Πότε κλείνει η σχολή;

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
mtsarduckas
Real Name: Μιχάλης
Facebook ID: 743552839

Πότε κλείνει η σχολή;

Δημοσίευση από mtsarduckas »

Παίδες μέχρι ποια ημερομηνία θα είναι ανοιχτή η σχολή για να μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα;
Draco Dormiens Nunquam Tittilandus
Άβαταρ μέλους
vampinthe
Real Name: hypnos

Re: Πότε κλείνει η σχολή;

Δημοσίευση από vampinthe »

...γιατί να κλείσει η σχολή??
n0tH1ng to proove.. just a heLLisH RocK N' RoLL fReaK :.::
Entreri

Δημοσίευση από Entreri »

Παρεμφερής ερώτηση. Οι διοικητικές υπηρεσίες και οι γραμματείες έχουν κλείσει για καλοκαίρι;

Και αν ναι μέχρι πότε;
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Εντελώς δεν κλείνει ποτέ, αλλά ήδη σε διάλυση είναι, από ό,τι είδα σήμερα που ανέβηκα. Περπάταγα κάτι ώρες για να βρω ανοιχτή πόρτα, το κυλικείο κλειστό, η βιβλιοθήκη κλειστή μέχρι 15/8, για την γραμματεία δεν ξέρω..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Από την Παρασκευή 25/7 η σχολή είναι τελείως κλειστή, μόνο αν έχεις κλειδιά μπαίνεις. Νομίζω μένει ανοιχτή μόνο η αίθουσα των γενικών εδρών, και δεν είμαι σίγουρος αν από κει μπορείς να πας στο κτ. Ε, τα βράδια κλείνουν τη μεσόπορτα που ενώνει τα κτ. Α και Ε. Νομίζω ανοίγει πάλι 20 Αυγούστου.

Επίσης είναι αμφίβολο αν θα επιτρέπεται η πρόσβαση με αυτοκίνητο, πρωτού ανέβετε (όσοι έχετε δουλειά και πρέπει να πάτε) να πάρετε ένα τηλέφωνο στο 210-7721877, και να ρωτήσετε τους ευγενέστατους ( :evil: :ssss: ) φύλακες αν μπορείτε να μπείτε. Υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να σας κλείσουν μέσα.

Υ.Γ: Όταν εγώ τον παρακαλούσα να μπω γιατί είχε πέσει το μηχάνημα που έκανα μετρήσεις και καιγόμουν μου είπε επί λέξη: "Δεν πα να φτιάχνεις και πυρηνικούς πυραύλους, μέσα δεν μπαίνεις!!!!!!". Σηκώνει αυτό αναφορά στον πρύτανη;; Όχι πείτε μου.....
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Εγώ πάντως πήγα σήμερα (χθες πια), και ήταν ανοιχτή η πόρτα του κτηρίου Ε, η μεσόπορτα, και η διπλανή των γενικών εδρών, λογικά αυτές πρέπει να μένουν συνεχώς ανοιχτές, τουλάχιστον την ημέρα. Αυτοκίνητα, μόνο από την νέα πύλη έμπαιναν..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Jheremias έγραψε:Από την Παρασκευή 25/7 η σχολή είναι τελείως κλειστή, μόνο αν έχεις κλειδιά μπαίνεις. Νομίζω μένει ανοιχτή μόνο η αίθουσα των γενικών εδρών, και δεν είμαι σίγουρος αν από κει μπορείς να πας στο κτ. Ε, τα βράδια κλείνουν τη μεσόπορτα που ενώνει τα κτ. Α και Ε. Νομίζω ανοίγει πάλι 20 Αυγούστου.

Επίσης είναι αμφίβολο αν θα επιτρέπεται η πρόσβαση με αυτοκίνητο, πρωτού ανέβετε (όσοι έχετε δουλειά και πρέπει να πάτε) να πάρετε ένα τηλέφωνο στο 210-7721877, και να ρωτήσετε τους ευγενέστατους ( :evil: :ssss: ) φύλακες αν μπορείτε να μπείτε. Υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να σας κλείσουν μέσα.

Υ.Γ: Όταν εγώ τον παρακαλούσα να μπω γιατί είχε πέσει το μηχάνημα που έκανα μετρήσεις και καιγόμουν μου είπε επί λέξη: "Δεν πα να φτιάχνεις και πυρηνικούς πυραύλους, μέσα δεν μπαίνεις!!!!!!". Σηκώνει αυτό αναφορά στον πρύτανη;; Όχι πείτε μου.....

jheri το σαββατο η πορτα στισ γενικεσ εδρεσ ηταν ανοικτη... βεβαια ηταν η λαμπροπουλου μεσα π δεν ξερω τι δουλεια ειχε ή αν ηταν αυτη που ανοιξε την πορτα...
οσον αφορα για τουσ φυλακες δεν φταινε αυτοι... τετοιεσ εντολεσ εχουν... επειδη λογω τις θεατρικης ομαδας που καναμε προβες σαββατα τους εχω φαει πολυ στην μαπα εγγυημενα σου λεω οτι αυτα ειναι εντολεσ της πρυτανιας... αν τους πιασεις την κουβεντα θα δεις οτι δεν φταινε αυτοι αλλα δεν μπορουν να κανουν αλλιως...
οταν πηγαμε στον πρυτανη να του ζυτησουμε "ελαστικοτητα" στο θεμα εισοδος εξοδος για τα μελη της θεατρικης ομαδας μας ειπε ενταξει και θα ενημερωσει τους φυλακες κλπ... σταρχιδια του μας εγραψε ομως...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο πάντως, από το πρωί μέχρι το απόγευμα (17.00 - 18.00) είναι ελεύθερη η πρόσβαση με αυτοκίνητο από την Πύλη Κατεχάκη, λόγω και του συνεδρίου της μη γραμμικής επιστήμης.

Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Μηπως ξερει καποιος ποτε θα βγουν οι βαθμολογιες στο central.ntua.gr ?
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Του αγίου Πούστη ανήμερα... Ώς συνήθως...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”