Έχω laptop. Έχει παλιώσει. Τα ηχεία τα'χουν παίξει. Αναγκάζομαι να ακούω είτε με ακουστικά είτε συνδέοντας το ρετάλι μου πάνω σε τηλεοράσεις, στέρεο, κλπ.. [wiz mode]Στην δεύτερη περίπτωσούλα, χρησιμοποιώ καλωδιάκι που από τη μια έχει ένα καρφάκι (δικάναλο) κι από την άλλη δυο καρφάκια (μονοκάναλα)[/wiz mode]. Όποτε το (κωλο)καλώδιο αυτό "καβαλάει" το καλώδιο της τροφοδοσίας, σταματάει η φόρτιση, λες και δεν περνάει ρεύμα. Αν αποσυνδέσω το φορτιστή και το καλώδιό του από το laptop και το ξαναβάλω (με το καλώδιο του ήχου σταθερά "καβάλα"), μου δείχνει για μερικά δευτερόλεπτα ότι παίρνει ρεύμα και μετά ξαναπέφτει.
Υποθέτοντας ότι δεν βγαίνουν αληθινές οι προφητείες Λιακόπουλου για το τελευταίο ηλεκτρόνιο και την καταστροφική επίδραση του LHC στα ηλεκτρονικά μας, μπορεί κάποιος που ξέρει να υπολογίζει εξωτερικά γινόμενα σε κυλινδρικές συντεταγμένες να μου εξηγήσει αν και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό (που νομίζω);
Ιστορίες για... laptop!
Συντονιστές: kostas213, markelos
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ιστορίες για... laptop!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Ιστορίες για... laptop!
2 λέξεις...
βραχυκύκλωμα, μητρική...
Επίσης καλό θα ήταν να το δοκίμαζες και με κάνα άλλο λειτουργικό μήπως φταίει το acpi πάλι....
βραχυκύκλωμα, μητρική...
Επίσης καλό θα ήταν να το δοκίμαζες και με κάνα άλλο λειτουργικό μήπως φταίει το acpi πάλι....
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Τι να πω και εγώ ρε dr
1)Σε καμία διανομή Linux δεν μπορώ να κάνω shutdown!!!!!!
2)Δεν μπορώ μα παρακολουθήσω τη θερμοκρασία του επεξεργαστή.(δεν ανανεώνεται)
Σε win πρέπει να βγω με log out για να ανανεωθεί και σε Linux μόνο με restart
1)Σε καμία διανομή Linux δεν μπορώ να κάνω shutdown!!!!!!
2)Δεν μπορώ μα παρακολουθήσω τη θερμοκρασία του επεξεργαστή.(δεν ανανεώνεται)
Σε win πρέπει να βγω με log out για να ανανεωθεί και σε Linux μόνο με restart
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Είναι πλέον δοκιμασμένο ότι το κάνει έτσι, αλλά δεν κατάλαβα αν εννοείς τις δυο λέξεις μαζί ή χώρια...Wizard έγραψε:βραχυκύκλωμα, μητρική...
Τα'χουμε κλείσει τα 3 χρόνια, και παρόλο που θα ήθελα να το παρατήσω και να πάρω ένα καινούριο (με περισσότερη μνήμη και τεράστια βυζιά) ξέρει πολλά για μένα και με κρατάει στο χέρι (έτσι την πάτησε και ο Καραμανλής)...el_greco έγραψε:[καρφάκι]Έχει παλιώσει; Μα πόσο καιρό το έχεις;[/καρφάκι]
Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσω να βάζω τα καλώδια του ήχου και του ρεύματος ξεχωριστά μέχρι να'ρθει ο τεχνικός (βλ. προπροπρολαλήσαντα) να το κοιτάξει
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.