[HOWTO?] Stream video over IP (dynamic or static)
Συντονιστές: kostas213, markelos
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
[HOWTO?] Stream video over IP (dynamic or static)
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να αναμεταδώσω κάτι ζωντανά με τη webcam μου (όπως ένα στριπ σόου ας πούμε -χοχο). Το έχω καταφέρει από υπολογιστή σε υπολογιστή μες στο μικρό μου δικτυάκι με το VLC. Όμως δεν μπορώ με τίποτα στο ίντερνετ. Θα μπορούσα ας πούμε να μεταδίδω κάτι ζωντανά μέσω της σελίδας που μας δίνει το πολυτεχνείο;;;
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: [HOWTO?] Stream video over IP (dynamic or static)
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ'αυτό το θέμα, αλλά υποθέτω για να κάνεις αυτό το πράμα πρέπει να'χεις εγκαταστήσεις κατάλληλες εφαρμογές στον server. Στον χώρο, όμως, που σου δίνει το noc του πολυτεχνείου δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσεις τίποτα για λόγους ασφάλειας, οπότε εκεί δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες.o_apolytos έγραψε:Θα μπορούσα ας πούμε να μεταδίδω κάτι ζωντανά μέσω της σελίδας που μας δίνει το πολυτεχνείο;;;
http://users.ntua.gr έγραψε:Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η χρήση CGI προγραμμάτων, ή γενικότερα η εκτέλεση προγραμμάτων οποιασδήποτε τεχνολογίας στον web server. Αν, παρ΄όλα αυτά, υπάρχει η ανάγκη για τέτοιου είδους προγράμματα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθύνει το σχετικό αίτημα μέσω email στο [email protected]. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι διαθέσιμος ο πλήρης πηγαίος κώδικας (source code) του προγράμματος προς εξέταση και η εγκατάσταση θα γίνεται από τους διαχειριστές του server, εάν ικανοποιεί τα απαραίτητα κριτήρια λειτουργίας και ασφάλειας.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain