ΔΣ τμήματος, Νέα ΓΣ Τμήματος 26/04 15:00 @ 2ος ορ. κτ. Ε
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
ΔΣ τμήματος, Νέα ΓΣ Τμήματος 26/04 15:00 @ 2ος ορ. κτ. Ε
Μόλις έμαθα ότι αύριο στις 5:30 θα πραγματοποιηθεί νέα ΔΣ τμήματος μετά από υπογραφές που μάζεψε η ΠΚΣ (νομίζω).
Η συνέλευση τμήματος θα συνεδριάσει και πάλι για τις ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και αναπλήρωσης μαθημάτων.
Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει μπορεί να πάει στις 17:30 στην αίθουσα που βρίσκεται στο κτήριο Ε στον δεύτερο όροφο.
Η συνέλευση τμήματος θα συνεδριάσει και πάλι για τις ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και αναπλήρωσης μαθημάτων.
Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει μπορεί να πάει στις 17:30 στην αίθουσα που βρίσκεται στο κτήριο Ε στον δεύτερο όροφο.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Είναι σίγουρα αύριο. Καλό είναι να είμαστε όλοι εκεί για να διασφαλίσουμε την πολιτισμένη εξέλιξη της συνέλευσης.
Όσοι ήταν ή ενημερώθηκαν για τα τεκτενόμενα της προηγούμενης Τετάρτης καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Να ενημερώσω ότι θα γίνει στο 2ο όροφο του κτιρίου Ε στην αίθουσα δίπλα από το εργαστήριο υπολογιστών.
Όσοι ήταν ή ενημερώθηκαν για τα τεκτενόμενα της προηγούμενης Τετάρτης καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Να ενημερώσω ότι θα γίνει στο 2ο όροφο του κτιρίου Ε στην αίθουσα δίπλα από το εργαστήριο υπολογιστών.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο διφορούμενο το "θα πραγματοποιηθεί νέα ΔΣ τμήματος" καθώς το τυπογραφικό θα μπορούσε να είναι είτε στο "α" (νέο ΔΣ) είτε στο "Δ" (νέα ΓΣ).
Αύριο γίνεται Διοικητικό Συμβούλιο (όχι Γενική Συνέλευση) Σχολής (όχι Φοιτητών). Παρόλα αυτά καλό είναι να είστε όσοι μπορείτε εκεί... να δείτε και ιδίοις όμασι αυτά για τα οποία ακούτε
Αν μη τι άλλο να βγάλει κανείς απ' ευθείας τα συμπεράσματά του, χωρίς ενδιάμεσους σχολιαστές 
Αύριο γίνεται Διοικητικό Συμβούλιο (όχι Γενική Συνέλευση) Σχολής (όχι Φοιτητών). Παρόλα αυτά καλό είναι να είστε όσοι μπορείτε εκεί... να δείτε και ιδίοις όμασι αυτά για τα οποία ακούτε
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Οι φήμες θέλουν την ΠΚΣ να κάνει μεγάλη, τραμπούκικη προπαγάνδα εναντίον της πρότασης Κυριάκη με δικαιολογία την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ.
Όποιος φοιτητής δεν συμφωνεί με την "μειοψηφική πλειοψηφία" της ΠΚΣ καλό είναι να δώσει το παρόν.
Όποιος φοιτητής δεν συμφωνεί με την "μειοψηφική πλειοψηφία" της ΠΚΣ καλό είναι να δώσει το παρόν.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
τα πραγματα μπορει να γινουν και χειροτερα ομως, οπως στους πολιτικους μηχανικους που χασανε την επαναληπτικη εξεταστικη και τον σεπτεμβρη θα δωσουν εαρινη και χειμερινη εξεταστικη μαζι (δηλαδη μια επαναληπτικη εξεταστικη με αλλο ονομα)
κοντολογις οι πολιτικοι μηχανικοι κατορθωσαν να χασουν μια διπλη εξεταστικη χωρις να χασουν εξαμηνο (δηλαδη απο σεπτεμβρη γραφονται στο ν+1 ετος αν τωρα ειναι στο ν), ενω εμεις εχουμε δυο εξεταστικες παραπανω μπας και περασουμε κανενα χρωστουμενο...
