Συναυλία για τους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
- Facebook ID: 0
Συναυλία για τους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών
Συναυλια αλληλεγγυης στους κρατουμενους των ελληνικων φυλακων με: Γιαννη Αγγελακα,Φοιβο Δεληβορια,Δαναη Παναγιωτοπουλου,Παυλο Παυλιδη,B-MOVIES,Ζωρζ Πιλαλη,Μανωλη Φαμμελο,Locomondo,Ροδες,κλπ...
Στα Προπυλαια,10/11,στις 19.00....
Στα Προπυλαια,10/11,στις 19.00....
Re: Συναυλία για τους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών
Να προσθέσω ότι οι κρατούμενοι έχουν ξεκινήσει συντονισμένα απεργία πείνας με αιτήματα στο link: http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=916768
και το τελευταίο δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας για τα δικαιώματα των κρατουμένων
Δελτίο Τύπου
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
3.311 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! Τα τελευταία στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, όλα με αριθμούς πρωτοκόλλων που έχουν κατατεθεί επίσημα στις γραμματείες των φυλακών, ανεβάζουν τον αριθμό των κρατουμένων απεργών πείνας στους 3.311, ενώ από σήμερα Δευτέρα αναμένεται να προστεθούν και εκατοντάδες άλλοι. Ταυτόχρονα με την απεργία πείνας συνεχίζεται αδιάλειπτα από χιλιάδες κρατούμενους η αποχή συσσιτίου. Στην εντυπωσιακή κινητοποίηση των “κολασμένων” συμμετέχουν και 17 κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων που έχουν ράψει το στόμα τους (!), ενώ μαζική είναι και η συμμετοχή των έγκλειστων παιδιών από τις φυλακές ανηλίκων. Πέρα όμως από τα στοιχεία για το συγκλονιστικό αγώνα των κρατουμένων, στα γραφεία μας φτάνουν και συνεχείς καταγγελίες για την απαράδεκτη στάση πολλών σωφρονιστικών υπαλλήλων που εκφράζεται με απειλές και απόπειρες τρομοκράτησης των κρατουμένων, αλλά και καταγγελίες για περιφορά ταψιών με φαγητά με προκλητικό τρόπο δίπλα από τους απεργούς πείνας, συμπεριφορά που συνιστά βασανιστήριο. Καλούμε τον υπουργό δικαιοσύνης να επέμβει τώρα προκειμένου να σταματήσουν τα βασανιστήρια και οι εκβιασμοί, θυμίζοντάς του ότι οι απεργοί πείνας προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Τον καλούμε, ακόμη, να προβεί άμεσα σε ικανοποίηση των αιτημάτων των κρατουμένων, που και δίκαια είναι και εφικτά. Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των κρατουμένων πραγματοποιεί τη Δευτέρα 10/11 στα Προπύλαια με την εθελοντική συμμετοχική πολλών γνωστών καλλιτεχνών.
Συναυλία αλληλεγγύης
στον δίκαιο αγώνα των κρατουμένων
Οι κρατούμενοι σε 21 φυλακές όλης της χώρας έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου αποχή συσσιτίου και πρόκειται να προχωρήσουν σε απεργία πείνας μέσα στις επόμενες ημέρες, διεκδικώντας εφαρμογή και βελτίωση του σωφρονιστικού κώδικα και ανθρώπινες συνθήκες κράτησης. Υψώνοντας τη φωνή τους για πρώτη φορά με τόσο μαζικό, συγκροτημένο και αποφασιστικό τρόπο, δεν απευθύνονται μόνο στην ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης αλλά και σε όλη την κοινωνία. Οφείλουμε να τους ακούσουμε και να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί τους. Γιʼ αυτόν ακριβώς το λόγο η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων οργανώνει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια με τους Γιάννη Αγγελάκα, Φοίβο Δεληβοριά, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Παύλο Παυλίδη and the b-movies, Ζορζ Πιλαλί, Μανώλη Φάμελο, Ελελεύ, Locomondo (unplugged), Μagic de Spell, Ρόδες και Flaco. Από σήμερα Πέμπτη θα λειτουργεί στα Προπύλαια κέντρο ενημέρωσης για τον αγώνα των κρατουμένων, καθημερινά από τις 12 έως τις 8 μ.μ.
http://www.keli.gr
και το τελευταίο δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας για τα δικαιώματα των κρατουμένων
Δελτίο Τύπου
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
3.311 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! Τα τελευταία στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, όλα με αριθμούς πρωτοκόλλων που έχουν κατατεθεί επίσημα στις γραμματείες των φυλακών, ανεβάζουν τον αριθμό των κρατουμένων απεργών πείνας στους 3.311, ενώ από σήμερα Δευτέρα αναμένεται να προστεθούν και εκατοντάδες άλλοι. Ταυτόχρονα με την απεργία πείνας συνεχίζεται αδιάλειπτα από χιλιάδες κρατούμενους η αποχή συσσιτίου. Στην εντυπωσιακή κινητοποίηση των “κολασμένων” συμμετέχουν και 17 κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων που έχουν ράψει το στόμα τους (!), ενώ μαζική είναι και η συμμετοχή των έγκλειστων παιδιών από τις φυλακές ανηλίκων. Πέρα όμως από τα στοιχεία για το συγκλονιστικό αγώνα των κρατουμένων, στα γραφεία μας φτάνουν και συνεχείς καταγγελίες για την απαράδεκτη στάση πολλών σωφρονιστικών υπαλλήλων που εκφράζεται με απειλές και απόπειρες τρομοκράτησης των κρατουμένων, αλλά και καταγγελίες για περιφορά ταψιών με φαγητά με προκλητικό τρόπο δίπλα από τους απεργούς πείνας, συμπεριφορά που συνιστά βασανιστήριο. Καλούμε τον υπουργό δικαιοσύνης να επέμβει τώρα προκειμένου να σταματήσουν τα βασανιστήρια και οι εκβιασμοί, θυμίζοντάς του ότι οι απεργοί πείνας προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Τον καλούμε, ακόμη, να προβεί άμεσα σε ικανοποίηση των αιτημάτων των κρατουμένων, που και δίκαια είναι και εφικτά. Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των κρατουμένων πραγματοποιεί τη Δευτέρα 10/11 στα Προπύλαια με την εθελοντική συμμετοχική πολλών γνωστών καλλιτεχνών.
