άκουσα με προσοχή τις συμβουλές σας
θα πρότεινα να σβήσεις κανά mail!
το μπλανκο δεν πιανει στην οθόνη
οχι ρε'συ μπορει να θελει να τα κρατησει για ενθυμιο τα mails. λοιπον ριξε οχι λιγο αρκετο αγιασμο και θα απαλλαγεις μια και καλη απ'το μηχανημα του σατανα
αυτό είναι αλήθεια... έριξα και αγιασμό... βγήκαν μερικοί καπνοί από την οθόνη αλλα το δαιμόνιο δεν έφυγε....
'Η απλά, μπορείς να διαβάσεις μερικά απο τα αδιάβαστα! Μετά θα γράφει 665 αδιάβαστα, που δεν είναι κ τόσο spooky!!!!
δεν θέλω να διαβάσω κανένα από τα αδιάβαστα μέηλ μου γιατί δεν έχει νόημα να τα διαβάσω και γιατί σκοπός της ζωής τους είναι να είναι αδιάβαστα... μπορεί σε δεύτερη φάση να τα πάω σε έναν παπά να τα διαβάσει
το 665 είναι επίσης σπουκυ... είναι ο γείτονας του σατανα...
Ποιος σου είπε ότι το θεωρεί spooky? Ο Χαμένος είναι Αριστερός (άρα και Σατανιστής και Αναρχικός, σύμφωνα με την Ελληνική Εκκλησία). Ουσιαστικά προσκαλεί συγκαλυμένα όλους τους συντρόφους του μέσω αυτού του forum ώστε να εκμεταλλευτούν αυτήν την συγκυρία και με δεκάδες αναμένα κεριά που σχηματίζουν το αναρχικό "Α" να κάνουν δέηση στο υπέρτατο Γνωστό Άγνωστο Ον θυσιάζοντας ανήλικο κνίτη (παρθένο ως προς την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν).
Περισσότερα στο σχετική καταγγελία που θα κάνει ο εκπρόσωπος της ΠΚΣ για το θέμα στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση.
Btw, σβήστε κανά mail γιατί μπουκώνουν τα mailboxes σας και γεμίζουν οι administrators με ειδοποιήσεις σφάλματος. Θα βγάλω παντόφλα
κανενα μεηλ να μην διαγραφει ο αδμινιστρατορας να πα να ξυριστει!!!
master i lysi einai mia:
Click to reveal hidden content
size=24]Bapsto mple kai petato sti thalassa[/size]
το έκανα και αυτό αλλά του έχω φορέσει ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ ΒΙΣΤΑ ΣΟΥΙΜΙΝΓΚ ΕΝΤΙΣΙΟΝ και κολυμπάει καλα το γαμήδι....