καλη φαση
κοντολογις οι πολιτικοι μηχανικοι κατορθωσαν να χασουν μια διπλη εξεταστικη χωρις να χασουν εξαμηνο (δηλαδη απο σεπτεμβρη γραφονται στο ν+1 ετος αν τωρα ειναι στο ν), ενω εμεις εχουμε δυο εξεταστικες παραπανω μπας και περασουμε κανενα χρωστουμενο...
καλη φαση

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
simera exoume kai emeis syneleysi tmimatos.Kolasi.Tora pou eimouna stous stin syneleysi ilektrologon ginotan panikos.Arketoi kathigites ithelan na olisthisei to examino.Itan kai mia konti anafiotisa pou oli tin ora xonotan kai diekopte kathigites.Se mas einai apla mia syneleysi texnikou thematos pou kanei i pks?i paizei na paroume kai meis sobares apofaseis.A apo oti akousa etsi kai allios oi anafiotes an apofasistei na xathei examino tha xothoun kai tha tous kleisoun mesa mexri na psifistei ayto pou theloun.Ellada=dimokratiki xora.vai!!!!!!!!!!!!!!
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Έγινε σήμερα το ανοιχτό ΔΣ του τμήματος, παρουσία της Προέδρου και των επικεφαλής των τομέων. Η συζήτηση σε μεγάλο μέρος αναλώθηκε σε μονολόγους υποστηρικτών της μίας ή της άλλης άποψης (απόφαση φοιτητικού συλλόγου - απόφαση ΓΣ Τμήματος) και δε βγήκε άκρη.
Η Πανσπουδαστική υποστηρίζει ότι έχει μαζέψει πολλές υπογραφές, περισσότερες από τις ψήφους που στήριξαν το πλαίσιό της στην τελευταία ΓΣ, και θα τις καταθέσει αύριο στη διοίκηση της Σχολής, ώστε να ληφθεί υπόψη η απόφαση του ΦΣ και να μη γίνει η εξεταστική σε 2μιση εβδομάδες, όπως έχει αποφασιστεί. Ομάδα φοιτητών έχει αρχίσει και αυτή με τη σειρά της να μαζεύει υπογραφές υποστήριξης της απόφασης του Τμήματος. Προβλέπεται μύλος...
Την Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, θα γίνει νέα ΓΣ Τμήματος, όμως εκτός συνταρακτικού απροόπτου, αυτή θα επαναβεβαιώσει την ήδη ειλημμένη απόφαση για τις εξεταστικές και τις αναπληρώσεις, όπως αυτή υπάρχει και στην κεντρική σελίδα...
edit: Η νέα Συνέλευση Τμήματος θα γίνει την Πέμπτη, 26/04 και ώρα 15:00, στην αίθουσα σεμιναρίων που βρίσκεται δίπλα από το PC Lab στο 2ο όροφο του κτ. Ε των Γενικών Εδρών
Στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ αναφέρεται ότι το τμήμα της Πέμπτης θα είναι κλειστό και οι φοιτητές δε θα μπορούν να παρευρεθούν. Κανείς που να μπορεί να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει;
Η Πανσπουδαστική υποστηρίζει ότι έχει μαζέψει πολλές υπογραφές, περισσότερες από τις ψήφους που στήριξαν το πλαίσιό της στην τελευταία ΓΣ, και θα τις καταθέσει αύριο στη διοίκηση της Σχολής, ώστε να ληφθεί υπόψη η απόφαση του ΦΣ και να μη γίνει η εξεταστική σε 2μιση εβδομάδες, όπως έχει αποφασιστεί. Ομάδα φοιτητών έχει αρχίσει και αυτή με τη σειρά της να μαζεύει υπογραφές υποστήριξης της απόφασης του Τμήματος. Προβλέπεται μύλος...
