Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
lunatic έγραψε:Εδώ μπορούμε να λέμε πράγματα που μας την δίνουν... Ξεκιναω εγω
Δειτε το ολο το βιντεακι αξιζει http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkA ... r_embedded
Αι στο διαολο μλκες κωλοφασιστες.... Τι σας φταινε ρε οι ανθρωποι? Αυτους ξερετε να τους κυνηγατε. Γι αυτους που τους εφεραν σε αυτη την κατασταση ομως δεν λετε κουβεντα...
Αγαπητέ Lunatic,
το βίντεο με το οποίο άνοιξες το τόπικ είναι και για ΄μένα άκυρο-ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.Μην ασχολείσαι άνθρωπε με τέτοιες προπαγανδιστικές ερασιτεχνίες και μην χαλιέσαι άδικα.Ο ανυπότακτος Έλληνας ας είναι όσο ανυπότακτος θέλει...Εγώ είμαι πιο πολύ από αυτόν πάντως.Κι εσύ μπορείς να είσαι όσο θέλεις.Το μόνο που με πειράζει-χαλάει εμένα είναι ότι όντως ξυλοδέρνονται γέροντες(και μη) στον κόσμο εκεί έξω.
shithead έγραψε:Ta antistoixa amerikanika video exafanizontai se defterolepta.
Kι εσύ shithead τι νομίζεις ότι μας λες?Καρφί δεν μας καίγεται για το τι γίνονται τέτοια βίντεο στην θεία America.Ας σταματήσουν πρώτα να πέρνουν 6 Όσκαρ ταινίες-αμερικανοπροπαγάνδες τύπου hurt locker(τέχνη σου λέει...και μην την πειράζετε!) που στέλνουν τα αμερικανάκια στη σφαγή για το τίποτα και μετά ας μιλήσουμε για λογοκρισία και ανθρώπινα δικαιώματα αλά USA.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τετ Απρ 14, 2010 5:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Το thread δημιουργήθηκε από τα offtopcs άλλου thread. Συνεχίστε εδώ τη κουβέντα για την συγκεκριμένη επίθεση, παρακαλώ!
Hawaiian έγραψε:
το βίντεο με το οποίο άνοιξες το τόπικ είναι και για ΄μένα άκυρο-ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.Μην ασχολείσαι άνθρωπε με τέτοιες προπαγανδιστικές ερασιτεχνίες και μην χαλιέσαι άδικα.Ο ανυπότακτος Έλληνας ας είναι όσο ανυπότακτος θέλει...Εγώ είμαι πιο πολύ από αυτόν πάντως.Κι εσύ μπορείς να είσαι όσο θέλεις.Το μόνο που με πειράζει-χαλάει εμένα είναι ότι όντως ξυλοδέρνονται γέροντες(και μη) στον κόσμο εκεί έξω.
Εξαρτάται τον γέροντα , άμα φάει μια μπούφλα ο Πλεύρης θα σε χάλαγε ; Και δεν είναι μια βλακεία και μισή , είναι σοβαρό θέμα . Το ότι είναι αξιολύπητοι οι πρωταγωνιστές δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν πογκρόμ ,με συμμετοχή μάλιστα και της αστυνομίας . Ακριβώς επειδή την έχουμε αυτονόητη την καταδίκη βλέπουμε τέτοια περιστατικά από τους καναπέδες μας και δεν κάνουμε τίποτα . Σήμερα είχε μικροφωνική στην Ερμού , που ήταν όλως ο κόσμος ;
Hawaiian έγραψε:
Εξαρτάται τον γέροντα , άμα φάει μια μπούφλα ο Πλεύρης θα σε χάλαγε ; Και δεν είναι μια βλακεία και μισή , είναι σοβαρό θέμα . Το ότι είναι αξιολύπητοι οι πρωταγωνιστές δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν πογκρόμ ,με συμμετοχή μάλιστα και της αστυνομίας . Ακριβώς επειδή την έχουμε αυτονόητη την καταδίκη βλέπουμε τέτοια περιστατικά από τους καναπέδες μας και δεν κάνουμε τίποτα . Σήμερα είχε μικροφωνική στην Ερμού , που ήταν όλως ο κόσμος ;
Θέλω περισσότερο ύπνο !
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!Αλλά σε έναν εξοντωτικό διωγμό όπως λες ο διώκτης ρεζιλέυεται όπως ξέρεις και όχι ο διωκώμενος.Κι επειδή αυτό το βίντεο δεν τυγχάνει σοβαρής αντιμετώπισης του θέματος,θεώρησα ότι είναι μια βλακεία και πιο πολύ βλάκες είναι όσοι το σκηνοθέτησαν.Ας βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους.Αυτά τα πράγματα γυρίζουν μπουμερανγκ.....
Κι εγώ έτσι νόμιζα παπαγάλε μέχρι που κατάλαβα ότι τίποτα δεν μένει κρυφό στον κόσμο.Οι άνθρωποι έχουν μάτια και βλέπουν και αυτιά που ακουν.Αν κάποιοι πάνε και τα βάζουν με τους κατατρεγμένους μαυράκους και τους καταπονημένους γεροντάκους (γενικότερα,όχι μόνο στην Ερμου) έτσι άγαρμπα θα τα βρουν μπροστά τους.Και όσοι πάνε γυρεύοντας την πατάνε πάλι.Να είσαι πιο αισιόδοξος...Ο κόσμος λέει πολλά και καθένας κρίνει ελέυθερα για τον εαυτό του.
Πέρα απο γενικολογίες, το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Η άνοδος του φασιμού και του ρατσισμού ιστορικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις κρίσεις που αναπόφευκτα γεννά ο καπιταλισμός. Μέσα στη γενική αναμπουμπούλα και ενώ ο κόσμος δεν περνάει καθόλου καλά, φωτισμένοι εθνάρχες-εθνίκια καταδεικνύουν ως πηγή του προβλήματος τις μειονότητες και στρέφουν το μένος και την οργή της πλειοψηφίας (των μικροαστικών στρωμάτων) προς αυτούς, τους μαύρους, τους ρομά, παλιότερα τους εβραίους, των οποίων το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται στη βάση (για να μην πω στα υπόγεια) της κοινωνικής πυραμίδας.
Αυτά που λέω σαφώς και δεν είναι καμιά καινούργια ανακάλυψη, αλλά καλό θα ήταν να τα έχουμε στο μυαλό μας όταν βλέπουμε τέτοια "δειλά" βήματα ανεγκέφαλων φασιστών, έτσι ώστε να τους αποδίδουμε τη βαρύτητα που πραγματικά έχουν ή που θα μπορούσαν να αποκτήσουν.