Σας έχει δαγκώσει σκύλος στο Εθνικον Μετσόβιον Πολυτεχνείον?

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

papagalakos

Re: Σας έχει δαγκώσει σκύλος στο Εθνικον Μετσόβιον Πολυτεχνείον?

Δημοσίευση από papagalakos »

Η γιάφκα τους είναι στις εστίες. Γίνονται εξαιρετικά επικύνδυνα όταν αποφασίζουν να "χτυπήσουν" και ενεργούν συντεταγμένα σε ομάδες των 10. Σύνολο πρέπει να είναι καμιά 20αριά. Τα δύο πιο εντυπωσιακά τους χτυπήματα είναι 2 αποκεφαλισμοί γατιών μέσα σε δύο χρόνια. Προσωπικά με έχουν τραμπουκήσει πολλές φορές.
Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι στη λέσχη υπάρχει αφίσα με φατσούλα σκύλου και λεζάντα "μαζεύουμε φαϊ για τα καημένα σκυλάκια"!
Δεν κάνω πλάκα...
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από NickNafplio »

Εγώ γενικά είμαι φιλόζωος. Πριν μερικά χρόνια και για 5 χρόνια, είχα και 2 Μπόξερ (ναι αυτά τα χαριτομένα που τους τρέχουν τα σάλια) σε 3άρι διαμέρισμα, ενώ ακόμα πιό παλιά είχα και ένα λυκόσκυλο. Από όσα έχω δεί με αυτά τα ζώα, έχω πιστέψει πραγματικά ότι αυτο που λένε "ο σκύλος είναι καλύτερος φίλος του ανθρώπου", ισχύει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σκυλάκι μπορεί να σου κάνει κάτι έτσι χωρίς λόγο. Μια φορά μόνο με είχε δαγκώσει ένα αδέσποτο στο πόδι, αλλά ήταν επηδή ένας μ@λ@κ@ς με είχε σπρώξει και είχα πέσει πάνω του. Έχω ακούσει και άλλες 2-3 περιπτώσεις σαν την παραπάνω (πχ έναν καθηγητή μας στο λύκειο ο οποίος ήταν και ένας πολύ ήσυχος και καλός άνθρωπος, τον είχαν πίασει κάτι σκυλιά και τον είχαν στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα), αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο από κοντά, οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω, εξ άλλου δεν ξέρω τι προηγήθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, και έχω παρατηρήσει χρόνια τώρα, ότι αρκετοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα ζώα ως παράσιτα και βγάζουν μια επιθετικότητα ενάντια σε αυτά την οποία μεταδίδουν και στα παιδιά τους.
Βέβαια, όπως υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι ανάμεσα στους ανθρώπους, έτσι μπορεί να υπάρχουν και "τρελαμένα" ζώα, οι κατά συρροή δολοφόνοι συνήθως είναι άνθρωποι με ψυχολογικά τραύματα απο την παιδική τους ηλικία, οπότε και ένα ζώο που το παίρνει κάποιος μικρό και το κακομεταχειρίζεται και μετά το πετάει στους 5 δρόμους, μου φαίνεται λογικό και αυτό να έχει πολλά ψυχολογικά τραύματα μετά και επομένως να μην αντιδρά φυσιολογικά.
Υπάρχει εξ άλλου και ο ιός της λύσας που κάνει το σκυλί να "τρελένεται", αλλά νομίζω πως πολύ λίγα τα αδέσποτα σκυλιά που τον κουβαλάνε, διότι αλλιώς θα είχαμε πολύ περισσότερες περιπτώσεις δαγκομάτων.
Αυτό που νομίζω είναι ότι όταν ένα σκυλί γαβγίζει και αγριεύει σε κάτι, νιώθει ότι κινδυνεύει από κάτι που ίσως να μη μπορώ να καταλάβω, οπότε αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο, αυτό που θα έκανα θα ήταν μάλλον να μείνω ακίνητος μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα, και ο Θεός βοηθός.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
serenity08
Real Name: gigi..!

Δημοσίευση από serenity08 »

χμμμ!!αυτό που θα μπορούσες να κάνεις( για να αποφύγεις το αντιλυσσικό, το οποίο μου έχουν πει οτι είναι αρκετά επίπονο..!!!) θα ήταν να μην αφήσεις το σκυλί-Εξολοθρευτή να ξεφύγει ,αντιθέτως να το αιχμαλωτίσεις, να το αποκεφαλίσεις κ να το πας σε ένα εργαστήριο, όπου εκεί στην πορεία θα έχυναν ένα υγρό στον εγκέφαλο του..αν αυτό το υγρό γινόταν μπλε, θα σήμαινε οτι το σκυλί είχε όντως λύσσα κ έπρεπε να κάνεις το αναθεματισμένο εμβόλιο..Αν όχι, τότε θα ήσουν ασφαλής και θα πήγαινες χαλαρά σπίτι σου, ήρεμος για την ακεραιότητα σου......! 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :wink: :mrgreen: :mrgreen: :P :P
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .

"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
papagalakos

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με σκυλι κ ειδικα στο ΕΜΠ τα οποια ειναι ολα οσα εχω δει αξιαγαπητα.
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

ένας είναι ο σκύλαρος που βλέπω κάθε μέρα, εκείνος με τη μαύρη πλάτη που αράζει μέσα στη λέσχη κ το κυλικείο μας κ είναι αρκετά μεγάλος για να σε κατεβάσει κέντρο για ψώνια. όλο αραγμένο σα ψόφιο τον βλέπω εγώ πάντως...όσον αφορά αυτό που λέει ο nicknafplio, εχω κάτω από το σπίτι μου στη γειτονιά περίπου 5-6 σκυλιά αδέσποτα αλλά τα βλέπω εδώ πολλά χρόνια. όποτε κ να περνάω τη νύχτα θα έρθουν να μου γαβγίζουν. μια φορά που απλά τα αγνόησα πήγε ένα να χιμήξει αλλά το πρόλαβα. όχι όλα έρχονται γαβγίζοντας. είναι ένα κανελλί που είναι αγγελούδι. βασικά όποιος κ να περάσει τη νύχτα αυτά λυσσάνε. υπερασπίζονται την περιοχή τους; έλεος δλδ, δε με εχουν μάθει εμένα αναρωτιέμαι..
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Εγώ βασικά τα έχω γενικά καλά με τα ζώα και αν εξαιρέσεις ένα σκυλί στη γειτονιά μου όταν ήμουν πιτσιρικάς με το οποίο είχαμε "ανοιχτές διαμάχες" δεν είχα κάποιο άλλο περιστατικό που να θυμάμαι έως και αυτό το Σεπτέμβρη στην Πολυτεχνειούπολη. Ήταν 6.30 το πρωί και είχα πάει να αφήσω το αυτοκίνητό μου στο πάρκινγκ μπροστά από τη νέα πύλη για να έρθει απ'έξω να με πάρει ο αδερφός μου να πάμε για μεταφορά και να επιστρέψω. Καθώς κινούμουν προς την έξοδο 2 σκυλιά παρέα του φύλακα άρχισαν από απόσταση να γαβγίζουν , αλλά δεν έδωσα σημασία πιστεύοντας ότι το κάνουν απλά για εκφοβισμό. Τελικά καθώς πλησίασα με θάρρος μη δίνοντας σημασία και μη κοιτάζοντας (έτσι είχα ακούσει) κατάλαβα ότι δεν ήταν εκφοβισμός αλλά προειδοποίηση αφού το ένα εκ των δύο επιτέθηκε στα ίσια για το πόδι μου. Με την παρέμβαση του φύλακα τη γλίτωσα αλλά στο γυρισμό προτίμησα να κάνω ολόκληρο το γύρο από την πύλη της Κοκκινοπούλου just in case...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
papagalakos

Τι να σας πω ρε παιδιά.. Και υποτίθεται ότι εγώ δεν τα φοβάμαι... Μικρός είχα ένα τσοπανόσκυλο, ένα λυκόσκυλο και ένα κρητικό κυνηγετικό.. Αλλά τέτοιο πράμα. Σα λέω είναι αδίστακτα!
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

NickNafplio έγραψε:Εγώ γενικά είμαι φιλόζωος. Πριν μερικά χρόνια και για 5 χρόνια, είχα και 2 Μπόξερ (ναι αυτά τα χαριτομένα που τους τρέχουν τα σάλια) σε 3άρι διαμέρισμα, ενώ ακόμα πιό παλιά είχα και ένα λυκόσκυλο. Από όσα έχω δεί με αυτά τα ζώα, έχω πιστέψει πραγματικά ότι αυτο που λένε "ο σκύλος είναι καλύτερος φίλος του ανθρώπου", ισχύει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σκυλάκι μπορεί να σου κάνει κάτι έτσι χωρίς λόγο. Μια φορά μόνο με είχε δαγκώσει ένα αδέσποτο στο πόδι, αλλά ήταν επηδή ένας μ@λ@κ@ς με είχε σπρώξει και είχα πέσει πάνω του. Έχω ακούσει και άλλες 2-3 περιπτώσεις σαν την παραπάνω (πχ έναν καθηγητή μας στο λύκειο ο οποίος ήταν και ένας πολύ ήσυχος και καλός άνθρωπος, τον είχαν πίασει κάτι σκυλιά και τον είχαν στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα), αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο από κοντά, οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω, εξ άλλου δεν ξέρω τι προηγήθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, και έχω παρατηρήσει χρόνια τώρα, ότι αρκετοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα ζώα ως παράσιτα και βγάζουν μια επιθετικότητα ενάντια σε αυτά την οποία μεταδίδουν και στα παιδιά τους.
Βέβαια, όπως υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι ανάμεσα στους ανθρώπους, έτσι μπορεί να υπάρχουν και "τρελαμένα" ζώα, οι κατά συρροή δολοφόνοι συνήθως είναι άνθρωποι με ψυχολογικά τραύματα απο την παιδική τους ηλικία, οπότε και ένα ζώο που το παίρνει κάποιος μικρό και το κακομεταχειρίζεται και μετά το πετάει στους 5 δρόμους, μου φαίνεται λογικό και αυτό να έχει πολλά ψυχολογικά τραύματα μετά και επομένως να μην αντιδρά φυσιολογικά.
Υπάρχει εξ άλλου και ο ιός της λύσας που κάνει το σκυλί να "τρελένεται", αλλά νομίζω πως πολύ λίγα τα αδέσποτα σκυλιά που τον κουβαλάνε, διότι αλλιώς θα είχαμε πολύ περισσότερες περιπτώσεις δαγκομάτων.
Αυτό που νομίζω είναι ότι όταν ένα σκυλί γαβγίζει και αγριεύει σε κάτι, νιώθει ότι κινδυνεύει από κάτι που ίσως να μη μπορώ να καταλάβω, οπότε αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο, αυτό που θα έκανα θα ήταν μάλλον να μείνω ακίνητος μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα, και ο Θεός βοηθός.
+1

Όταν ήμουν μικρός τα φοβόμουν, όμως τελικά κατάλαβα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά φοβούνται περισσότερο!

Μου έτυχε και εμένα στη στάση των ηλεκτρολόγων (κοντά στις παλιές εστίες). Ήταν αγέλες και είχαν και κουτάβια. Το περίεργο είναι ότι στην αρχή είχα πλησιάσει κάποια από τα κουτάβια που είχαν απομακρυνθεί από εκεί που καθόντουσαν τα άλλα, και δεν έγινε κάτι. Μόλις προχώρησα προς το μέρος τους όμως, παράλληλα στο σημείο που ήταν, παρ'οτι δεν πέρασα ιδιαίτερα κοντά τους, ήρθαν δύο τρέχοντας προς τα εμένα, διατήρησα την ψυχραιμία μου αλλά παρ'όλα αυτά το ένα μου έπιασε το πόδι. Το τράβηξα και απλώς συνέχισα να περπατάω, και ευτυχώς έμειναν πίσω. Ήταν ακριβώς στο όριο να μου κάνει πληγή, με έσωσαν το παντελόνι και η ψυχραιμία μου.

Το θέμα είναι ότι αν είναι ήδη αγριεμένα λόγω ράτσας, φόβου ή άλλου λόγου σε σημείο που επιτίθενται τυφλά, οι απότομες-γρήγορες κινήσεις, οι φωνές, οι πέτρες, κ.λ.π., απλώς θα προσθέσουν περισσότερο φόβο, οπότε θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Όποτε αυτό που χρειάζεται είναι ψύχραιμη-ήρεμη αντίδραση, εκτός αν σε πιάσουν βέβαια, οπότε είσαι σε αυτοάμυνα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Artemoila

Εγώ πάντως αν δεν τους πω ουστ κ να χτυπησω το ποδι κατω δε σταματαν θα ορμηξουν
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εικόνα
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Artemoila

Όχι πάλι τζίζας..
Άβαταρ μέλους
kdeuser
Real Name: Alan

Δημοσίευση από kdeuser »

Αγαπητοί συνάδελφοι, λαμβάνοντας υπ’ όψην τη σοβαρότητα της παραπάνω μονομαχίας με τον δαιμονισμένο σκύλο, θα σας πω και εγώ τη δική μου περιπέτεια. Μια μέρα τελειώνοντας το μάθημα ξεκίνησα να πάω στην Πύλη Ζωγράφου για να πάρω 242. Στο δρόμο όμως συνάντησα ένα μικρό σκυλάκι. Φαινόταν άκακο και ήσυχο, όπως ο Ραν Ταν Πλαν. Ξαφνικά όμως σηκώθηκε και άρχισε να κάνει μεταμόρφωση σε στυλ Transformer. Τα μάτια του έγιναν κόκκινα, έβγαλε μηχανικά πόδια, η ούρα έβγαλε καρφιά και το μέγεθος του τετραπλασιάστηκε. Έντρομος προσπάθησα να τρέξω μακριά του αλλά μου επιτέθηκε με tentacles και με αμπούλες βρώμας. Συνέχισα να τρέχω προς το 242 και τελικά φτάνοντας στη στάση το είδα να περνάει και ενώ πήγα να μπω μέσα, ο Bionic Dog εκτόξευσε ρουκέτες και το ανατίναξε. Έπειτα πήγα προς την Πύλη Ζωγράφου, αλλά την ανατίναξε και αυτήν, ρίχνοντας ένα πυρόμπαλο. Απελπισμένος αποφάσισα να το αντιμετωπίσω, ακόμα και αν ήμουν σίγουρος πως θα δω το Χριστό φαντάρο (the Christ soldier). Άρχισα να πετάω στυλούς και μπλάνκο και τελικά και την τσάντα με τα βιβλία μου. Πέταξα και έναν αναπτήρα που σούφρωσα από το τραπεζάκι της Επιτροπής Αγώνα (σύντροφοι ζητώ συγγνώμη σας τον είχα πάρει). Το μεταμορφωμένο σκυλί όμως είχε τουμπανιάσει και δεν καταλάβαινε τίποτα. Μετά από μάχη που κράτησε 3 ώρες και αφού είχα χάσει 1 χέρι και 1 πόδι, με λυπήθηκε και με άφησε να αιμορραγώ στη μέση του δρόμου. Βλέποντας ότι είχα εκατοντάδες δαγκωματιές στο σώμα μου, μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως να είχα κολλήσει τον ιό της λύσσας. Επειδή όμως τα στοιχεία ήταν λίγα απέκλεισα αυτή την πιθανότητα. Μόλις συνήλθα λίγο και προσπάθησα να σηκωθώ, το σκυλί επέστρεψε και μου επιτέθηκε με ένα upgraded weapon που είχε, ένα beam saber. Ξύπνησα μετά από 3 εβδομάδες και το DNA μου είχε μεταλλαχτεί… το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι…
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

epic fail
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
P4n0s
Real Name: Panos

Δημοσίευση από P4n0s »

file,mhpws akous plokami tou karxaria,mhpws??? :mrgreen:
it's not about what you say,it's about who you really are
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”