[Critical Forum Failure] Javascript (?) fatal error!

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

[Critical Forum Failure] Javascript (?) fatal error!

Δημοσίευση από drcypher »

Όταν κάνω κλικ πάνω σε ένα emoticon αντί να μου το βάλει στο σημείο του textarea όπου βρίσκεται ο κέρσορας μου το βάζει στο τέλος-τέλος και υποχρεώνομαι να το κάνω cut+paste. Δεδομένου, δε, ότι δεν έχω ξεχωριστό/εξωτερικό mouse (χρησιμοποιώ το touchpad του λάπτου) εξ' αιτίας σας προκαλείται αδιόρθωτη φθορά στα αποτυπώματα του δεξιού μου δείκτη μου από το τρίψε-τρίψε. Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox και υποπτεύομαι ότι φταίει η σατανική JavaScript.

Παρακαλώ τους administrators που απ' ό,τι μαθαίνω τελευταία ξύνονται αδίστακτα να διορθώσουν το σφάλμα ειδάλλως θα φτιάξω μολότοφ από το οπλοστάσιο στο σύμπλεγμα της Πατησίων και θα σας το κάψω το κωλοsite! Άκουσα σήμερα στις ειδήσεις ότι έχει μείνει πολύ υλικό παρά τα αποθέματα που πήραν σπίτι τους μέλη της Συγκλήτου αφού απομάκρυναν τους αναρχικούς!

Σας μιλάω ειλικρινά: Αν την επόμενη φορά που με συλλάβουν για αυνανισμό έξω από τα γραφεία του Περισσού δεν μου βρουν αποτυπώματα και με κλείσουν μέσα θα σας πάρω μαζί μου! Το νου σας λαμόγια!

Υ.Γ.: Wizard, με αυτό το post ελπίζω να σου συνέβησαν κατά σειρά τα κάτωθι:
1. Έκλασες μέντες μόλις είδες τον τίτλο. Το παιχνίδι άρχισε με αυτογκόλ!
2. Πριν κάνεις κλικ αναρρωτήθηκες γιατί δεν έκανα κάτι εγώ.
3. Μέχρι να φορτωθεί η σελίδα είχες ήδη αποφανθεί ότι βαρέθηκα να το διορθώσω ακόμη κι αν ήξερα να το κάνω. Και είχες δίκιο εδώ που τα λέμε... δε σε κατηγορώ!
4. Μόλις είδες το μέγεθος του post σκέφτηκες "τον μ$%κα, πάλι κατεβατό!". Έπαιξες αυτόματα σε playback την επίσημη και κλασική ατάκα μου "μην είσαι τεμπέλης" και ακολούθησες την νοητή συμβουλή μου. Μέχρι εδώ σε κερδίζω ήδη 2-0.
5. Μετά την ανάγνωση της δεύτερης γραμμής άρχισες ήδη να ρίχνεις παναγίες και να ψάχνεις τρεμάμενος από τα νεύρα το κουμπί διαγραφής (του χρήστη ή του post).
6. Για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πρυτάνευσε μέσα σου η λογική και σκέφτηκες πως δεν μπορείς να αυθαιρετείς κατά των χρηστών, ακόμη κι αν σου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Άλλωστε τέτοια ώρα που ξύπνησες ήδη το έχουν δει πολλοί για να το εξαφανίσεις και να το κουκουλώσεις. Επιπλέον, ξέρεις πως κρατάω backups τέτοιων post.
7. Άνοιξες το ACP και διαπίστωσες πως έχω κάνει περισσότερα από 10 edits σε αυτό το post, όπως υποπτεύθηκες. Ένιωσες λίγο δικαιωμένος, αλλά είχες ήδη πάρει την απόφασή σου.
8. Θυμήθηκες πως η έκφραση που τόση ώρα σου διέφευγε από τον πανικό ήταν "γαμ$%σι και πρόστιμο!".
8. Η υπόλοιπη ζωή σου θα συνεχιστεί με εσένα απασχολημένο στην σκέψη "θα μου το πληρώσει". Και εγώ θα γελάω υστερικά, ενώ θα έχω απομακρυνθεί άλλο ένα βήμα πιο πάνω από τους υποψήφιους top posters και topic-starters σε μια κρίση παλιμπαιδισμού.
10. Έχασες το ματς στα πέναλτυ! Γουστάρω! :D

Υ.Γ.2: Το δεύτερο 8άρι της λίστας είναι στην πραγματικότητα το θυληκό "9" που ζήλεψε το πρώτο 8αρι (επίσης θυληκό) και φόρεσε τα ίδια ρούχα. Μην ρωτάτε!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Και η ισοφάριση έρχεται στο τελευταίο λεπτό όπου καταλαβαίνω ότι απλά βαριέσαι να βάλεις το emoticon τη σωστή στιγμή (ή να θυμάσαι τη συντόμευση) και σε συνδέω στεγνά με τα @@ μου :P

Πάντως μέχρι και το 10 (συμπεριλαμβανομένου του gay 9) πέτυχες διάνα!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”