Εγγραφή μεγαλύτερων ετών
- spartiatisgx
Εγγραφή μεγαλύτερων ετών
Καλησπερα......Εαν εχω καταλαβει σωστα η εγγραφη στη σχολη (και) για εμας τους αρχαιους θα γινεται απο το επισημο σαιτ της σχολης με τον κλασσικο τροπο και απλως τα συγγραμματα μεσω του http://www.eudoxos.gr;
Ευχαριστω!!!
Ευχαριστω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Κυρ Σεπ 26, 2010 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τόνοι στους τίτλους!
Λόγος: Τόνοι στους τίτλους!
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Εγγραφη μεγαλυτερων ετων
to eydoxos einai katholiko.Twra den xerw ti tha pextei gia emas pou exoume symblirwsei ta 58 syggrammata.Tha yparxei metabatiko stadio pou tha fernei se poly pleonektikoteri thesi tous pallious apo tous neous?Tha deixei molis kanoume tin eggrafi 
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
Re: Εγγραφή μεγαλύτερων ετών
απο οτι εχω καταλαβει η εγγραφη στο εξαμηνο γινεται κανονικα απο το σαιτ της σχολης... Απο το "ευδοξος" νομιζω οτι δηλωνουμε μονο τα συγγραμματα
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Κ εγω αυτο εχω καταλαβει! Υπομονη μεχρι να ανοιξει το συστημα στις 4 του μηνα!otinanai έγραψε:απο οτι εχω καταλαβει η εγγραφη στο εξαμηνο γινεται κανονικα απο το σαιτ της σχολης... Απο το "ευδοξος" νομιζω οτι δηλωνουμε μονο τα συγγραμματα
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
ναι ρε παιδια αμα το διαβασετε το λεει.Ευδοξος μονο συγγραμματα.Με την εγγραφη μπορεις να μπει στον ευδοξο να δηλωσεις τα συγγραμματα
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

-
stamatinho
- Real Name: Nikos
re magkes na sas rwtisw kati sxetika m afta..egw eimai twra 3o eksamino alla tn prwto xrono dn patisa katholou sxoli k lew na ksekinisw fetos na parakolouthw pali t prwto alla afto p dn exw ktlv einai t pws tha graftw sta ergastiria prepei na paw panw t kanw?
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Θα κάνεις εγγραφή πρώτα στο έτος και στο εξάμηνο που θα μπεις και μετά θα δηλώσεις τα μαθήματα που θες να παρακολουθήσεις ή που πρέπει να δηλώσεις, μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής. Μετά, για τα εργαστήρια, αρχικά θα δηλώσεις το αντίστοιχο μάθημα και μετά καραούλι σε Γενικές Έδρες και στο κτ. Φυσικής (πλακίτσα
). Θα γίνει κάποιο εισαγωγικό-τυπικό μάθημα που θα σου πουν που κ πότε θα έχεις εργαστήριο ή που βγαίνουν οι ενημερώσεις-ανακοινώσεις.