Happy birthday....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VWQWo0125kw[/youtube]antony07 έγραψε: Και επιπλέον, ποιος αρνήθηκε ότι οι ΚΝίτες δεν εκφράζουν με τον ίδιο τρόπο αυτό που έχουν στο μυαλό τους; Δεν έχει ακούσει το άσμα : "Μία διαδήλωση, δέκα μικρόφωνα, και τα μεγάφωνα στη διαπασών. Χιλιάδες δίποδα με μαγνητόφωνα κι έχουν λουστεί με την ίδια λοσιόν..."?

Καθαρίζουν πρωί-πρωί!Όταν ο ήλιος ανατέλλει και δεν έχει κόσμο και φασαρία στη σχολή.Συνήθως τελειώνουν μέχρι τις 8 30.pi&phi έγραψε:Γενικότερα η σχολή φέτος είναι μες την μπίχλα. Μάλλον οι καθαρίστριες έχουν ήδη απολυθεί γιατί δεν τις βλέπω πια...

malhior έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα αυτού του θέματος,...
1)χοχοχο..malhior έγραψε:διαθέτει δικό του rap συγκρότημα που κάνει performance σε βρώμικες συνοικίες της Αθήνας και διάφορους σκουπιδότοπους.

malhior έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα αυτού του θέματος, αποφάσισα και εγώ να δημοσιοποιήσω ένα περιστατικό. Προχτές κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εθεάθη εις το στέκιον της ΣΕΜΦΕ ένας ΔΑΠίτης με πυκνά γένια και ατημέλητη εμφάνιση. Κρατούσε μιαν τυρόπιταν και ένα κουτάκιο με ανθρακούχο χυμό πορτοκαλιού. Δίπλα υπήρχαν άτομα που διασκέδαζαν παίζοντας πίνγκ πόνγκιον και ο ύποπτος είχε πιθανότατα σκοπό να αδράξει την ευκαιρίαν και να προβεί εις μαζικήν ψηφοθηρίαν. Μόλις χλαπάκιασε με ζωώδη τρόπο την τυρόπιταν και ήπιε τη Fanta του τα παράτησε ακριβώς εκεί που καθόταν χωρίς κανέναν ενδοιασμόν και έριξε και μιαν ροχάλαν στο πάτωμα. Δεν γνωρίζω για το αν προσέλευσαν μύγες ή ποντίκια να καταβροχθίσουν τα υπολλείματα του φαγητού, αλλά πιθανότατα έκαναν την εμφάνισην τους αργότερα. Ο ύποπτος ανενόχλητος απεχώρησε από τη σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μου, ο ύποπτος είναι γνωστός με το παρατσούκλιον Βρωμύλος και διαθέτει δικό του rap συγκρότημα που κάνει performance σε βρώμικες συνοικίες της Αθήνας και διάφορους σκουπιδότοπους. Απαιτώ την παραδειγματικήν του τιμωρίαν. Wanted Dead or Alive. Μην αγνοείτε την προειδοποίησή μου γιατί μπορεί να συμβεί και σε σας...μπορεί ο Βρωμύλος να βρεθεί στη γειτονιά σας και να την γεμίσει μπόχα. Καταζητήστε τον.