Συναυλία αλληλεγγύης
στον δίκαιο αγώνα των κρατουμένων
Οι κρατούμενοι σε 21 φυλακές όλης της χώρας έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου αποχή συσσιτίου και πρόκειται να προχωρήσουν σε απεργία πείνας μέσα στις επόμενες ημέρες, διεκδικώντας εφαρμογή και βελτίωση του σωφρονιστικού κώδικα και ανθρώπινες συνθήκες κράτησης. Υψώνοντας τη φωνή τους για πρώτη φορά με τόσο μαζικό, συγκροτημένο και αποφασιστικό τρόπο, δεν απευθύνονται μόνο στην ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης αλλά και σε όλη την κοινωνία. Οφείλουμε να τους ακούσουμε και να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί τους. Γιʼ αυτόν ακριβώς το λόγο η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων οργανώνει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια με τους Γιάννη Αγγελάκα, Φοίβο Δεληβοριά, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Παύλο Παυλίδη and the b-movies, Ζορζ Πιλαλί, Μανώλη Φάμελο, Ελελεύ, Locomondo (unplugged), Μagic de Spell, Ρόδες και Flaco. Από σήμερα Πέμπτη θα λειτουργεί στα Προπύλαια κέντρο ενημέρωσης για τον αγώνα των κρατουμένων, καθημερινά από τις 12 έως τις 8 μ.μ.
http://www.keli.gr
- dj manos
- Banned
Φοβερο site μεγαλε.Το εχω σταμπαρει εδω και καιρο.Ippasos έγραψε:http://www.keli.gr
- dj manos
- Banned
Συνδιοργάνωση συναυλίας το Σάββατο 22/11 με τους: ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, RENOVATIO, NO SIN, BULLDOZA, GO OVER 1000. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 2μ.μ απ το Πολυτεχνείο μηχανοκίνητα, με στάσεις στις 3μ.μ στην οδό Αριστοτέλους με Καραολή (Εύοσμος), στις 4μ.μ στην πλατεία Αμπελοκήπων, καταλήγοντας στις φυλακές Διαβατών στις 5μ.μ
Όλα αυτά δυστυχώς στη μακρινή μας Θεσσαλονίκη.

Α ρε DjMano...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- dj manos
- Banned
Τι εκανα παλι;;;; 
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
άφησες να φανεί ότι η συναυλία είναι στην αθήνα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- dj manos
- Banned
Σορρυ ρε παιδια,αλλα νομιζα οτι ξερατε πως η Αριστοτελους ειναι δρομος της Θεσ/κης και ο Ευοσμος περιοχη της συμπρωτευουσας.
Εγώ πάντως την πάτησα στην αρχή. Αριστοτέλους είναι και δρόμος στην Αθήνα. Συγκεκριμένα υπάρχει το γνωστό τραγούδι "Σάββατο κι απόβραδο και ασετυλίνη, στην Αριστοτέλους που γερνάς..." το οποίο αναφέρεται στον αθηναικό δρόμο και όχι στην πλατεία της συμπρωτεύουσας.
Όταν μάλιστα είδα για πλατεία Αμπελοκήπων λέω: "Γιούπι! Ελπίζω ο Θανάσης να παίξει εκεί!"
Όταν μάλιστα είδα για πλατεία Αμπελοκήπων λέω: "Γιούπι! Ελπίζω ο Θανάσης να παίξει εκεί!"
- dj manos
- Banned
Ο Θανασης πολυ καλος.Και ο αδερφος του ο Βασιλης μου αρεσει αλλα φετος τραγουδαει με τον μ@λακα τον Θηβαιο που ειναι σιχαμερος.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
και εγω ημουν ετοιμος να παω στην πατησιων και να περιμενω!!!
μπαη δε γουεη απλη συνονιμια
μπαη δε γουεη απλη συνονιμια

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- dj manos
- Banned
Δεν ειναι ο αδερφος του;;;Πώς νομιζα εγω οτι ο Βασιλης εχει αδερφο τραγουδιστη; 
λολ ευτυχώς καμία σχέση (ούτε βιολογικά ούτε μουσικά!
αν και νομίζω πως έχει προσφέρει στιχουργικά 2 τραγούδια σε ένα δίσκο του β. τα μαύρος γάτος και λεγεωνάριος, αλλά ήταν τότε που ξεκινούσε και συγχωρείται...)
- dj manos
- Banned
Α,μαλιστα....Εμενα μου αρεσουν και οι 2 παντως.