Σκέφτομαι να επενδύσω άμεσα (την ερχόμενη εβδομάδα) σε ένα 3G PDA Phone και κατέληξα στο
HTC Touch Cruise.
Τα κριτήρια είναι τα ακόλουθα:
- 3.5G & QuadBand => δουλεύει παντού
- Τα εφέ, η οθόνη και τα multimedia είναι ασήμαντα σε σχέση με όλα τα ακόλουθα (σπόντα για iPhone)
- Δεν παίζω παιχνίδια. Η πασιέντζα είναι υπεραρκετή.
- Θέλω ένα σύστημα πλήρως παραμετροποιήσιμο (και ας είναι WM)
- Θέλω να μπορώ να γράφω εφαρμογές για αυτό (Mono cross platform C# rulz) που να δουλεύουν παντού.
- Wifi, GPS (sat-nav) & Bluetooth
- Όλα μου τα gadgets (και το laptop) δουλεύουν με SD card (SDHC up to 16GB)
- Eίναι single-hand operable (...έχει όμως διαισθητικό interface και γρήγορη πλοήγηση;)
- Εκτεταμένο organizer & task manager & word & excel
- Windows Mobile 6 Pro συνεπάγεται υποστήριξη για flat-file db (access ή db2), sql-db (SQL server 2005 compact & eMySQL), web server (AppWeb w/ php mod) και όλα τα γνωστά formats εγγράφων και λοιπών τύπων αρχείων.
και πληρούνται όλα από το HTC. Υπάρχουν αντιπροτάσεις ή άλλα σχόλια; Δεν έχω προσωπική εμπειρία από αυτήν την εταιρεία και το κόστος είναι μεγάλο για να είμαι επιπόλαιος. Ξέρω ότι το όλο touch θέμα δεν συγκρίνεται με την πρόταση της apple αλλά αν δουλεύει δε με νοιάζει πόσο άσχημο είναι. Επίσης, μια πληροφορία που δεν κατάφερα να διασταυρώσω είναι αν το πουλάνε στην Ελλάδα με
ελληνικά WM6Pro (είναι στα μείον) και κατά πόσο αξίζει το iGo GPS πρόγραμμα που περιλαμβάνει (δυστυχώς η Wind δεν το πουλάει μόνο του και έχω 200e χορηγία σε αυτούς, οπότε δεν πάω αλλού).
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική