Λάθος στην καταχώρηση βαθμολογιών (;)
Λάθος στην καταχώρηση βαθμολογιών (;)
Τσεκαρωντας στο central τα μαθηματα και τις βαθμολογιες παρατηρησα πως εχει καταχωρηθει 9 σε μαθημα που δεν πηγα ποτε να το δωσω(απλα δηλωμενο).Πως εξηγειτε αυτο;
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Λαθος στην καταχωρηση βαθμολογιων(;)
Έχω ξαναπεί πόσο γαμάτη είναι η γραμματεία μας????
Προφανώς κάποιος θα κλαίει το 9ρι του και θα τρέχει μετά για να το διορθώσει μέσω του καθηγητή. Ζήτα μια αναλυτική να δεις αν έχει περαστεί κανονικότατα
Προφανώς κάποιος θα κλαίει το 9ρι του και θα τρέχει μετά για να το διορθώσει μέσω του καθηγητή. Ζήτα μια αναλυτική να δεις αν έχει περαστεί κανονικότατα
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
θα παω να δω τι γινεται.Οχι οτι με χαλαει βεβαια αλλα μην ειναι και εις βαρος κανενος....
- Wizard
- Forum Administrator

Σίγουρα αυτός ο κάποιος αυτή τη στιγμή δεν έχει βαθμό, αλλά σίγουρα μπορεί να βγάλει άκρη πηγαίνοντας στη γραμματεία, αρκεί να το πάρει χαμπάρι. Από περιέργεια, ποιο μάθημα είναι? 
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
αρχες παιδαγωγικης του 5ου εξαμηνου
- Wizard
- Forum Administrator

Το γαμώτο δηλαδή είναι ότι δεν είναι και κανένα τρελό μάθημα 
Να ήταν καμιά θερμοδυναμική, καμιά στατιστική να μην έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό
Τώρα εγώ θα το ξανασκεφτόμουν ρε γαμώτο....
Πάρε πάντως μια αναλυτική, να δεις αν είναι λάθος μόνο στο central.gr ή γενικά στη βαθμολογία και αποφασίζεις.
Να ήταν καμιά θερμοδυναμική, καμιά στατιστική να μην έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό
Τώρα εγώ θα το ξανασκεφτόμουν ρε γαμώτο....
Πάρε πάντως μια αναλυτική, να δεις αν είναι λάθος μόνο στο central.gr ή γενικά στη βαθμολογία και αποφασίζεις.
-
$4tyr05
- Real Name: Aggelos
- Facebook ID: 0
Εγω πάλι θα σου έλεγα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με το να πεις να σου ακυρωθεί ο βαθμός, ως προς οποιονδήποτε κλαίει το 9άρι του αυτή τη στιγμή, αφού ούτε η γραμματεία ούτε εσύ μπορείτε να ξέρετε ποιος είναι....
Σε κάθε περίπτωση αυτός όταν αντιληφθεί το λάθος θα κινήσει διαδικασίες με καθηγητή-γραπτό, και το αν δικαιωθεί δε νομίζω ότι θα χει να κάνει με εσένα.
Θα σου λεγα λοιπόν σε καλή μεριά το 9άρι, εκτός βέβαια κι αν παίζει θέμα συνείδησης οπότε και καταλαβαίνω τον όποιο ενδοιασμό.....
Σε κάθε περίπτωση αυτός όταν αντιληφθεί το λάθος θα κινήσει διαδικασίες με καθηγητή-γραπτό, και το αν δικαιωθεί δε νομίζω ότι θα χει να κάνει με εσένα.
Θα σου λεγα λοιπόν σε καλή μεριά το 9άρι, εκτός βέβαια κι αν παίζει θέμα συνείδησης οπότε και καταλαβαίνω τον όποιο ενδοιασμό.....
-
Whargoul
- Real Name: O_Kakos_o_Lykos
Όταν γίνει το αντίθετο, δηλαδή σε μάθημα που έχεις δώσει, η γραμματεία γράφει ότι δεν προσήλθες τι γίνεται? Μετά από 6-7 μήνες, θα μπορώ να βρω το γραπτό? Αν όχι τι μπορεί να γίνει? τι βαθμός μπαίνει?
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Re: Λάθος στην καταχώρηση βαθμολογιών (;)
Αντίστοιχη περίπτωση είχε συμβεί σε ένα φίλο αρκετά παλιά σε μέτριας δυσκολίας μάθημα. Γενικά πάντως εξ όσων γνωρίζω παίζουν διάφορα σκηνικά με απροσεξίες και "απροσεξίες", γι' αυτό έχετε το νου σας. Ακόμα κι ένα μάθημα είναι κέρδος. Προφανώς και το 9 είναι εύκολο στα παιδαγωγικά αλλά είναι στο χέρι του καθενός το πώς θα χειριστεί το ζήτημα.