Title edited by O kanenas
Ακυρώθηκε η εκδρομή στην Επίδαυρο
Συντονιστής: AlexandraDC
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
- Facebook ID: 0
Ακυρώθηκε η εκδρομή στην Επίδαυρο
Οπως πολυ καλα διαβασατε και στον τιτλο του θεματος,ΔΕΝ θα πραγματοποιηθει η εκδρομη που ειχε προγραμματιστει για το Σαββατο 7 Ιουνη.Ο λογος????Απεργια των οδηγων τουριστικων λεωφορειων....lol.Αναβαλλεται επ αοριστον....κοιτωντας μαλιστα τις ημερομηνιες,δυσκολευομαι να βρω νεα ευκαιρια 
nicolas
- john_lennon999
- Real Name: H.A.
- Επικοινωνία:
Re: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
σοβαρά μιλάς???? και τώρα τι θα απογίνω???? και είχα βάλει και τη mother να φτιάξει κεφτεδάκια κτλ κτλ....
ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
πώς το έμαθες? είναι έγγυρο? να μην σηκωθούμε πρωί πρωί?
ΥΓ. όποιος μου πει έστω και μια μλκ για την ηλικία μου.... ΛΟΛ
ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
πώς το έμαθες? είναι έγγυρο? να μην σηκωθούμε πρωί πρωί?
ΥΓ. όποιος μου πει έστω και μια μλκ για την ηλικία μου.... ΛΟΛ
- garfield
- Real Name: a tabby,lazy,cute cat
- Επικοινωνία:
Re: Ακυρώθηκε η εκδρομή στην Επίδαυρο
Ο ran-tan-plan εχει δικιο...
Δυστηχως οπως τα λεει ειναι,δεν υπαρχει διαθεσιμη ημερομηνια για να πραγματοποιηθει η εκδρομη.Το επομενο σαββατοκυριακο ειναι μεσα στο τριημερο του Αγιου Πνευματος,κατι που σημαινει οτι πολλοι θα λειπουν ή θα θελουν να μελετησουν λογω των επερχομενων εξετασεων.Για το τελευταιο σαββατοκυριακο δε τιθεται καν θεμα,οποτε.....απ του χρονου!!!
Απο τοτε που μας ειπε ο Κουρκουρλης για την εκδρομη στο πρωτο εξαμηνο,απο αναβολη σε αναβολη πηγαινε το πραγμα.Μια εφταιγαν οι Τοπογραφοι,μια οι Πολιτικοι που εκαναν τις ασκησεις και δεν ηταν διαθεσιμα τα λεωφορεια του ΕΜΠ
και φτασαμε να μην παμε καθολου...
Υ.Γ.1) Αυτο το ''κλασιμο'' ελπιζω να μην δειχνει ποσο πολυ εχουν σε υποληψη καποιες σχολες του ΕΜΠ τη ΣΕΜΦΕ
Υ.Γ.2)Το πιο εξωργιστικο ειναι η ωρα που ενημερωθηκαμε για την ακυρωση.Μα καλα,περιμενανε μεχρι τις 12 να δουνε αν θα λειξει η απεργια για να το πουνε?
Φανταζομαι οτι θα ταν πολλοι αυτοι που ξυπνησαν πρωι-πρωι να πανε ζωγραφου και ανακαλυψαν πως δε θα γινει η εκδρομη αφου εφτασαν εκει 
Δυστηχως οπως τα λεει ειναι,δεν υπαρχει διαθεσιμη ημερομηνια για να πραγματοποιηθει η εκδρομη.Το επομενο σαββατοκυριακο ειναι μεσα στο τριημερο του Αγιου Πνευματος,κατι που σημαινει οτι πολλοι θα λειπουν ή θα θελουν να μελετησουν λογω των επερχομενων εξετασεων.Για το τελευταιο σαββατοκυριακο δε τιθεται καν θεμα,οποτε.....απ του χρονου!!!
Απο τοτε που μας ειπε ο Κουρκουρλης για την εκδρομη στο πρωτο εξαμηνο,απο αναβολη σε αναβολη πηγαινε το πραγμα.Μια εφταιγαν οι Τοπογραφοι,μια οι Πολιτικοι που εκαναν τις ασκησεις και δεν ηταν διαθεσιμα τα λεωφορεια του ΕΜΠ
Υ.Γ.1) Αυτο το ''κλασιμο'' ελπιζω να μην δειχνει ποσο πολυ εχουν σε υποληψη καποιες σχολες του ΕΜΠ τη ΣΕΜΦΕ
Υ.Γ.2)Το πιο εξωργιστικο ειναι η ωρα που ενημερωθηκαμε για την ακυρωση.Μα καλα,περιμενανε μεχρι τις 12 να δουνε αν θα λειξει η απεργια για να το πουνε?