Ψάχνω ένα video
Συντονιστές: kostas213, markelos
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Ψάχνω ένα video
γεια! ψάχνω ένα video στο οποίο είναι μια τύπισσα και λέει (νομίζω) ειδήσεις και μετά πάει στα καμαρίνια και αρχίζει και ξεβάφεται και βγάζει την περούκα και τελικα είναι γριά. δεν θυμάμαι καθόλου πως να το ψάξω στο youtube. το έχει δει κανείς;
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Δεν το 'χω δει... να υποθέσω ότι μιλάς για την Έλλη Σπάει ή την Όλγα Τρέμει? Τί εννοείς όταν λες "γριά"; Σ' αρέσουν οι 17χρονες (οπότε "γριά" μπορεί να σημαίνει και 25άρα) ή οι 27ρες (οπότε θα εννοείς πάνω από 45); Που το είδες; Στον Θέμο ή σε κανένα μεσημεριανό; Ελληνίδα ή απόγονος των πιθήκων που κρέμονταν από τα δέντρα όταν εμείς φτιάχναμε τον Παρθενώνα και σχεδιάζαμε το μοντέλο "Αντώναρος";
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- nikolas_asteri
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Για τεχνικά θέματα μαλακισμένης φύσεως απευθυνθείτε στο διαχειριστή του forum (Wizard) μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που του επέβαλε η χθεσινή Γενική Συνέλευση, κατηγορώντας τον ως διασπαστή και προβοκάτορα.
Η ποινή είναι εξορία στην ορεινή Ήπειρο για μερικές μέρες. Μέχρι τότε, βγάλτε την απλώς με το καθημερινό δελτίο ειδήσεων.
Η ποινή είναι εξορία στην ορεινή Ήπειρο για μερικές μέρες. Μέχρι τότε, βγάλτε την απλώς με το καθημερινό δελτίο ειδήσεων.
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Παίζει να είναι η τύπισσα που λέει τις ειδήσεις στην ΝΕΤ. Έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπεία οπότε και φοράει περούκα. Είναι παλιά γνωστή ιστορία και προσωπικά θα με εξόργιζε αν έχω δίκιο και κάποιοι γελάνε με το θέμα. Η γυναίκα είναι άξια αμέριστου σεβασμού που έχει τη δύναμη και συνεχίζει τη ζωή της σαν να μην άλλαξε τπτ. Τουλάχιστον αυτό παρουσιάζει.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
O sparc έχει απόλυτο δίκαιο. Αν πρόκειται για κάποια γυναίκα η οποία έχει πρόβλημα υγείας και συνεχίζει τη δουλειά της, τότε είναι άξια επιβράβευσης και όχι χλευασμού και κοροϊδίας
Για να αποφύγουμε ονόματα και "κουτσομπολιά" και επειδή δεν είμαστε μεσημεριανή εκπομπή το θέμα κλειδώνεται
Όποιος έχει το βίντεο και ξέρει περί τίνος πρόκειται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στο Νικόλα
Για να αποφύγουμε ονόματα και "κουτσομπολιά" και επειδή δεν είμαστε μεσημεριανή εκπομπή το θέμα κλειδώνεται
Όποιος έχει το βίντεο και ξέρει περί τίνος πρόκειται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στο Νικόλα
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- nikolas_asteri
σχετικά με το video που έψαχνα
http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=5948#5948
το βρίσκω λίγο τραγικό να κλειδώνεται ένα topic χωρίς καμία συζήτηση (χωρίς να υπάρχει προφάνης λόγος) επειδή *κάποιος* χρήστης είχε μια *κάποια* (λανθασμένη) εντύπωση. παρακαλώ να ανοίξει το topic. το video είναι μια διαφήμιση και ουδέποτε θα έθιγα κάποιον άρρωστο συνάνθρωπο. ευχαριστώ.
το βρίσκω λίγο τραγικό να κλειδώνεται ένα topic χωρίς καμία συζήτηση (χωρίς να υπάρχει προφάνης λόγος) επειδή *κάποιος* χρήστης είχε μια *κάποια* (λανθασμένη) εντύπωση. παρακαλώ να ανοίξει το topic. το video είναι μια διαφήμιση και ουδέποτε θα έθιγα κάποιον άρρωστο συνάνθρωπο. ευχαριστώ.