Δε μπορώ να βάλω ελληνικό ερωτηματικό...

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

timos_m έγραψε: Σόρυ για το οfftopic: Ξέρει κανείς πώς βάζουμε ελληνικό ερωτηματικό?
Ελληνικό ερωτηματικό όταν η γλώσσα του πληκτρολογίου είναι στα ελληνικά:
Πατάς το q.
Τόνος:   ;
Διαλυτικά:   shift + ;
Τόνος και διαλυτικά:  alt + ctrl + ;  ή shift + w
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Ευχαριστώ πολύ, αλλά αυτά τα ξέρω. Πατάω όμως q και για κάποιο λόγο δεν βγαίνει το ερωτηματικό όταν γράφω στο forum αυτό..
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Δοκίμασες με άλλο browser; Εμένα μου το βάζει κανονικά, οπότε υποθέτω ότι είναι δικό σου πρόβλημα. Με τον ίδιο browser σε άλλα σημεία μπορείς να βάλεις; Σε άλλα προγράμματα βάζεις; Κλασική λύση: restart...

Μεταφέρω τα posts...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Τόσο κλασική, κι όμως τόσο αποτελεσματική λύση... Να, δείτε και μόνοι σας: ;;;;;;;;;
:P
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

winblow$ :P
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να πει πως έβαλα εγώ τον Τίμο να κατηγορήσει ψευδώς τα Windows για κάτι τόσο απροσδόκητο, αυθαίρετο και θεμελιωδώς απαράδεκτο :D :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
abakas7
Real Name: Ανέστης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από abakas7 »

Δηλαδή ανοίχτηκε ολόκληρο topic απλά και μόνο για ένα restart;
Αυτή είναι η μυστηριώδης δύναμη της Microsoft που κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται με τα προϊόντα της για ψύλλου πήδημα (ο Τζακ πήδηξε!!!) :P
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"

Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Σωστά!!!! Άρα το παιδί επειδή δεν μπορούσε να βάλει ελληνικό ερωτηματικό και χρειαζόταν restart ας πάει εδώ και τώρα να βάλει linux. Ένα τόοοοσο σοβαρό πρόβλημα δεν επιτρέπεται!!!!!!!!!! Ντροπής πράγματα

Και ρωτάω εγώ τώρα: Αν απλώς αποσύνδεε το πληκτρολόγιο και το ξαναέβαζε? Αλλά και αυτό είναι τραγικό! Παίρνει πάνω από 2 δευτερόλεπτα....

Θα το ξαναπώ!!!! Το linux είναι για πολύ serious users με την έννοια ότι πρέπει κανείς να ασχολείται πάαααρα πολύ με τον υπολογιστή του.

Πάντως συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ξεκινάει τώρα (βέβαια μάλλον κανείς δεν θα υπάρχει) να ξεκινήσει με linux.
Το δυσκολότερο είναι να προσαρμοστεί κανείς σε linux αφού έχει μάθει καλά τα windows....
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
abakas7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από abakas7 »

Καλά, ηρέμησε. Ένα αστείο έκανα, δεν του είπα να βάλει linux... :D
Αυτό που λες με το πληκτρολόγιο μου φαίνεται κάπως δύσκολο να ισχύει καταρχάς αφού δεν ήταν θέμα πληκτρολογίου (αλλιώς δε θα έφτιαχνε ούτε με restart) και επιπλέον δεν είναι και το καλύτερο από hardwarικής άποψης να αποσυνδέεις και να ξανασυνδέεις έτσι χύμα τα περιφερειακά (εκτός αν είναι usb).
theos έγραψε:Θα το ξαναπώ!!!! Το linux είναι για πολύ serious users με την έννοια ότι πρέπει κανείς να ασχολείται πάαααρα πολύ με τον υπολογιστή του.
Ίσως βγαίνω λίγο offtopic αλλά με αφορμή αυτή την παρατήρηση του θεού θέλω να πω κάτι που εδώ και λίγο καιρό με προβληματίζει. Ερχόμενος σε συναναστροφή με φοιτητές της ηλικίας μας από διάφορες χώρες παρατήρησα ότι οι γνώσεις που έχουν στο χειρισμό λειτουργικών συστημάτων (είτε πρόκειται για windows είτε για linux) είναι περισσότερες όχι από άποψη γνώσης αλλά από άποψη πλήθους ατόμων που έχουν αυτές τις γνώσεις. Για παράδειγμα, έχω παρατηρήσει ότι για ένα μεγάλο μέρος των συμφοιτητών μας είναι άγνωστες έννοιες ή διαδικασίες όπως π.χ. στα winodws: format, defragment, device manager ή στο linux (όσοι ξέρουν): ssh, tab (που συμπληρώνει το όνομα ενός αρχείου) κλπ.
Αν δηλαδή ρωτήσεις μια έννοια από αυτές, η απάντηση θα είναι "τι είναι αυτό;" η "και πώς γίνεται αυτό;", γνώσεις τις οποίες έχω δει να είναι δεδομένες από αντίστοιχους συνομήλικούς μας στο εξωτερικό ακόμα και αν είναι θεωρητικοί φυσικοί!
Και ερωτώ: Γιατί τέτοιος τεχνολογικός αναλφαβητισμός και αδιαφορία για τον εμπλουτισμό της ελληνικής παιδείας με μαθήματα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε υπολογιστές;
Δεδομένων αυτών, η διαμαρτυρία του θεού είναι πολύ δίκαια αφού πλέον έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όποιος χρησιμοποιεί linux πρέπει να είναι master των υπολογιστών.

Παραέγινα όμως offtopic και σταματάω εδώ.
υπερφυσικό"

Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Κατ'αρχάς όντως μιλούσα για πληκτρολόγιο με usb. Κατά δεύτερον μου έχει συμβεί κι εμένα και έπιασε. Για την ακρίβεια δεν μου δούλευε το caps. Αποσύνδεσα το πληκτρολόγιο και μετά λειτούργησε κανονικά.

Πολλές φορές τρώει κόλλημα με τη συσκευή που είναι συνεδεμένη και όταν την αποσυνδέσεις λειτουργεί μια χαρά

Μου έχει συμβεί και με το ποντίκι παρόμοιο καθώς δεν έπιανε το δεξί click
Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω και λάθος.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

μονο σε αυτο το φορουμ θα μπορουσε καποιος να ρωτησει για ενα τοσο χαζο προβλημα οπως πως μπενει το ερωτηματικο και οι λοιποι να συνεχισουν τον παραλογισμο τους, αλλοι να βρουν την ευκαιρια να κανουν την προπαγανδα τους κατα των γουιντοους και καποιος αλλος να βρει ευκαιρια να πει για το επιπεδο γνωσης των λειτουργικων συστηματων στην χωρα μας!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙΙΙΙΙ

γουσταρω!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
abakas7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από abakas7 »

Δε σου έχει τύχει ποτέ δηλαδή εσένα σε μια συζήτηση η μια κουβέντα να φέρει την άλλη κ.ο.κ?:P

Άλλωστε μόλις πήγαμε να βγούμε offtopic, η ενότητα διασπάστηκε στο "Υστερουμε σε γνώσεις υπολογιστών" :D
υπερφυσικό"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”