Αγαπητοί Φίλοι+Φίλες της ΣΕΜΦΕ-ΕΜΠ
Επιθυμώ να σας στείλω με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (με συννημένο αρχείο) ένα επιστημονικό άρθρο μου στην Πυρηνική Φυσική/Μηχανική , για Επιστημονικό σχολειαμό με Αιτιολόγηση από Φοιτητές + Καθηγητές.
Παρακαλώ δώστε μου μία ηλεκτρονική διεύθυνση για να σας το στείλω.
My scientific article is in English language and its title is "Theoretically and in applied very special cases a nuclear fission reactor may nuclear explode as nuclear bomb"
Ιωσήφ-Χρήστος Κονδυλάκης, Πυρηνικός Φυσικός
e-mail : [email protected]
Επιστημονικό άρθρο για σχολιασμό από φοιτητές και καθηγητές
-
SOS3210
Επιστημονικό άρθρο για σχολιασμό από φοιτητές και καθηγητές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Παρ Φεβ 24, 2012 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ΔΕΝ βάζουμε κεφαλαία στους τίτλους
Λόγος: ΔΕΝ βάζουμε κεφαλαία στους τίτλους
-
SOS3210
Re: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΚΑΘΗΓΗΤΕ
Σας παρακαλώ να είστε επιστημονικά σοβαροί...
και παρακαλώ να γράψετε και το ονοματεπώνημο σας ,έτος φοιτήσεως (από Α έτος , μπορεί να υπάρχουν διάνυες) και σχολή ή ΔΕΠ
ή/και εναλακτικά ας μου δώσει ο διαχειριστής του φόρουμ την ηλεκτρονική του διεύθυνση και να αναλάβει αυτός να το δώσει στους φοιτητές και καθηγητές (Υπερκομματικά , από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά,κ.α,κτλ)
Ιωσήφ-Χρήστος Κονδυλάκης
και παρακαλώ να γράψετε και το ονοματεπώνημο σας ,έτος φοιτήσεως (από Α έτος , μπορεί να υπάρχουν διάνυες) και σχολή ή ΔΕΠ
ή/και εναλακτικά ας μου δώσει ο διαχειριστής του φόρουμ την ηλεκτρονική του διεύθυνση και να αναλάβει αυτός να το δώσει στους φοιτητές και καθηγητές (Υπερκομματικά , από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά,κ.α,κτλ)
Ιωσήφ-Χρήστος Κονδυλάκης
Επειδη δεν σε εμπιστευομαι, στειλε αυτο που'χεις στο [email protected] και οποιος θελει να το δει να επικοινωνησει μαζι μου. Οποιος θελει να του απαντησει, το κανει με δικη του ευθυνη
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Αν αυτό το topic αποσκοπεί σε συζήτηση και όχι σε προώθηση ενός pdf, τότε ας αλλάξει ο τίτλος σε ένα πιο προσδιοριστικό. Επίσης, αν υπάρχει πρόθεση σχολίασης ενός αρχείου, σε αυτό πρέπει να έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη (ακόμα και οι επισκέπτες) και όχι όσα θα στείλουν email, οπότε καλό είναι να ανέβει στο Site με κάποιον από τους αρκετούς δυνατούς τρόπους (upload στο Portal, attach στο Forum, external link).
Συμφωνώ με τον από πάνω, κοινώς δε χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε. Το mail σας μπορεί μετά να μετατραπεί στη χαρά του spam (στη καλύτερη). Είναι σα να δίνετε τον αριθμό του κινητού σας σε έναν πλασιέ που σας το ζητάει στο δρόμο για να κερδίσετε κάποια προσφορά (ακόμα και αν δώσετε λάθος προσωπικά στοιχεία, τα τηλεφωνήματα που θα λάβετε θα είναι τηλεφωνήματα).
SOS3210 σκοπός δεν είναι να αποδείξουμε κάτι για εσένα ή να προωθήσουμε τη δουλειά σου, αλλά να γίνει κάποιος δημόσιος σχολιασμός που δεν είναι εφικτός ούτε από τον τίτλο του topic, ούτε από κάποια από τις δημοσιεύσεις σου.
Συμφωνώ με τον από πάνω, κοινώς δε χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε. Το mail σας μπορεί μετά να μετατραπεί στη χαρά του spam (στη καλύτερη). Είναι σα να δίνετε τον αριθμό του κινητού σας σε έναν πλασιέ που σας το ζητάει στο δρόμο για να κερδίσετε κάποια προσφορά (ακόμα και αν δώσετε λάθος προσωπικά στοιχεία, τα τηλεφωνήματα που θα λάβετε θα είναι τηλεφωνήματα).
SOS3210 σκοπός δεν είναι να αποδείξουμε κάτι για εσένα ή να προωθήσουμε τη δουλειά σου, αλλά να γίνει κάποιος δημόσιος σχολιασμός που δεν είναι εφικτός ούτε από τον τίτλο του topic, ούτε από κάποια από τις δημοσιεύσεις σου.
-
SOS3210
Re: Επιστημονικό άρθρο για σχολιασμό από φοιτητές και καθηγη
Σέβομαι τις λογικές απόψεις της MSL , αλλά προσπαθώ να βρώ ένα βέλτιστο(optimum) τρόπο για την πυρηνική ασφάλεια...(ΜSL σκέψου λίγο περσσότερο και θα με καταλάβεις)