Αλλαγή mail gexxxx.ntua.gr σε onoma.ntua.gr
Συντονιστής: AlexandraDC
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
- Facebook ID: 0
Αλλαγή mail gexxxx.ntua.gr σε onoma.ntua.gr
Ξέρει κανείς πως γίνεται να αλλάξω το όνομα του υπάρχοντος mail μου από gexxxx.ntua.gr σε onoma.ntua.gr?
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: Αλλαγή mail gexxxx.ntua.gr σε onoma.ntua.gr
Ούτως ή άλλως δεν έχεις μορφή gexxx.ntua.gr (μάλλον εννοείς [email protected]). Παλιά γινότανε να ορίσεις ψευδώνυμα για το gexxx και να πετύχεις κάτι σαν αυτό που ρωτάς. Πλέον δεν γίνεται. Υπάρχει πάντα το gmail και η συναφής οικογένεια δωρεάν υπηρεσιών mail 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Ουπς ναι έχεις δίκιο, αυτό εννοούσα. Μωρέ από free mail έχω ένα κάρο, απλά έφαγα φλασιά τώρα επειδή έχω δει μερικούς που έχουν τέτοιου είδους ψευδώνυμο αντί για το gexxx. Thanks.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Ούτως ή άλλως δεν έχεις μορφή [email protected] (μάλλον εννοείς [email protected]). (drcypher έγραψε:Ούτως ή άλλως δεν έχεις μορφή gexxx.ntua.gr (μάλλον εννοείς [email protected]).
Off Topic
περιμένω post του wizard από κάτω που να λέει ότι το περίμενε ότι θα απάνταγα με αυτό τον τρόπο για να σε διορθώσω 
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Η αλήθεια είναι ότι την πάτησες. Το "x" εν προκειμένω δεν χρησιμοποιείται μεμονωμένα για την αναπαράσταση ενός ψηφίου, αλλά ως αναπόσπαστο κομμάτι της τριάδας "xxx" η οποία αναπαριστά *συνολικά* το μεταβλητό κομμάτι του email. Φυσικά και δεν περίμενα να το ξέρεις. Για την ακρίβεια επεδίωξα ότι δεν θα το ξέρεις ούτως ώστε να το είχες σχολιάσει σαν να το μάθεις προκειμένου ο Wizard αργότερα να δήλωσε πως το σενάριο πρόκειται να ήταν προδιαγεγραμμένο.
Υ.Γ.: Τα πλάγια γράμματα υποδεικνύουν τα εννοιολογικά και γραμματικά προβλήματα που προκύπτουν από τις αιτιακές ασυνέπειες που εισήγαγα ηθελημένα μεθαύριο με μικρά αλλά προσεκτικά σκισιματάκια στο χωροχρονικό συνεχές... ίσα για να σας την ψιλοέσπασα που θα μου το παίζατε σχεδόν-δήθεν έξυπνοι να πούμε και τέτοια.
Υ.Γ.: Τα πλάγια γράμματα υποδεικνύουν τα εννοιολογικά και γραμματικά προβλήματα που προκύπτουν από τις αιτιακές ασυνέπειες που εισήγαγα ηθελημένα μεθαύριο με μικρά αλλά προσεκτικά σκισιματάκια στο χωροχρονικό συνεχές... ίσα για να σας την ψιλοέσπασα που θα μου το παίζατε σχεδόν-δήθεν έξυπνοι να πούμε και τέτοια.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το από πάνω post νομίζω ότι είναι ένα τυπικό δείγμα των αποτελεσμάτων της θητείας στον ελληνικό στρατό

Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό