Alexa
Συντονιστές: kostas213, markelos
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Alexa
Προφυλαχτείτε! Το Alexa είναι ο e-μπάτσος της Microsoft. Δίνει αναφορά στην Μαμά Εταιρεία (=Microsoft) για ό,τι κάνετε στο ιντερνετ, τουλάχιστον μέσω του IE (εννοείται, χωρίς την συγκατάθεσή σας).
Για περισσότερες πληροφορίες: Is Alexa spyware?, Alexa Internet
Για περισσότερες πληροφορίες: Is Alexa spyware?, Alexa Internet
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Νοέμ 09, 2006 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Ομολογάω ότι έχω την Alexa toolbar στον IE. :D
Φυσικά ο μοναδικός σκοπός της είναι να έχω unlimited downloads από το megaupload.com , so who gives a damn?
Το ανόητο είναι που κάθε φορά ξεχνιέμαι και την σβήνω (με AdAware, SpyBot etc) και όλο την ξαναπερνάω.. :?
Φυσικά ο μοναδικός σκοπός της είναι να έχω unlimited downloads από το megaupload.com , so who gives a damn?
Το ανόητο είναι που κάθε φορά ξεχνιέμαι και την σβήνω (με AdAware, SpyBot etc) και όλο την ξαναπερνάω.. :?
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Βασικά, μην περιμένετε να υπάρχει πρόγραμμα το οποίο να μην είναι χαφιές.
Τα πάντα. Από τα antispyware μέχρι τα antivirus και τα firewall κρατάνε τα στοιχεία του υπολογιστή σας και κάπου τα στέλνουν...
Μην ανησυχείτε, όλοι ξέρουν τι λειτουργικό τρέχετε, τι αναβαθμίσεις έχετε κάνει, σε πόσες τσόντες μπήκατε
Πόσο μάλλον η microsoft, η οποία δε χρειάζεται ένα πρόγραμμα το οποίο δεν είναι δικό της για να "δει" τον υπολογιστή σας.
Το θέμα είναι ότι η microμαλακή δεν πολυενδιαφέρεται. Τα crackαρισμένα windows είναι η καλύτερη διαφήμισή της και είναι κι ο λόγος που έγινε κυρίαρχος στα λειτουργικά. Τώρα δε θα χρησιμοποιούσαμε windows αν δεν έβγαιναν τα πρώτα σπασμένα (τα οποία είναι πολύ πιθανόν να τα κυκλοφόρησε η ίδια). Θα είχαμε κάποιο άλλο λειτουργικό το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο και δωρεάν (λέγε με unix).
Απο τις εταιρίες βγάζει τα λεφτά κι όχι από τους ιδιώτες
Τα πάντα. Από τα antispyware μέχρι τα antivirus και τα firewall κρατάνε τα στοιχεία του υπολογιστή σας και κάπου τα στέλνουν...
Μην ανησυχείτε, όλοι ξέρουν τι λειτουργικό τρέχετε, τι αναβαθμίσεις έχετε κάνει, σε πόσες τσόντες μπήκατε
Το θέμα είναι ότι η microμαλακή δεν πολυενδιαφέρεται. Τα crackαρισμένα windows είναι η καλύτερη διαφήμισή της και είναι κι ο λόγος που έγινε κυρίαρχος στα λειτουργικά. Τώρα δε θα χρησιμοποιούσαμε windows αν δεν έβγαιναν τα πρώτα σπασμένα (τα οποία είναι πολύ πιθανόν να τα κυκλοφόρησε η ίδια). Θα είχαμε κάποιο άλλο λειτουργικό το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο και δωρεάν (λέγε με unix).
Απο τις εταιρίες βγάζει τα λεφτά κι όχι από τους ιδιώτες
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, να μην ελπίζω για ανάκτηση δικαιόματος προσωπικής διαδικτυακής ζωής. Αν θέλω να προστετεύομαι, πρέπει και να παρακολουθούμαι... :cursing:Wizard έγραψε:Βασικά, μην περιμένετε να υπάρχει πρόγραμμα το οποίο να μην είναι χαφιές.
Κάτι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Από τότε προσπαθούν να σε πείσουν.
Πριν σε παρακολουθούσαν
Να σου πω, ότι μπαίνοντας σε αυτό το site, ξέρουμε ήδη την ip σου, το λειτουργικό σου, τον browser κλπ.
Καταλαβαίνεις λοιπ'ον τι θα μπορούσαμε να βλέπουμε, αν είχαμε φτιάξει ένα πρόγραμμα το οποίο αελέγχει ποια προγράμματα ανοίγεις, πότε αυτά ζητάνε σύνδεση στο internet, τι κατεβάζουν από το internet τι στέλνουν...
Πριν σε παρακολουθούσαν
Να σου πω, ότι μπαίνοντας σε αυτό το site, ξέρουμε ήδη την ip σου, το λειτουργικό σου, τον browser κλπ.
Καταλαβαίνεις λοιπ'ον τι θα μπορούσαμε να βλέπουμε, αν είχαμε φτιάξει ένα πρόγραμμα το οποίο αελέγχει ποια προγράμματα ανοίγεις, πότε αυτά ζητάνε σύνδεση στο internet, τι κατεβάζουν από το internet τι στέλνουν...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Είναι γνωστό ότι η MS υποθάλπτει την πειρατεία, εξάλλου μέχρι και την εποχή *95 όλα τα προϊόντα της υποστήριζαν το γνωστό USN (universal serial number - 111-1111111110 αν θυμάμαι καλά), δλδ όλα τα προιόντα της (από τα win95, office95, office97 μέχρι το visio κτλ) ξεκλείδωναν με το ευρέως διαδεδομένο αυτό sn. Skeleton key με άλλα λόγια.
Ο λόγος που αυτό αποσύρθηκε είναι τα προσχήματα μόνο.
Ο λόγος που αυτό αποσύρθηκε είναι τα προσχήματα μόνο.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
τι ακριβως εκανε δλδ αυτο το skeleton key?
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Ένα κλειδί που ανοίγει όλες τις κλειδαριές σε ένα συγκεκριμένο χώρο, όπως ένα ολόκληρο σπίτι ή μία πτέρυγα μεγαλύτερου οικοδομήματος, και ας υπάρχουν διαφορετικά κλειδιά για την κάθε μία.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?