Το "παίγνιο" των ειδήσεων
-
KARAB1NAS
- Real Name: spyros
- Facebook ID: 0
Το "παίγνιο" των ειδήσεων
Kathomai ton teleutaio mina kai parakoloutho eidiseis kathe vradu stin tileorasi kai exo sixathei na vlepo ,na anakuklonetai poikolotropws ena ilithio thema gia to: an to pasok kai i ndimokratia askoun apotelesmatika politiki kai poio ap ta duo kommata einai katalilo gia na kuverna i oxi.Aisthanomai tin anagi na po ,xoris na exo prothesi na gino kurikas, poso vromiko-upoulo kai prostuxo einai auto to paixnidi pou paizoun ta mesa mazikis enimerosis, autoskopontas ston apoprosanatolismo tis koinis gnomis ,upotimontas tin noimosini olon mas.Skandala kai skandala me diestramenous papades mesites kai upourgous davatzides kai kleftronia tou kerata koukoulonontai kai kanena lamogio den paei fulaki.PArola auta o kosmos tha anarotietai an o papandreou i o karamalis einai pio katalilos gia prothupourgos.Kai as skeftei kaneis oti autoi oi duo einai eunouxismena pionia eksoterikon dunameon.Auto ego orizo os ethiko empaigmo.
-
panos10
- Real Name: panos
Re: Το "παίγνιο" των ειδήσεων
σωστος φιλε και δεν νομιζω να διαφωνει κανενας που εχει διαυγεια σκεψης.οτι και αν βλεπεις και ακους παντως μην σταματησεις να ασχολεισαι γιατι ειναι και αυτος ενας στοχος τους...απλα να φιλτραρεις τις παραπληροφορηση οσο πιο καλα μπορεις.
-
KARAB1NAS
- Real Name: spyros
Pistepse me einai polloi autoi pou skuvoun to kefali kai akolouthoun to vosko giati to kokalaki tis nuxteridas einai poly nostimo kamia fora.Eidika otan sou xarizoun theseis ergasias ,i proagoges, i kathe allou eidous rousfeti.Opos kai naxei auto pou egrapsa ekfrazei perisotero kunismo para apotelei paratirisi.Alloste exo parei diazugio me tin tileorasi kairo tora...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
παλι καλα να λες φιλε μου καραμπινα... δεν ξερω ποσο χρονων μπορει να εισαι παντως εγω θυμαμαι "τον κοσμο" να ασχολειται αν ο τσακας θα παρει τα 50 μυρια...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.Απο την ωρα που θα μπεις στο αυτοκινητο,θα βαλεις ραδιοφωνο και μετα απο λιγο θα συνηδειτοποιησεις οτι κανενας παρλαπιπας δεν πεταγεται σαν π0υτ$@ να διακοψει τη μουσικη διαβαζοντας παραξενες ειδησεις απο τις εφημεριδες.Το ιδιο θα το ξαναζησεις και στο γυρισμο,ωσπου η κορυφωση θα ερθει στις 8.00 οπου ο θιασος Κακαουνακηδων,Τραγκων,Καψηδων,Μακηδων,Ευαγγελατων κλπ θα μας εχει αδειασει τη γωνια.Αν εισαι τυχερος και ποδοσφαιροφιλος,μπορεις να απολαυσεις και ματς χωρις ηλιθιους speakers.
Καποτε η δημοσιογραφια ηταν γοητευτικη.Καποιοι εβαζαν σε κινδυνο ακομα και τη ζωη τους για να αποκαλυψουν σκανδαλα,βρωμικες υποθεσεις,σκοτεινα κυκλωματα.Σημερα,το ρεπορταζ παιρνει γυρω στα 10 λεπτα.Μια βολτιτσα στο ιντερνετ,μια συρραφη και αυτο ηταν.Για να μη μιλησουμε για τους γλυφτες,πρωτοκλασατους tv-star,αυτους που τους αντιπαθει ολος ο κοσμος και το ξερουν και οι ιδιοι.Η γνωστη και ως τεταρτη εξουσια.Το ξερει και η κυβερνηση και γι' αυτο χτυπαει το ταμειο τους.
Στην ιδιωτικη,εμπορικη τηλεοραση,οι ειδησεις δεν αναπαραγονται: Κατασκευαζονται.Θυμαμαι,μετα το ναυαγιο του Σαμινα,για κανενα μηνα,καθε μερα,γινονταν ναυαγια.Μετα την πτωση του αεροπλανου της κυπριακης Helios,καθε μερα επεφταν αεροπλανα κ.ο.κ.
Υπαρχουν και καλοι....Ο Κουλογλου,ο Σταυρος Θεοδωρακης,ο Ψαριανος,ο Τακης Μιχας,η ομαδα του Ιου και αλλοι που βαριεμαι να αναφερω.Και σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι καλοι αγνωστοι.Σαν τους ηθοποιους του θεατρου που κανεις δεν τους ξερει γιατι δεν βγαινουν στο γυαλι.Οι περισσοτεροι ομως μας εχουν κανει να νοσταλγουμε την ΕΡΤ και την ΥΕΝΕΔ.
Καποτε η δημοσιογραφια ηταν γοητευτικη.Καποιοι εβαζαν σε κινδυνο ακομα και τη ζωη τους για να αποκαλυψουν σκανδαλα,βρωμικες υποθεσεις,σκοτεινα κυκλωματα.Σημερα,το ρεπορταζ παιρνει γυρω στα 10 λεπτα.Μια βολτιτσα στο ιντερνετ,μια συρραφη και αυτο ηταν.Για να μη μιλησουμε για τους γλυφτες,πρωτοκλασατους tv-star,αυτους που τους αντιπαθει ολος ο κοσμος και το ξερουν και οι ιδιοι.Η γνωστη και ως τεταρτη εξουσια.Το ξερει και η κυβερνηση και γι' αυτο χτυπαει το ταμειο τους.
Στην ιδιωτικη,εμπορικη τηλεοραση,οι ειδησεις δεν αναπαραγονται: Κατασκευαζονται.Θυμαμαι,μετα το ναυαγιο του Σαμινα,για κανενα μηνα,καθε μερα,γινονταν ναυαγια.Μετα την πτωση του αεροπλανου της κυπριακης Helios,καθε μερα επεφταν αεροπλανα κ.ο.κ.
Υπαρχουν και καλοι....Ο Κουλογλου,ο Σταυρος Θεοδωρακης,ο Ψαριανος,ο Τακης Μιχας,η ομαδα του Ιου και αλλοι που βαριεμαι να αναφερω.Και σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι καλοι αγνωστοι.Σαν τους ηθοποιους του θεατρου που κανεις δεν τους ξερει γιατι δεν βγαινουν στο γυαλι.Οι περισσοτεροι ομως μας εχουν κανει να νοσταλγουμε την ΕΡΤ και την ΥΕΝΕΔ.