Είμαι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ήρθα και εγώ στην Ελλάδα σας να εγκατασταθώ. Ήρθα να σας αλλοτριώσω, να σας αλλάξω, να σας κάνω πιονάκια στο δικό μου παιχνιδάκι. Ναι, εσάς που κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή σας. Ελάτε με τα νερά μου και θα επωφεληθείτε. Θα γίνεται πλούσιοι, θα ελέγχετε τον κόσμο, θα κάνετε όλα τα ονειρά σας πραγματικότητα. Ακολουθήστε με και δεν θα χάσετε. Υπάρχει μόνο ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Μικρό είναι, δεν είναι τίποτα.
Απλά θα πρέπει να υπακούετε σε ό,τι σας λέω εγώ. Η ζωή σας θα είναι βασισμένη στα δικά μου θέλω, στις δικές μου ανάγκες και στις δικές μου ορέξεις. Τι είναι όμως αυτή η θυσία μπροστά σε αυτά που σας προσφέρω; Τίποτα. Το μόνο που σας ζητάω είναι να μην σκέφθεστε ελεύθερα, να μην πράττετε ελεύθερα. Τίποτε άλλο. Απλά θα κλείσετε τα μάτια σας και θα κάνετε ό,τι θέλω.
Τι είπατε; Δεν θέλετε να με υπακούσετε; Α, κανένα πρόβλημα για όλα υπάρχει λύση.
Σκέφθεστε ελεύθερα.
Ποινή: Καταστολή
Εκφραζεστε ελεύθερα.
Πράττετε ελεύθερα
Αυτά θα πάθετε αν δεν δεχθήτε να έλθετε με τα νερά μου. Η ζωή σας θα είναι μια διαρκής καταστολή. Δεν θα σας αφήνω σε ησυχία. Θα σας βαράω όπου και να είστε. Θα σας καταστρέφω ό,τι και αν κάνετε. Θα σας σκοτώσω αν χρειαστεί μόνο και μόνο επειδή δεν ακολουθείτε τις οδηγίες μου. Έχω πολλούς φίλους που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ρομποτάκια μου. Το Κράτος, την Αστυνομία, τον Στρατό, τις Τράπεζες, τους Μεγαλοεπιχειρηματίες, τους Δικαστικούς και άλλους πολλούς. Αυτόι βλέπετε με ακολουθούν πιστά.
Το Κράτος και οι κυβερνήσεις σας, καταστρέφουν καθημερινά όλους αυτούς που αντιδρούν και τους σκοτώνουν οικονομικά μόνο και μόνο για να τους πείσουν να έρθουν δίπλα μου. Ξεπουλά και εσάς τους ίδιους ακόμα αλλά εσείς δεν μπορείτε να αντιδράστε?
Η Αστυνομία είναι η αγαπημένη μου. Σας βάζει στον ίσο δρόμο μόνο και μόνο ξυλοφορτώνοντάς σας. Και γίνεται ολοένα και πιο άγρια με πολύ προχωρημένη βία?
Ο Στρατός πουλάει την πατρίδα σας. Όχι οι απλοί φαντάροι αλλά οι ηγεσίες του?
Οι Μεγαλοεπιχειρηματίες και οι Τράπεζες είναι τα παιδιά μου. Σας κρατούν δούλους τους και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα δίχτυα τους?
Οι Δικαστές νομίζετε σας δικαιώνουν; Ας γελάσω. Απλά εφαρμόζουν τους νόμους που το Κράτος που ελέγχω φτιάχνει?
Αχ, είδατε τι μπορείτε να πάθετε για να μην πουλάτε τον εαυτό σας; Γι’ αυτό σας λέω ελάτε μαζί μου πριν είναι αργά. Σταματήστε να σκέπτεστε, να κάνετε αυτά που θέλετε. Ξεπουλήστε το εγώ σας, τον εαυτό σας. Αποβάλλεται κάθε ηθική, κάθε προσωπικότητα και ελάτε στο κοινό μου?
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ
[blog post] Νέα Τάξη Πραγμάτων
Συντονιστής: AlexandraDC
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
[blog post] Νέα Τάξη Πραγμάτων
Από το ιστολόγιο "Σημειώματα" ενός συναδέλφου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων...