Ποιος θα κουμαντάρει τον πλανήτη...
Συντονιστής: AlexandraDC
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ποιος θα κουμαντάρει τον πλανήτη...
... σε 30 χρόνια από τώρα; Σίγουρα όλοι έχετε σκεφτεί έστω για μερικά δευτερόλεπτα ότι τα πράγματα σε μερικές δεκαετίες θα έχουν αλλάξει ριζικά. Κάποιοι το αντιμετωπίζετε αδιάφορα (όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή σας), κάποιοι ψαρώνετε με τύπους σαν τον Λιακόπουλο ή τον Νοστράδαμο και λερώνετε σορτσάκια, άλλοι ήδη πιστεύετε ότι έχετε ελπίδες να κάνετε εσείς κουμάντο.
Λίγο πριν κλείσει πανηγυρικά αυτή η εξεταστική, εγκαινιάζω αυτό το νέο topic για να μοιραστούμε τις προβλέψεις και τις (δήθεν) ανησυχίες μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, και το ξέρετε. Για κάθε ένα τέτοιο ανόητο (λέει) topic που βρίσκει ανταπόκριση, ο Wizard έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο τελευταίο του (ισχυρό) εγκεφαλικό την ώρα που τρώει με λύσα τις επιμολυσμένες σάρκες του. Αντίστοιχα εγώ αγγίζω ολοένα και περισσότερο τη μαρτυρική και χαιρέκακη ηδονή της αυτοκαταστροφικής έξαψης του κόκκινου αδμίν και τάζω αφειδώς -πλην οριακά ψευδώς- τσάμπα νοθευμένο αλκοόλ και λιωμένο παγωτό στην επόμενη συνάντηση του semfe.gr.
Ποιες είναι, λοιπόν, οι δικές σας προβλέψεις και εκτιμήσεις για το αβέβαιο μέλλον του ολοένα και πιο βαρετού αυτού κόσμου;
Λίγο πριν κλείσει πανηγυρικά αυτή η εξεταστική, εγκαινιάζω αυτό το νέο topic για να μοιραστούμε τις προβλέψεις και τις (δήθεν) ανησυχίες μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, και το ξέρετε. Για κάθε ένα τέτοιο ανόητο (λέει) topic που βρίσκει ανταπόκριση, ο Wizard έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο τελευταίο του (ισχυρό) εγκεφαλικό την ώρα που τρώει με λύσα τις επιμολυσμένες σάρκες του. Αντίστοιχα εγώ αγγίζω ολοένα και περισσότερο τη μαρτυρική και χαιρέκακη ηδονή της αυτοκαταστροφικής έξαψης του κόκκινου αδμίν και τάζω αφειδώς -πλην οριακά ψευδώς- τσάμπα νοθευμένο αλκοόλ και λιωμένο παγωτό στην επόμενη συνάντηση του semfe.gr.
Ποιες είναι, λοιπόν, οι δικές σας προβλέψεις και εκτιμήσεις για το αβέβαιο μέλλον του ολοένα και πιο βαρετού αυτού κόσμου;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Ποιος θα κουμαντάρει τον πλανήτη...
Η απάντησή μου είναι "εγώ", αφού πρώτα σε δολοφονήσω, στη συνέχεια ασελγήσω επανειλημμένως στο άψυχο κουφάρι σου, σε βάψω μπλε και σε πετάξω στη θάλασσα... 
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
νομίζω από την κασετίνα του Έρικ Κάρτμαν
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
.. και δε σου φαινότανε ..Wizard έγραψε:Η απάντησή μου είναι "εγώ", αφού πρώτα σε δολοφονήσω, στη συνέχεια ασελγήσω επανειλημμένως στο άψυχο κουφάρι σου, σε βάψω μπλε και σε πετάξω στη θάλασσα...
