι στην σχολη εχει σταση κατα-ασεπ

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο πραγματοποίησης τουτηνής της ΓουΣούς... :?
Αν θα συμφωνήσουμε οι Φυσικοί μας με τα 62 μαθήματα ή οι Μαθηματικοί μας με τα (δεν θυμάμαι αριθμό-ναι [θα] είμαι κατ. Φυσικού) μαθήματα και την 5ετή εκπαίδευση να παίρνουν μέρος στο ΑΣΕΠ.... ..... .... και θέλουμε να πούμε κι όχι .... .... .... ό,τι να 'ναι ρε π***στη μου. :(
Θα μου πεις, αν λυθούν τα επαγγελματικά πως στο καλό θα παίζουν κάποιοι πέρα από "Ξυσ' τα" και "Πάμε Στοίχημα - στις ΓουΣου's". [Τώρα με παρατεταμένη διάρκεια, μια φορά την εβδομάδα! Με μια ΓουΣου την εβδομάδα τι την θες τι φασολάδα!; .. σου ανοίγει αλλιώς ο κ****ς.]
Σημείωση: Ναι, σκέφτομαι με έναν περίεργο και ανοργάνωτο τρόπο. Ουφ!
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- drcypher
- Portal Administrator

Η ΠΚΣ ανέκαθεν θεωρούσε υποτιμητικό να εργαζόμαστε ως καθηγητές. Στην ουσία δεν έχουν άδικο με την έννοια ότι το λιγότερο που (θα'πρεπε να) βγαίνει κανείς από αυτή τη Σχολή είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το θέμα, όμως, είναι ότι παρουσιάζουν το επιχείρημα του πρεστίζ (ΣΕΜΦΕίτης να γίνει "καθηγητάκος"; ) σε συνδυασμό με μια τρομοειδή προπαγάνδα που θέλει το ΤΕΕ να μη μας δέχεται επειδή συμμετέχουμε στο ΑΣΕΠ, ή κάτι τέτοιο. Είναι γνωστό, νομίζω ποιος τομέας στη Σχολή προτιμάει να μπούμε μόνο στο ΤΕΕ και ταυτόχρονα να αποδυναμωθούν οι προοπτικές που σχετίζονται με τους Φυσικής/Μαθηματικών, έστω κι αν αυτό περιορίζεται σε μια θέση σε Λύκειο.
Τέλος πάντων, παιχνίδι διαπλοκής το θεωρώ όλο αυτό. Κάποιους συμφέρει να τρέχουμε μια ζωή πίσω από το ΤΕΕ, κάποιοι θέλουν να είμαστε καθηγητές, και κάποιοι (οι φοιτητές) έχουν κουραστεί να φοιτούν σε μια σχολή >= 5 χρόνων με 60 μαθήματα κατά μέσο όρο για να βγαίνουν στην κοινωνία χωρίς καν ένα επίσημο κωλόχαρτο που αν μη τι άλλο αναφέρει ότι μπορούμε να κάνουμε *κάτι*!
Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στην κοκορομαχία της ΠΚΣ με τα ΕΑΑΚ σχετικά με το τι είναι ειδίκευση και τι εξειδίκευση, τι είναι καλό και τι κακό, αν πρέπει να υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα ή όχι, και που μας χρειάζονται. Και σε καμία περίπτωση δε θα δεχτώ ένα στεγνό "ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΔ" από κανέναν. Δε θέλετε; Γιατί; Και αφού δε θέλετε, τι στα κομμάτια θέλετε; Να μείνουμε έτσι; Να κάνουμε κάτι άλλο; Να κάνουμε κατάληψη; (καιρό έχουμε να ακούσουμε τη λεξούλα)
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;!
Το θέμα, όμως, είναι ότι παρουσιάζουν το επιχείρημα του πρεστίζ (ΣΕΜΦΕίτης να γίνει "καθηγητάκος"; ) σε συνδυασμό με μια τρομοειδή προπαγάνδα που θέλει το ΤΕΕ να μη μας δέχεται επειδή συμμετέχουμε στο ΑΣΕΠ, ή κάτι τέτοιο. Είναι γνωστό, νομίζω ποιος τομέας στη Σχολή προτιμάει να μπούμε μόνο στο ΤΕΕ και ταυτόχρονα να αποδυναμωθούν οι προοπτικές που σχετίζονται με τους Φυσικής/Μαθηματικών, έστω κι αν αυτό περιορίζεται σε μια θέση σε Λύκειο.
Τέλος πάντων, παιχνίδι διαπλοκής το θεωρώ όλο αυτό. Κάποιους συμφέρει να τρέχουμε μια ζωή πίσω από το ΤΕΕ, κάποιοι θέλουν να είμαστε καθηγητές, και κάποιοι (οι φοιτητές) έχουν κουραστεί να φοιτούν σε μια σχολή >= 5 χρόνων με 60 μαθήματα κατά μέσο όρο για να βγαίνουν στην κοινωνία χωρίς καν ένα επίσημο κωλόχαρτο που αν μη τι άλλο αναφέρει ότι μπορούμε να κάνουμε *κάτι*!
Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στην κοκορομαχία της ΠΚΣ με τα ΕΑΑΚ σχετικά με το τι είναι ειδίκευση και τι εξειδίκευση, τι είναι καλό και τι κακό, αν πρέπει να υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα ή όχι, και που μας χρειάζονται. Και σε καμία περίπτωση δε θα δεχτώ ένα στεγνό "ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΔ" από κανέναν. Δε θέλετε; Γιατί; Και αφού δε θέλετε, τι στα κομμάτια θέλετε; Να μείνουμε έτσι; Να κάνουμε κάτι άλλο; Να κάνουμε κατάληψη; (καιρό έχουμε να ακούσουμε τη λεξούλα)
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;!
Όσοι προβάλλουν το επιχείρημα ΣΕΜΦΙΤΗΣ-ΟΧΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ και αρέσκονται στο μοντέλο ΣΕΜΦΙΤΗΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΕΤΑΙΡΙΑΚΟΣ, ας πάνε με τα 150 ευρώ πιο πάνω από το βασικό μισθό που παίρνει και η κουτσή μαρία, το 10ωρο -τουλάχιστον- εργασίας στο βωμό του κέρδους της εκάστοτε εταιρίας, τη στιγμή που ο κάθε ''καθηγητάκος'' δημόσιος υπάλληλος με σταθερό μισθό,δουλειά και όλα τα προνόμια, θα βάζει με τη μία 1200 ευρουλάκια στην τσέπη, με MINIMUM ώρες εργασίας και τις περισσότερες ημέρες διακοπών από οποιονδήποτε άλλον υπάλληλο, χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι του και πάει λέγοντας...
Άντε γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι στη χώρα που ζούμε το πρώτο που κοιτάμε είναι να βγάλουμε το ψωμάκι μας και όχι να μιλάμε για πρεστίζ και άλλα τέτοια εκτός πραγματικότητας!!
Αλλά ας είχαν όλα αυτά τα παιδάκια δουλέψει στη ζωή τους, και θα σας έλεγα εγώ αν είχαν τον καιρό και το κουράγιο να ασχολούνται με όλα αυτά και να κοτσάρουν τη λέξη κατάληψη με το καλημέρα!! Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να μιλάνε, ας βγουν όμως στην αγορά εργασίας και θα δούμε τότε ποιοι θα κάνουν σαν λιγούρια να γίνουν έστω και ''καθηγητάκια'', όταν οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και δεν θα χουμε λεφτά να γεμίσουμε τα στομάχια μας!!!
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν από εδώ και συγγνώμη που εκφράστηκα έτσι, αλλά είναι εξοργιστικό αυτό που γίνεται, μέχρι και σήμερα ρε παιδιά μπήκαν με το έτσι θέλω κάτι αυθύκουστοι στην πρυτανεία να κάνουν 2ημερη λέει κατάληψη, 'γιατί δεν μας άρεσε η στάση που κράτησε ως προς τα επεισόδια', με όνομα Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου (!), και όταν τους ρώτησα από ποια σχολή είναι γιατί δεν τους έχω ξανακούσει η απάντησή τους ήταν 'από παντού' και 'δεν χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα' αλλά και το κορυφαίο "εγώ ένα ξέρω να πω : ΚΑΤΑΛΗΨΗ". Θα βγάλω κι εγώ παράταξη με όνομα "Αυτοεξουσιαζόμενο Καπηλιό Σέμφε" και θα πάρω σβάρνα όλους τους λόγους για να κάνω κατάληψη και ότι άλλο μου καπνίσει (πάντα εις βάρος ΚΑΙ των συμφοιτητών μου)!!!
Άντε γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι στη χώρα που ζούμε το πρώτο που κοιτάμε είναι να βγάλουμε το ψωμάκι μας και όχι να μιλάμε για πρεστίζ και άλλα τέτοια εκτός πραγματικότητας!!
Αλλά ας είχαν όλα αυτά τα παιδάκια δουλέψει στη ζωή τους, και θα σας έλεγα εγώ αν είχαν τον καιρό και το κουράγιο να ασχολούνται με όλα αυτά και να κοτσάρουν τη λέξη κατάληψη με το καλημέρα!! Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να μιλάνε, ας βγουν όμως στην αγορά εργασίας και θα δούμε τότε ποιοι θα κάνουν σαν λιγούρια να γίνουν έστω και ''καθηγητάκια'', όταν οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και δεν θα χουμε λεφτά να γεμίσουμε τα στομάχια μας!!!
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν από εδώ και συγγνώμη που εκφράστηκα έτσι, αλλά είναι εξοργιστικό αυτό που γίνεται, μέχρι και σήμερα ρε παιδιά μπήκαν με το έτσι θέλω κάτι αυθύκουστοι στην πρυτανεία να κάνουν 2ημερη λέει κατάληψη, 'γιατί δεν μας άρεσε η στάση που κράτησε ως προς τα επεισόδια', με όνομα Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου (!), και όταν τους ρώτησα από ποια σχολή είναι γιατί δεν τους έχω ξανακούσει η απάντησή τους ήταν 'από παντού' και 'δεν χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα' αλλά και το κορυφαίο "εγώ ένα ξέρω να πω : ΚΑΤΑΛΗΨΗ". Θα βγάλω κι εγώ παράταξη με όνομα "Αυτοεξουσιαζόμενο Καπηλιό Σέμφε" και θα πάρω σβάρνα όλους τους λόγους για να κάνω κατάληψη και ότι άλλο μου καπνίσει (πάντα εις βάρος ΚΑΙ των συμφοιτητών μου)!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος argida την Τρί Νοέμ 28, 2006 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
εγω που μπηκα ομως στην ΣΕΜΦΕ, και ηταν πρωτη μου επιλογη απο την πρωτη λυκειου, ειχα τοτε ρωτησει (σωτηριον ετος 2002 αν δεν κανω λαθος) στο φροντιστηριο (η μονη πηγη πληροφορησης που ειχα) και μου ειχαν πει οτι προς το παρον η σχολη δεν εχει επαγγελματικα δικαιωματα αλλα οι πληροφορηση ελεγε πως θα μπορω στο μελλον να δουλεψω ως καθηγητης, και εμενα με ικανοποιει/ησε! γιατι δεν θεωρω μιζερια (κλοπυραιτ απο συναδελφο πουκουσιτι) το επαγγελμα του καθηγητη!θελω να σπουδασω τα μαθηματικα απο ενα διαφορετικο πρισμα, πραγμα που δεν μου απαγορευει να διδασκω και σε σχολεια! αν δεν περασει το πδ του ασεπ θα θεωρηιω εξαπατημενος απο την σχολη μου και προδομενος απο τον φοιτιτικο μου συλλογο!Η ΠΚΣ ανέκαθεν θεωρούσε υποτιμητικό να εργαζόμαστε ως καθηγητές. Στην ουσία δεν έχουν άδικο με την έννοια ότι το λιγότερο που (θα'πρεπε να) βγαίνει κανείς από αυτή τη Σχολή είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ρωταω λοιπον! τι κανει ο περιβοητος μαθηματικος μηχανικος?
θελουμε να μπουμε στο τεε γιατι "ρε συναδελφοι οι ΗΜΜΥ για παραδειγμα μπορουν να υπογραψουν διοροφο κτηριο"?
αν ηθελες να υπογραφεις διοροφο κτηριο γιατι δεν γινοσουν πολιτικος μηχανικο?ο μαθηματικος μπορει να υπογραψει διοροφο κτηριο αλλα δεν μπορει να διδαξει μαθηματικα?
επισης ο ασεπ δεν αφορα μονο το καθηγητιλικι!
διαφωνω με τα υπολοιπα που γραφεις αλλα με αυτο που λες συμφωνω απολητα!!!Όσοι προβάλλουν το επιχείρημα ΣΕΜΦΙΤΗΣ-ΟΧΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ και αρέσκονται στο μοντέλο ΣΕΜΦΙΤΗΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΕΤΑΙΡΙΑΚΟΣ, ας πάνε με τα 150 ευρώ πιο πάνω από το βασικό μισθό που παίρνει και η κουτσή μαρία, το 10ωρο -τουλάχιστον- εργασίας στο βωμό του κέρδους της εκάστοτε εταιρίας, τη στιγμή που ο κάθε ''καθηγητάκος'' δημόσιος υπάλληλος με σταθερό μισθό,δουλειά και όλα τα προνόμια, θα βάζει με τη μία 1200 ευρουλάκια στην τσέπη, με MINIMUM ώρες εργασίας και τις περισσότερες ημέρες διακοπών από οποιονδήποτε άλλον υπάλληλο, χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι του και πάει λέγοντας...

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα