Report μηνυμάτων
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Report μηνυμάτων
Ζητώ συγγνώμη που θέτω δημόσια τέτοιο θέμα, αλλά αφ'ενός δεν ξέρω ποιός είναι ο καταλληλότερος να ρωτήσω με πμ, και αφ'ετέρου θεωρώ ότι σε ένα βαθμό αφορά όλους τους χρήστες του φόρουμ.
Κάτω δεξιά στα μηνύματα έχει ένα κουμπάκι για να κάνεις report. Είχα την εντύπωση ότι, όπως αναφράφεται, αυτό πηγαίνει μόνο σε όσους έχουν διαχειριστικές-συντονιστικες αρμοδιότητες στο φόρουμ. Από ένα περιστατικό όμως κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι (δεν θα πω κάτι παραπάνω για να μην εκθέσω τρίτους). Εγώ όμως ως απλός portal moderator δεν μπορώ να τα δω. Θα ήθελα λοιπόν μάθω ακριβώς ποιοί χρήστες/ομάδες χρηστών βλέπουν τελικά τα report μηνυμάτων. Όχι ότι έχω κάτι να κρύψω, αλλά θεωρώ ότι έχω δικαίωμα ως μέλος του φόρουμ να ξέρω.
Κάτω δεξιά στα μηνύματα έχει ένα κουμπάκι για να κάνεις report. Είχα την εντύπωση ότι, όπως αναφράφεται, αυτό πηγαίνει μόνο σε όσους έχουν διαχειριστικές-συντονιστικες αρμοδιότητες στο φόρουμ. Από ένα περιστατικό όμως κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι (δεν θα πω κάτι παραπάνω για να μην εκθέσω τρίτους). Εγώ όμως ως απλός portal moderator δεν μπορώ να τα δω. Θα ήθελα λοιπόν μάθω ακριβώς ποιοί χρήστες/ομάδες χρηστών βλέπουν τελικά τα report μηνυμάτων. Όχι ότι έχω κάτι να κρύψω, αλλά θεωρώ ότι έχω δικαίωμα ως μέλος του φόρουμ να ξέρω.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Re: Report μηνυμάτων
Aπό όσο ξέρω, αυτά τα reports τα βλέπουν οι forum moderators (σε κάθε κατηγορία) και οι forum administrators (για όλο το forum).
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Hengeo έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο el_greco είναι. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Hengeo
Οκ, νομίζω ότι κατάλαβα τι γίνεται. Οι portal admin είναι moderator στο κρυφό forum για τους portal admin/moderator, και τα βλέπουν και αυτοί! Ευχαριστώ για την απάντηση, έπρεπε να ξεκαθαριστεί διότι εδώ μπερδεύτηκα εγώ που θα μπορούσα να το έχω προσέξει νωρίτερα, πόσο μάλλον ένα απλό μέλος!
Μπορείτε να το κλειδώσετε/σβήσετε αυτό το θέμα αν το κρίνετε απαραίτητο..
Μπορείτε να το κλειδώσετε/σβήσετε αυτό το θέμα αν το κρίνετε απαραίτητο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Είδες report για post που ήταν σε ποια κατηγορία; Όχι σε κάποια όπου είσαι moderator; Και αυτό είναι σημαντικό αν γίνεται.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Hengeo
Όπως έγραψα στο πρώτο μήνυμα, εγώ δεν είδα κάτι. Μέλος που είναι μόνο portal administrator και portal moderator είδε report στο φόρουμ Ψυχαγωγία. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες σε π.μ., για ευνόητους λόγους.