antony07 έγραψε:Για ποιο λόγο; Εγώ την βρίσκω με τις αποδείξεις!skywalker έγραψε:Kala antony traba stin ougada kai pies kana tsai...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να δουμε:
Σχεδον ολη την περασμενη βδομαδα διαβαζα πραγματικη αναλυση και εφτασα σε σημειο που να καταλαβαινω σχεδον καθε αποδειξη και να εχω μια αρκετα καλη ιδεα του μαθηματος αλλα και της μαθηματικης λογικης {την οποια ο κ.Αργυρος ανεπτυσσε οχι μονο στο βιβλιο του αλλα και στο μαθηματου σε μεγαλο βαθμο κατι που μου αρεσε αρκετα στο μαθημα αυτο}.
Λιγα λογια για το μαθημα της πραγματικης:
Το μαθημα αυτο ειναι ουσιαστικα αναλυση 1 με ολες τις αποδειξεις που δεν υπηρχαν εκει
Συνολικα και χωρις να τις εχω μετρησει θα ελεγα οτι περιλαμβανει καμια 100αρια αποδειξεις.Οι 50 απο αυτες ειναι One of a kind δηλαδη θελουν η καθεμια τη δικια της συγκεκριμενη μεθοδολογια.
Λιγα λογια για μενα:
Ενα απο αυτα που μου αρεσουν στα μαθηματικα ειναι οι αποδειξεις.Μου αρεσει να τις διαβαζω και να σκεφτομαι "ΠΩ ρε φιλε τι εφτιαξε εδω αυτος ο πουστης ο Euler θεος θεος...".Σε καμια περιπτωση δεν μου αρεσει να τις μαθαινω απεξω.Προσωπικα το θεωρο παπαγαλισμο...Και αν και δεν εβαλα αυτη τη σχολη στις πρωτες μου επιλογες ενας απο τους λογους που με εκανε να την διαλεξω ηταν οτι θεωρουσα οτι δεν υπαρχουν τετοια πραγματα{Παρολα αυτα δεν εχω απογοητευτει με τη σχολη}
Λοιπον να κανουμε τη γενικευση τωρα
Υπαρχει καποιος που πιστευει οτι ειναι καλο και χρησιμο να μαθαινουμε{σε εισαγωγικα γιατι δεν ξερω ποσο γινεται να μαθεις με την παπαγαλια} by heart που λενε και οι αγγλοι καποια πραγματα και να πηγαινουμε να τα γραφουμε στις εξετασεις?
Ειναι σωστο να υπαρχουν μαθηματα και καθηγητες μεσω των οποιων να προωθηται η παπαγαλια?
Και μιας και πηρα το βημα να σημειωσω κατι ακομη γρηγορα γιατι πειναω
Υπαρχουν και αρκετα μαθηματα οπως η κυματικη,Θερμοδυναμικη{απο οτι ακουω απο τους γνωστους φυσικους μου}κτλ...
τα οποια ειναι σχετικα ευκολα μαθηματα αλλα λογω της θεματολογιας που ακολουθουν οι καθηγητες τους στην εξεταστικη γινονται σιχαμενα δυσκολα.
Εδω φιλε αναγνωστη μπαινει το ερωτημα:
Τι ειναι σωστος καθηγητης?Πιστευω μπορω να πω με σιγουρια τι δεν ειναι...
Σιγουρα δεν ειναι σωστος ο καθηγητης που βαζει δυσκολα θεματα και θεματα στα οποια δεν εχει κανει παρομοιες ασκησεις κατα τη διδασκαλια του μαθηματος{μπορω καλιστα να παρω ενα βιβλιο με υπερπαλουκια και να βαλω και γω απιστευτα δυσκολα θεματα...Αλλα αυτο δεν θα με κανει καθηγητη}
Επισης σωστος καθηγητης δεν ειναι αυτος που σε αναγκαζει να μαθαινεις παπαγαλια και να πηγαινεις να γραφεις σε εξετασεις
Να τονισω μια λεπτομερια:1)Ολα αυτα αφορουν μια φυσικομαθηματικη σχολη 2)Ενας μη σωστος καθηγητης μπορει καλλιστα να ειναι καλος επιστημονας...
Αυτα γιατι θα το καψω το φαι
Οποιος θελει ας γραψει τιποτα...