Πήγες ποτέ όλο χαρά να ανοίξεις ένα θέμα, για να συζητήσεις με τους φίλους από τη σχολή, αλλά τελικά σε έκλασαν όλοι; Τότε μπορείς να συμμετάσχεις στο προτάθλημα αποτυχημένων ποστ.
Ποιος από μας έχει τα περισσότερα αναπάντητα posts;
Ξεκινάω με τη δική μου συμμετοχή με 2 posts. (αν δεν απαντήσει κανένας, γίνονται 3 και αυτόματα στέφομαι πρωταθλητής)
Τα post που δεν άφησαν εποχή
Re: Τα post που δεν άφησαν εποχή
Οσο ειμαι εδω εχω προσεξει οτι τις περισσοτερες φορες τσακωνται σε "ζευγαρακια" με αποτελεσμα να ψιλογραφουνε οσους αλλους προσπαθουνε να μπουνε στον καυγα. Δεν θυμαμαι ποσες φορες μου εχει συμβει. (Και μολις εμεινες στις 2)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εγώ να προσθέσω σε αυτό το θέμα ότι έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω τα post του drcypher να συμμετέχουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά εις μάτην!!!!
Ακόμα και στο πιο ηλίθιο ποστ κάποιος θα βρισκόταν να απαντήσει!
Ακόμα και στο πιο ηλίθιο ποστ κάποιος θα βρισκόταν να απαντήσει!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Wizard, μάλλον δεν προσπαθείς σωστά τότε.. Ως admin, δε σου είναι τπτ να κάνεις ένα (ή περισσότερα) delete!

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Το δοκίμασα μια φορά, αλλά έχει βάλει να του έρχεται ειδοποίηση με mail όταν κάποιος απαντάει σε θέμα του και έψαχνε μετά τα posts 
Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με ένα ηλίθιο θέμα για τα κουνούπια που τον τσιμπάγανε!!!
Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με ένα ηλίθιο θέμα για τα κουνούπια που τον τσιμπάγανε!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Αααααααχ, τι μου θύμισες τώρα... Κρίμα που αυτό το topic χάθηκε (μαζί με το forum που το φιλοξενούσε)... Αλλά χάρη στο μνημονικό του Wizard, ήρθε η ώρα αυτό το ποίημα να ξανααποκτήσει τη θέση του στην Ιστορία (και στον Γούγλη).Wizard έγραψε:Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με ένα ηλίθιο θέμα για τα κουνούπια που τον τσιμπάγανε!!!
Με περηφάνεια σημειώνω, δε, πως το topic αυτό έτυχε τριών σελίδων με απαντήσεις. Ίσως σε μερικές μέρες που το topic θα κλείσει 3 χρόνια αφανούς ύπαρξης να διοργανώσω εορταστικές εκδηλώσεις με χορηγό το Raid και το Baygon, όπου θα'στε όλοι προσκεκλημένοι, με τιμώμενο πρόσωπο τον Wizard!drcypher έγραψε: Date: 07 Ιούν 2005 12:21 am
Subject: Πολλά κουνούπια...
... γαμώ την π@ν@γ1@ μου καλοκαιριάτικα.
Και μη μου λέτε να μην τα ξύνω (τα κουνούπια) γιατί με τρώνε (τα κουνούπια).
Γαμώ και ουρώ τα κουνούπια! (για τους έξυπνους που θα έσπευδαν να σχολιάσουν "σιγά ρε γαμιά, κατούρα και λίγο").
"Και πως να κοιμηθώ;
Και πως να κοιμηθείς;
Ποιος κλείνει μάτι...
με όλα αυτά... ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;!"
![]()
Υ.Γ.: Όποιος τολμήσει να μου ζητήσει να σβήσω το post γιατί προσβάλω τα κουνούπια της περιοχής μου, την κατάρα μου να τονε φάνε τα κουνούπια θα' χει!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.