Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου
- Alekos
- Real Name: Alekos
- Facebook ID: 0
Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου
Επειδή από ότι είδα δεν υπάρχει σχετικό topic είπα να το δημιουργήσω!
Αποφασίστηκε λοιπόν! Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου. Εγώ θα αναφέρω μόνο το πιο πετυχημένο που διάβασα σήμερα:
4 Οκτωβρίου είναι η επέτειος της ίδρυσης της ΝΔ όμως είναι και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!!!!
δείτε εδώ: http://sansimera.gr/archive/worldays/show.php?id=58
περιμένω σχόλια και απόψεις για τις πρόωρες εκλογές.....................
Αποφασίστηκε λοιπόν! Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου. Εγώ θα αναφέρω μόνο το πιο πετυχημένο που διάβασα σήμερα:
4 Οκτωβρίου είναι η επέτειος της ίδρυσης της ΝΔ όμως είναι και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!!!!
δείτε εδώ: http://sansimera.gr/archive/worldays/show.php?id=58
περιμένω σχόλια και απόψεις για τις πρόωρες εκλογές.....................
- apolski
- Real Name: ---
Re: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου
Off Topic
Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα??
- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
Αχχχχ... φωτιές μας άναψες Κωστάκηηηηηηη....Ακόμα καλά καλά δεν ξεπεράσαμε το σοκ της προευρωεκλογικής περιόδου ... Ομιλίες απο δω,ομιλίες και απο κει,κλειστοί δρόμοι, πλατείες κίνηση παντού και ο μόνος φίλος του οδηγού την ώρα τούτη της κίνησης,το ράδιο, να σε προδίδει στεγνά παίζοντας διαφήμιση του πολιτικού που ευθύνεται για το μποτιλιάρισμα που είσαι εσύ για ώρες κολλημένος.... Και σαν καταφέρεις να φτάσεις σπιτάκι σου μετα από 2 ώρες γαμωσταυρίδι στον επιτηρητή που δε σ'αφησε να αντιγράψεις,τον δίπλα κάγκουρα που άκουγε τερλέγκα στι διαπασόν μες το μποτιλιάρισμα,ανοίγεις να χαζεψεις λίγο τιβί αλλά όλα τα κανάλια δείχνουν λάϊβ την ομιλία αυτού του ίδιου μπά***δου που σου κανέ τη ζωή δύσκολη για τις 2 προηγούμενες ώρες ενώ παράλληλα η κάθε αρμοδιάρα στα πάνελ λέει πόσο σωστός ¨η λάθος είναι...Και πάνω που λες δόξα το θεό,τον Αλλάχ,το βούδα τη δύναμη των τζεντάϊ, αρχίζουν οι διαφημίσεις.....ΤΣΑΚ!!!Να σου και τα πράσινα,κόκκινα,κίτρινα,μπλε,μαύρα παπαγαλάκια,τραγουδάκια συνθήματα και άλλες γραφηκότητες για το πώς θα μας κάνουν τη ζώη ρόδινη αν τους ψηφίσουμε..Τι και αν η Ελλάδα καίγεται,τι και αν είμαστε μέσα σε οικονομίκη κρίση,τι και αν,αν αν,αν....Έμεις θα σας σώσουμε...Αλλα μετά τις εκλογές!!!!!!!! και αυτή η κατάσταση να είναι συνεχόμενη για τουλάχιστον ένα μήνα...!!!!! Εμένα προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο σαν απείλη...Θα καείτε ζωντανοί,θα πλερώνετε έξτρα φόρους,θα είστε άνεργοι μεχρι να μας ψηφήσετε....Και όταν βγούμε κυβέρνηση..δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κ υποφέρεις...
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Shit shit Shearer
-
marousiotis
@ Ih8 mags
file egrapse to post...
file egrapse to post...
Off Topic
armodiares...loool file.pou to thimithikes?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qAInk_dpU8Q[/youtube]
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Μιας και μπηκαμε στο κλιμα, ας αφιερωσω και γω στην εκλογικη συγκυρια το κατιτις μου:

αντε, σκασμος, δουλεια, τιβι ...για μια στιγμη στη καλπη και παλι απο την αρχη.

αντε, σκασμος, δουλεια, τιβι ...για μια στιγμη στη καλπη και παλι απο την αρχη.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
WOW!!! Πολύ μου άρεσε το ποστ! Έβγαλες τα αποθυμένα σου! Πες τα!Ih8 mags έγραψε:Αχχχχ... φωτιές μας άναψες Κωστάκηηηηηηη....Ακόμα καλά καλά δεν ξεπεράσαμε το σοκ της προευρωεκλογικής περιόδου ... Ομιλίες απο δω,ομιλίες και απο κει,κλειστοί δρόμοι, πλατείες κίνηση παντού και ο μόνος φίλος του οδηγού την ώρα τούτη της κίνησης,το ράδιο, να σε προδίδει στεγνά παίζοντας διαφήμιση του πολιτικού που ευθύνεται για το μποτιλιάρισμα που είσαι εσύ για ώρες κολλημένος.... Και σαν καταφέρεις να φτάσεις σπιτάκι σου μετα από 2 ώρες γαμωσταυρίδι στον επιτηρητή που δε σ'αφησε να αντιγράψεις,τον δίπλα κάγκουρα που άκουγε τερλέγκα στι διαπασόν μες το μποτιλιάρισμα,ανοίγεις να χαζεψεις λίγο τιβί αλλά όλα τα κανάλια δείχνουν λάϊβ την ομιλία αυτού του ίδιου μπά***δου που σου κανέ τη ζωή δύσκολη για τις 2 προηγούμενες ώρες ενώ παράλληλα η κάθε αρμοδιάρα στα πάνελ λέει πόσο σωστός ¨η λάθος είναι...Και πάνω που λες δόξα το θεό,τον Αλλάχ,το βούδα τη δύναμη των τζεντάϊ, αρχίζουν οι διαφημίσεις.....ΤΣΑΚ!!!Να σου και τα πράσινα,κόκκινα,κίτρινα,μπλε,μαύρα παπαγαλάκια,τραγουδάκια συνθήματα και άλλες γραφηκότητες για το πώς θα μας κάνουν τη ζώη ρόδινη αν τους ψηφίσουμε..Τι και αν η Ελλάδα καίγεται,τι και αν είμαστε μέσα σε οικονομίκη κρίση,τι και αν,αν αν,αν....Έμεις θα σας σώσουμε...Αλλα μετά τις εκλογές!!!!!!!! και αυτή η κατάσταση να είναι συνεχόμενη για τουλάχιστον ένα μήνα...!!!!! Εμένα προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο σαν απείλη...Θα καείτε ζωντανοί,θα πλερώνετε έξτρα φόρους,θα είστε άνεργοι μεχρι να μας ψηφήσετε....Και όταν βγούμε κυβέρνηση..δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κ υποφέρεις...
Που να δεις τι πανηγύρι θα γίνει στη σχολή με τους φοιτητοπατέρες!!
Και μη ξεχνάμε παιδιά! Για περισσότερες πυρκαγες, για περισσότερες πλημμύρες και περισσότερες περικοπές στις αμοιβές του λαού, φηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
paidia na poume na allaksei h eksetash java2 pou einai to savvato 2/10 gia na mporoume na pame na psifisoume oloi 
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
nai nai prepei.I kathe psifos metraei.Oi ekloges den einai katholou sike...yparxoun kai polloi pithanoi ypopsifioi...FanTomA έγραψε:paidia na poume na allaksei h eksetash java2 pou einai to savvato 2/10 gia na mporoume na pame na psifisoume oloi
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Χαχαχαχα...πραγματικα...παρα πολλοι υποψηφιοι...και επισης εγω δεν γνωριζω καν το αποτελεσμα...χαχαχχα..
Η Java 2 πιστευω θα αλλαξει ετσι κ αλλιως απο την γραμματεια λογω της οπερετας..(συγνωμη των εκλογων)
Η Java 2 πιστευω θα αλλαξει ετσι κ αλλιως απο την γραμματεια λογω της οπερετας..(συγνωμη των εκλογων)
-
marousiotis
Αν θυμαμαι καλα οι εκλογες ειναι τριημερο...χανουμε δηλαδη και Παρασκευη και Σαββατο. Οποτε περιμενουμε ανακοινωση απο τη γραμματεια...
Πάρτε ύμνους από τα παλιά για να γελάσετε
H πρώτη εκδοχή...
..το δίκιο μας φωτιά/ πυρωμένες ρομφαίες, πυρωμένα σπαθιά/ ο λαός των Ελλήνων...
Σκιάχτηκα!
Η δεύτερη εκδοχή...
..το κόκκινο για τη ροδιά/ το πράσινο για τα παιδιά/ για της Μυρσίνης την ποδιά μία Παναγιά
Ασχολίαστο.
Και από τα εμβατήρια με τα νταούλια και τους ζουρνάδες στο...
Εpic jingle!
..Εμείς το μίσος την κακία ξεχνάμε/ και το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε
Για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία/ γιατί πιστεύουμε πατρίδα-θρησκεία
Aυτά είναι!
H πρώτη εκδοχή...
..το δίκιο μας φωτιά/ πυρωμένες ρομφαίες, πυρωμένα σπαθιά/ ο λαός των Ελλήνων...
Σκιάχτηκα!
Η δεύτερη εκδοχή...
..το κόκκινο για τη ροδιά/ το πράσινο για τα παιδιά/ για της Μυρσίνης την ποδιά μία Παναγιά
Ασχολίαστο.
Και από τα εμβατήρια με τα νταούλια και τους ζουρνάδες στο...
Εpic jingle!
..Εμείς το μίσος την κακία ξεχνάμε/ και το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε
Για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία/ γιατί πιστεύουμε πατρίδα-θρησκεία
Aυτά είναι!
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
να σαι καλα! χαχαχαχα!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eE05WXkIDsM[/youtube]
Δώστε βάση στο κομμάτι από 2:25 και μετά.
Δώστε βάση στο κομμάτι από 2:25 και μετά.
Κι άλλες ευχάριστες αναμνήσεις από τη δεκαετία του '90 αυτήν τη φορά - Nέα Ελπίδα:
"Πάρε κι εσύ τη διοίκηση ενός οργανισμού, πάρε κι εσύ ένα υφουργείο..."
Eλάτε εις τη διανομή της εξουσίας, ελάτε να πάρετε κι εσείς!
"Πάρε κι εσύ τη διοίκηση ενός οργανισμού, πάρε κι εσύ ένα υφουργείο..."
Eλάτε εις τη διανομή της εξουσίας, ελάτε να πάρετε κι εσείς!
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy