Kαλημερα, μολις καταφερα να φτιαξω μια φορητη εκδοση του MikTex 2.5.
Επειδη δεν ξερω τι παιζει με τις αδειες κτλ θα ηθελα καποια βοηθεια.
Ζηταω βοηθεια γιατι θελω να το ανεβασω σε site αλλα δεν εχω ορεξη να τρεχω μετα...
Επειδη υπαρχει σε beta φορητη εκδοση του MikTex 2.8, θα ηθελα να ενημερωσω οτι δεν βασιστηκα σε αυτην.
Portable MikTex 2.5 και άδειες...
Συντονιστές: kostas213, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Portable MikTex 2.5 και αδειες...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Re: Portable MikTex 2.5 και αδειες...
Βασικά το πρόβλημα δεν είναι μονο η υπαρξη του MikTex μόνο.
Στο πακέτο έχω και τον Texmaker και σκεφτομαι να βάλω και τον Scribus.
Η ερώτηση ειναι αν κάποιος εχει ασχοληθει με το ζήτημα αυτό και δευτερο αν μπορω σαν προσωπικα δεδομενα να τα ανεβασω σε site χωρις νομικες επιπλοκες.
Για παραδειγμα το MikTex αποτελειται απο εκατονταδες πακετα αρκετα απο τα οποια εχουν διαφορετικες αδειες, δεν εχω ορεξη προφανως να ψαξω το καθενα ξεχωριστα.
Αν τα ανεβασω σε ενα site σαν τι μπορω να το παρουσιαζω? Τι εννοω? Σε ολα τα περιοδικα διαβάζουμε "αν θελετε back up για τις ταινιες σας το καλυτερο προγραμμα αντιγραφης κτλ". Yπαρχει κατι αντιστοιχο? του στυλ "αυτο το πακετο το εκανα για μενα κτλ κτλ ...".
Στο πακέτο έχω και τον Texmaker και σκεφτομαι να βάλω και τον Scribus.
Η ερώτηση ειναι αν κάποιος εχει ασχοληθει με το ζήτημα αυτό και δευτερο αν μπορω σαν προσωπικα δεδομενα να τα ανεβασω σε site χωρις νομικες επιπλοκες.
Για παραδειγμα το MikTex αποτελειται απο εκατονταδες πακετα αρκετα απο τα οποια εχουν διαφορετικες αδειες, δεν εχω ορεξη προφανως να ψαξω το καθενα ξεχωριστα.
Αν τα ανεβασω σε ενα site σαν τι μπορω να το παρουσιαζω? Τι εννοω? Σε ολα τα περιοδικα διαβάζουμε "αν θελετε back up για τις ταινιες σας το καλυτερο προγραμμα αντιγραφης κτλ". Yπαρχει κατι αντιστοιχο? του στυλ "αυτο το πακετο το εκανα για μενα κτλ κτλ ...".