- barbara
- Real Name: Νίκος
- Facebook ID: 0
Ο πλανητης σε 30 χρονια θα ελεγχεται απο μογγολοεβραιοκινουμενους σατανιστες αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα...
Ψηφιζω microsoft.
Ειναι θεμα χρονου να τα παρει ο Billy και να προσλαβει μισθοφορους οι οποιοι θα ψαξουν καθε γωνια της γης για να βρουνε και να εκτελεσουνε ολους τους macusers και linuxαδες. Μετα θα σαν υποψηφιος στον ΟΗΕ θα γινει προεδρος (ολοι θα τον ψηφισουνε απο φοβο οτι θα σβησει ολους τους υπολογιστες σε διαφορετικη περιπτωση) και τελος θα υποχρεωσει καθε νοικοκυριο να εχει τουλαχιστον 2 υπολογιστες (με windows παντα).
Edit: Θα τους βρουνε με την βοηθεια της google (search: linux, mac, users, hideouts) με την οποια θα μοιραστει τον κοσμο (εκτος αν την προδωσει και τον κρατησει ολο δικο του και κλεψει την μηχανη αναζητησης)
Ειναι θεμα χρονου να τα παρει ο Billy και να προσλαβει μισθοφορους οι οποιοι θα ψαξουν καθε γωνια της γης για να βρουνε και να εκτελεσουνε ολους τους macusers και linuxαδες. Μετα θα σαν υποψηφιος στον ΟΗΕ θα γινει προεδρος (ολοι θα τον ψηφισουνε απο φοβο οτι θα σβησει ολους τους υπολογιστες σε διαφορετικη περιπτωση) και τελος θα υποχρεωσει καθε νοικοκυριο να εχει τουλαχιστον 2 υπολογιστες (με windows παντα).
Edit: Θα τους βρουνε με την βοηθεια της google (search: linux, mac, users, hideouts) με την οποια θα μοιραστει τον κοσμο (εκτος αν την προδωσει και τον κρατησει ολο δικο του και κλεψει την μηχανη αναζητησης)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Παρ Σεπ 19, 2008 12:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
egw ena exw na pw
Before each night is done
Their plan will be unfurled
By the dawning of the sun
They'll take over the world
Their twilight campaign
Is easy to explain.
To prove their mousey worth
They'll overthrow the Earth
They're dinky
They're Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain
Brain, Brain, Brain, Brain
Narf!
kai bazw stoixima oti o allos kammenos pou psifise to idio me mena einai o heartdoc
Before each night is done
Their plan will be unfurled
By the dawning of the sun
They'll take over the world
Their twilight campaign
Is easy to explain.
To prove their mousey worth
They'll overthrow the Earth
They're dinky
They're Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain
Brain, Brain, Brain, Brain
Narf!
kai bazw stoixima oti o allos kammenos pou psifise to idio me mena einai o heartdoc
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Εγώ θα απαντήσω με ένα παλιό αλλά καλο ρήτο, και ο νοών νοείτω..
Αν σκοτώσεις έναν, είσαι δολοφόνος, αν σκοτώσεις χιλιάδες, είσαι αυτοκράτορας, αν τους σκοτώσεις όλους, είσαι θεός!
Αν σκοτώσεις έναν, είσαι δολοφόνος, αν σκοτώσεις χιλιάδες, είσαι αυτοκράτορας, αν τους σκοτώσεις όλους, είσαι θεός!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Σε 30 χρονια ο πλανητης θα κουμανταρεται απο τη... σοσιαλφασιστικη Ρωσια και τον ναζιστικο αξονα Μοσχας-Τεχερανης-Πεκινου! Ευτυχως για εμας, βρισκομαστε στην πλευρα των νικητων, χαρη στο "ρωσοδουλο και ανοιχτα φασιστικο Λαος", το "ψευτοΚΚΕ", τον "προκλητικο Συν", το "βρωμικο και ρωσοδουλο Πασοκ" και τον "συγκαλυμμενο (παλι) ρωσοδουλο Καραμανλη"!
