Λοιπόν, ακούω προτάσεις. Ποιος θα φτιάξει καινούργιο φόρουμ που θα ανταγωνιστεί το σέμφε.γρ;LocknLoad έγραψε:Ο,τι γραφει καποιος σε σχεση με τις πολιτικες του αποψεις ειναι ασχετο με το οτι ειναι διαχειριστης. Αρκετα μελη της διαχειριστικης ομαδας ειναι εναντια στις καταληψεις (οχι οτι εχει σημασια τι ειναι απλα προσεχε ποιους βαζεις στο ιδιο "καζανι" ενω δε σου φταινε καν)Ιάσωνας έγραψε: Από τη μεριά σας (όχι μόνο οι διαχειριστές, γενικά οι υπερ-κατάληψης)Θα εκτιμουσα να ξανακοιτουσες το thread για να καταλαβεις οτι οσοι θελανε κανονικη εξεταστικη και ηταν εναντια στους ορους της χαριστικης απλα δρουσανε εναντια στην ολη κατασταση. Μενω στον χαρακτηρισμο μου. Επισης η (κατα καποιο τροπο) ακυρωση της επαναληπτικης εξεταστικης στο thread του πλαισιου ηταν και δικη μου ιδεα. Ειμαι εναντια στη "ο,τι αρπαξει ο κωλος μας" συμπεριφορα που εχετε αναπτυξει. Αλλα οπως παντα, αυτο δεν εκφραζει τη θεση του semfe.gr.Ιάσωνας έγραψε:Προς O_Kanenas: Σχετικά με τη χολή που ανέφερες, το θεωρώ θρασύτατο αυτό εκ μέρους σου & εκ μέρους όλων των διαχειριστών του site. Διαχειριστής του site ήταν ο πρώτος που αποκάλεσε "αρουραίους" όσους θέλουν να σωθούν από το καράβι που βουλιάζει & λέγεται "Ελλαδιστάν".Οπως και πριν αλλο τι λεμε σαν χρηστες, αλλο σα διαχειριστες. Οι δωρεες δε πανε στη τσεπη μας αλλα στον server στον οποιο postαρεις τις αποψεις σου και απ'οπου κατεβαζεις τα παλια σου θεματα. Επισης απο τον server που πληρωνουμε (απο τη τσεπη μου οταν καθυστερεις να προσφερεις) μαθαινεις τα νεα της σχολης σου οταν δε μπορει να ενημερωσει η γραμματεια (πχ τωρα που ειναι κλειστη) η αποτελεσματα αποφασεων (πχ Γ.Σ.) χωρις να εξαρτασαι απο παραταξεις. Τελος, αν μας δωσεις 50 λεπτα μεσω paypal, μαλλον θα τα φαει ολα το συστημα. Τα μικρα ποσα (πχ 0 < n < 3 [euro]) καλυτερα στο χερι.Ιάσωνας έγραψε: & από πάνω, φάτσα-κάρτα, μας έχετε στην πρώτη σελίδα τις "Δωρεές"... Θεωρείς ότι, μιλώντας έτσι οι ίδιοι οι διαχειριστές προς τα μέλη του φόρουμ, τους ωθείτε να σας δώσουν έστω 50 λεπτά? Γιατί εγώ νομίζω ότι μάλλον τους αποθαρρύνετε...![]()
Αν θελετε, οποιαδηποτε στιγμη κλεινουμε το semfe.gr και σταματαει ο κοσμος να postαρει αποψεις που σας ενοχλουνε. Διαφορετικα μπορουμε να το κανουμε συνδρομητικο και οποιος θελει πληρωνει και βλεπει ο,τι θελει απο αποψεις που τον ενοχλουνε ή και υλικο της σχολης κτλ. Αλλα αυτο μαλλον θα σε γυρισει στην εποχη οπου θα επρεπε να γλυφεις την ΔΑΠ ή καποια παραταξη για να βρεις καποιο παλιο θεμα
ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