Ο Σατανάς στο mail μου

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Ο Σατανάς στο mail μου

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά το μέηλ μου έχει σατανιστεί... Τις περισσότερες φορές που μπαίνω μου γράφει

Κώδικας: Επιλογή όλων

Καλωσόρισες, k!
Έχετε ήδη [b]666 αδιάβαστα μηνύματα:[/b]
Εισερχόμενα(489), Ομαδική αλληλογραφία(177)
και με φοβίζει αρκετά, ιδιαίτερα όταν είναι αργά το βράδυ.

Σκέφτηκα να πάω στην εκπομπή της Άννας της Δρούζας, αλλά δεν ξέρω πότε κάνει τις ειδικά αφιερωμένες εκπομπές στα μεταφυσικά φαινόμενα και φοβάμαι μην πέσω σε καμία με μαγειρική όπου δεν έχω μεγάλη επαφή με το άθλημα...
Σκέφτηκα να πάω στον Κώστα τον Χαρδαβέλλα όμως στον Άγιο Στέφανο δεν πιάνω καλά άλτερ και έτσι δεν θα μπορέσω να γρτάψω την εκπομπή στο βίντεο...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με...
Να ρίξω λίγο αγιασμό στην οθόνη? να το πάω για εξορκισμό? τι να κανω???
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

θα πρότεινα να σβήσεις κανά mail!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
blackstar

Δημοσίευση από blackstar »

οχι ρε'συ μπορει να θελει να τα κρατησει για ενθυμιο τα mails. λοιπον ριξε οχι λιγο αρκετο αγιασμο και θα απαλλαγεις μια και καλη απ'το μηχανημα του σατανα
Άβαταρ μέλους
f_angel
Real Name: Βικούλα
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από f_angel »

'Η απλά, μπορείς να διαβάσεις μερικά απο τα αδιάβαστα! Μετά θα γράφει 665 αδιάβαστα, που δεν είναι κ τόσο spooky!!!!
Respect my authoritah 8)
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ποιος σου είπε ότι το θεωρεί spooky? Ο Χαμένος είναι Αριστερός (άρα και Σατανιστής και Αναρχικός, σύμφωνα με την Ελληνική Εκκλησία). Ουσιαστικά προσκαλεί συγκαλυμένα όλους τους συντρόφους του μέσω αυτού του forum ώστε να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία και με δεκάδες αναμένα κεριά που σχηματίζουν το αναρχικό "Α" να κάνουν δέηση στο υπέρτατο Γνωστό Άγνωστο Ον θυσιάζοντας ανήλικο κνίτη (παρθένο ως προς την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν).

Περισσότερα στο σχετική καταγγελία που θα κάνει ο εκπρόσωπος της ΠΚΣ για το θέμα στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση.

Btw, σβήστε κανά mail γιατί μπουκώνουν τα mailboxes σας και γεμίζουν οι administrators με ειδοποιήσεις σφάλματος. Θα βγάλω παντόφλα :D
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

master i lysi einai mia:

Bapsto mple kai petato sti thalassa
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skywalker την Δευ Ιαν 29, 2007 10:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
O_Xamenos
Επικοινωνία:

άκουσα με προσοχή τις συμβουλές σας
θα πρότεινα να σβήσεις κανά mail!
το μπλανκο δεν πιανει στην οθόνη

οχι ρε'συ μπορει να θελει να τα κρατησει για ενθυμιο τα mails. λοιπον ριξε οχι λιγο αρκετο αγιασμο και θα απαλλαγεις μια και καλη απ'το μηχανημα του σατανα
αυτό είναι αλήθεια... έριξα και αγιασμό... βγήκαν μερικοί καπνοί από την οθόνη αλλα το δαιμόνιο δεν έφυγε....
'Η απλά, μπορείς να διαβάσεις μερικά απο τα αδιάβαστα! Μετά θα γράφει 665 αδιάβαστα, που δεν είναι κ τόσο spooky!!!!
δεν θέλω να διαβάσω κανένα από τα αδιάβαστα μέηλ μου γιατί δεν έχει νόημα να τα διαβάσω και γιατί σκοπός της ζωής τους είναι να είναι αδιάβαστα... μπορεί σε δεύτερη φάση να τα πάω σε έναν παπά να τα διαβάσει
το 665 είναι επίσης σπουκυ... είναι ο γείτονας του σατανα...

Ποιος σου είπε ότι το θεωρεί spooky? Ο Χαμένος είναι Αριστερός (άρα και Σατανιστής και Αναρχικός, σύμφωνα με την Ελληνική Εκκλησία). Ουσιαστικά προσκαλεί συγκαλυμένα όλους τους συντρόφους του μέσω αυτού του forum ώστε να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία και με δεκάδες αναμένα κεριά που σχηματίζουν το αναρχικό "Α" να κάνουν δέηση στο υπέρτατο Γνωστό Άγνωστο Ον θυσιάζοντας ανήλικο κνίτη (παρθένο ως προς την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν).

Περισσότερα στο σχετική καταγγελία που θα κάνει ο εκπρόσωπος της ΠΚΣ για το θέμα στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση.

Btw, σβήστε κανά mail γιατί μπουκώνουν τα mailboxes σας και γεμίζουν οι administrators με ειδοποιήσεις σφάλματος. Θα βγάλω παντόφλα
κανενα μεηλ να μην διαγραφει ο αδμινιστρατορας να πα να ξυριστει!!!
master i lysi einai mia:

Click to reveal hidden content
size=24]Bapsto mple kai petato sti thalassa[/size]

το έκανα και αυτό αλλά του έχω φορέσει ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ ΒΙΣΤΑ ΣΟΥΙΜΙΝΓΚ ΕΝΤΙΣΙΟΝ και κολυμπάει καλα το γαμήδι....
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
f_angel

Δημοσίευση από f_angel »

Λίγο offtopic,μη με δείρετε

@ xamenosΤα λήγοντα εις --άτορας είναι κομμουνιστικές λέξεις;;; Όπως παραδείγματος χάριν προβοκάτορας,αδμινιστράτορας,κτλ...;;;
Respect my authoritah 8)
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

f_angel έγραψε:Λίγο offtopic,μη με δείρετε

@ xamenosΤα λήγοντα εις --άτορας είναι κομμουνιστικές λέξεις;;; Όπως παραδείγματος χάριν προβοκάτορας,αδμινιστράτορας,κτλ...;;;
Για την ακρίβεια είναι ορολογία των τροτσκιστών. Εκτός από αυτά που επισημαίνεις, τα avatars λέγονται πλακάτ, τα posts προκυρήξεις, οι ανακοινώσεις μανιφέστο, οι παραθέσεις (quotes) είναι "τσιτάτα", οι χρήστες "λαϊκό στρώμα" (ή πλέμπα), το forum "Ανώτατη Αρχή", οι προσφορές που μπορείτε να κάνετε στο PayPal λέγονται "κουπόνια", το FAQ "οδηγητής", το "Who Is Online" ρουφιάνος και τα posts του skywalker "ρουκέτες".

Να μην ξεχάσουμε τις ιδεολογικές υποομάδες που κατά καιρούς εκτίθενται σε συνδικαλιστικές συζητήσεις, οι οποίες ονομάζοντες τρόικες (λαϊκιστί κλίκες), και φυσικά τις μαζικές διαγραφές που πραγματοποιούνται σε περιόδους "εκκαθαρίσεων" από τους παρανοϊκούς Αδμινιστράτορες, οι οποίες είναι γνωστές ως "πογκρόμ".

Υ.Γ.: Πως ορίζεται το "off" σε ένα topic χωρίς σύνορο ή φράγμα; :S
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Δευ Ιαν 29, 2007 7:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
f_angel

Δημοσίευση από f_angel »

Απλά άψογο! Thanks για τη διαφώτιση dr
Respect my authoritah 8)
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

master ayti itan theiki ataka.Eliosa
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
O_Xamenos
Επικοινωνία:

που ειναι η ΚΑΓΚΕΜΠΕ ας πουμε "συναδελφε" ντοκτορ ζιβαγγο???
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

drcypher έγραψε:Ποιος σου είπε ότι το θεωρεί spooky? Ο Χαμένος είναι Αριστερός (άρα και Σατανιστής και Αναρχικός, σύμφωνα με την Ελληνική Εκκλησία). Ουσιαστικά προσκαλεί συγκαλυμένα όλους τους συντρόφους του μέσω αυτού του forum ώστε να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία και με δεκάδες αναμένα κεριά που σχηματίζουν το αναρχικό "Α" να κάνουν δέηση στο υπέρτατο Γνωστό Άγνωστο Ον θυσιάζοντας ανήλικο κνίτη (παρθένο ως προς την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν).

Btw, σβήστε κανά mail γιατί μπουκώνουν τα mailboxes σας και γεμίζουν οι administrators με ειδοποιήσεις σφάλματος. Θα βγάλω παντόφλα :D

Παντόφλα ή Πεντάλφα dr?
Κακίας απέχου.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Μην μου τα κάνεις αυτά. Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με δυο τόσο συναφείς (ορθογραφικά ή νοηματικά) λέξεις τείνω να κάνω πολύ ανορθόδοξες συνθέσεις. Και φυσικά θυμάμαι έναν συμμαθητή μου στο Λύκειο, που με περιπαικτικό ύφος, στην προσπάθειά του να ειρωνευτεί ένα δύσμοιρο παιδάκι για τα μαλλιά του άρχισε να φωνάζει "Μμμμμοκάτη" (κάποιος ακατάλληλος συνδυασμός "φλοκάτης" και "μοκέτας" που αμφιβάλλω αν ποτέ κατάλαβε ότι εκστόμισε).

Πολύ τρίπιες αυτές οι φετινές καταλήψεις...

Υ.Γ.: Τώρα που πέρασε ο χρόνος (άρα οι φθινοπωρινές καταλήψεις είναι περσινές), οι καταλήψεις του καλοκαιριού είναι προπέρσινες και οι πριν το καλοκαίρι αντιπροπέρσινες; :S Μάλλον ήρθε η ώρα να ζητήσω τη "Βοήθεια του Συνδικαλιστή" κύριε Παπαδόπουλε...
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Σύντροφε drcypher, με αναγκάζεις να σε επιπλήξω εκ μέρους της ΚΕ του semfe.gr... ξέχασες τις "φράξιες"!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”