Το γκαλοπ ειναι στημενο. Απαιτω να μπει ξεχωριστη επιλογη για τη σοσιαλφασιστικη Ρωσια.
Το γκαλοπ ειναι στημενο. Απαιτω να μπει ξεχωριστη επιλογη για τη σοσιαλφασιστικη Ρωσια.
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
δεν θα υπαρχει ο κοσμος σε 30 χρονια... θα μας εχουν καταπιει οι μαυρεσ τρυπες του σερν

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Μιας και έχω καιρό να μοιράσω credits (είχα δώσει 50 ευρώ στους admins για να αγοράσω μια 200άδα και τελικά δεν τα είχα χρησιμοποιήσει πουθενά
), μπορώ να πουλήσω απλοχεριά:
Αυτό που πραγματικά παίζει ρόλο είναι ποιος ξέρει τι βρακί φοράς, ποιες τσόντες προτιμάς, που βρίσκεσαι και -κρατηθείτε- που θα ήθελες να βρίσκεσαι πραγματικά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά αυτό είναι το Google. Και δεν θα ξέρει μόνο για μας, θα ξέρει και για την Microsoft
- +10 στον barbara για την πολυπολιτισμική σύνθεση που έκανε, με την επιφύλαξη για άλλους +30 αν μου βρει μια καλή φωτογραφία που να θυμίζει μόγγολο, εβραίο και σατανιστή (έχω κάτι υπ' όψιν μου).
- +20 στον Hengeo για το εμπρηστικό πλην εύστοχο τσιτάτο
- +30 στον Βραχνό Προφήτη (και δώρο τιμητική πλακέτα) για την πολυετή διαδρομή του στο χώρο της υποδειγματικής προβοκάτσιας
- +40 στον Wizard για να'χει μια παρηγοριά στην εντατική
Αυτό που πραγματικά παίζει ρόλο είναι ποιος ξέρει τι βρακί φοράς, ποιες τσόντες προτιμάς, που βρίσκεσαι και -κρατηθείτε- που θα ήθελες να βρίσκεσαι πραγματικά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά αυτό είναι το Google. Και δεν θα ξέρει μόνο για μας, θα ξέρει και για την Microsoft
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- NTG
- Real Name: Nikolas
+1 OAKKE for the win (afta ta paidia einai kammena)Βραχνός Προφήτης έγραψε:Σε 30 χρονια ο πλανητης θα κουμανταρεται απο τη... σοσιαλφασιστικη Ρωσια και τον ναζιστικο αξονα Μοσχας-Τεχερανης-Πεκινου! Ευτυχως για εμας, βρισκομαστε στην πλευρα των νικητων, χαρη στο "ρωσοδουλο και ανοιχτα φασιστικο Λαος", το "ψευτοΚΚΕ", τον "προκλητικο Συν", το "βρωμικο και ρωσοδουλο Πασοκ" και τον "συγκαλυμμενο (παλι) ρωσοδουλο Καραμανλη"!
http://www.oakke.gr/
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Θα έβαζα και εγώ το google αλλά μου έχει κάνει τέτοια πλήση εγκεφάλου ο Λιακόπουλος που πιστεύω ότι θα έρθουν τα "ρυπαρά γένη" (ή λαμόγια..όπως θες το λες)..φυλαχτείτε...
.
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης

Γιατί ποιοι νομίζετε ότι κουμαντάρουν το Google? Ποιοι νομίζετε ότι δίνουν εντολές στον Βασιλάκη; Ποιοι νομίζετε είναι οι τελευταίοι των Ελοχίμ; Ποιών ιδέα νομίζετε ότι ήταν το (μελλοντικά) καταστροφικό CERN;
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
o τσακ νορις θα κουμαντάρει το πλανήτη!
ΑΔΑΕΙΣ!!!
ΑΔΑΕΙΣ!!!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη