[Είδηση] Τρόφιμος του Ψυχ. Νοσ. Θεσσαλονίκης κάηκε ζωντανός

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

[Είδηση] Τρόφιμος του Ψυχ. Νοσ. Θεσσαλονίκης κάηκε ζωντανός

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονος τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπέστη καθολικά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το βράδυ της Τρίτης στο θάλαμο του.

Οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι ο 50χρονος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γιατί ήταν δεμένος στο κρεβάτι, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο.

«Δεν μπόρεσε να καταλάβει κανείς τίποτα, δεν αντέδρασε κανένας από τους νοσηλευόμενους που ήταν μέσα στον ίδιο θάλαμο» δήλωσε ο διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, Κώστας Πούλιος.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε από νοσηλευτές και στις 10 το βράδυ της Τρίτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου εξέπνευσε μιάμιση ώρα μετά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ειδοποιήθηκε μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η φωτιά είχε ήδη σβήσει όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

απο in.gr
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Αν πράγματι τον είχαν δεμένο είναι πολύ μακάβριο το όλο συμβάν.

Καλά δεν υπάρχει καμιά επιτροπή που να ελέγχει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ιδρύματα στους ασθενείς ;

Μην ξεχνάμε και τα πρόσφατα κρούσματα ''άψογης'' εξυπηρέτησης στα γηροκομεία.

Αυτή η χώρα νιώθω πως κάθε μέρα που περνά , πάει κατά διαόλου...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”