Την Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, θα γίνει νέα ΓΣ Τμήματος, όμως εκτός συνταρακτικού απροόπτου, αυτή θα επαναβεβαιώσει την ήδη ειλημμένη απόφαση για τις εξεταστικές και τις αναπληρώσεις, όπως αυτή υπάρχει και στην κεντρική σελίδα...
edit: Η νέα Συνέλευση Τμήματος θα γίνει την Πέμπτη, 26/04 και ώρα 15:00, στην αίθουσα σεμιναρίων που βρίσκεται δίπλα από το PC Lab στο 2ο όροφο του κτ. Ε των Γενικών Εδρών
Στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ αναφέρεται ότι το τμήμα της Πέμπτης θα είναι κλειστό και οι φοιτητές δε θα μπορούν να παρευρεθούν. Κανείς που να μπορεί να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος el_greco την Τετ Απρ 25, 2007 4:42 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- pigou
- Real Name: Μαρία
τι θα γίνει επιτέλους????????????
αφού δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει το πρόγραμμα γιατί γινόνται όλα αυτά?? το προγραμμα εξεταστικής δε θα βγει ποτέ οπώς το παμε
Και τα 2 προγράμματα χάλια είναι , αλλά εδώ που φτάσαμε η πρόταση της Κυριάκη κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη , γιατί σπάει τις εξετάσεις σε 2 μέρη και θα δώσουμε μαθήματα το Μάη και όχι το Καλοκαίρι.Η ζέστη παίζει πολύ ρόλο στο διάβασμα και στην απόδοση.Πάντως , κάτι μου λέει πως αν η ΠΚΣ κάνει τα δικά της θα το πληρώσει στις εκλογές.
Συμφωνώ απολύτως! Όχι και το καλοκαίρι εξετάσεις...Και τα 2 προγράμματα χάλια είναι , αλλά εδώ που φτάσαμε η πρόταση της Κυριάκη κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη , γιατί σπάει τις εξετάσεις σε 2 μέρη και θα δώσουμε μαθήματα το Μάη και όχι το Καλοκαίρι.Η ζέστη παίζει πολύ ρόλο στο διάβασμα και στην απόδοση.Πάντως , κάτι μου λέει πως αν η ΠΚΣ κάνει τα δικά της θα το πληρώσει στις εκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος (Emp)pu την Τρί Απρ 24, 2007 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Το προγραμμα εξεταστικης θα ανακοινωθει απαξ και παρθει οριστικη αποφαση απο τη ΓΣ τμηματος. Προς το παρον -δικαιως κατα την αποψη μου- η τωρινη αποφαση της ΓΣ τμηματος υποκειται σε εντονη αμφισβητηση, οποτε και δεν εχει θεωρει οριστικη.
Ακομα εχω πολλες επιφυλλαξεις για τη δημοκρατικοτητα της συνελευσης τμηματος, στην οποια μπορουν να "συνδιαμορφωσουν" μονο εκπροσωποι των παραταξεων και οχι ο οποιοσδηποτε φοιτητης. Για εναν αγνωστο λογο θεωρειται φυσικο πως ολοι οι φοιτητες εκπροσωπουνται ή οφειλουν να εκπροσωπουνται απο καποια παραταξη...
Αυτο βεβαια δεν ειναι κατι καινουργιο, λιγο-πολυ ισχυει και στις κανονικες ΓΣ του συλλογου, το θεμα ειναι πως στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μιλαμε μονο για μια διαδικασια που κατα εναν τροπο εχει ατυπα καθιερωθει, αλλα μιλαμε και για την τυπικη κατωχυρωση του θεσμου των παραταξεων ως οργανο ληψη αποφασεων, αποκλειοντας ετσι ΟΛΟΥΣ τους ανενταχτους φοιτητες.
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως αν μας ενδιαφερει, πρεπει να δοθει μια απαντηση σε αυτη την κατασταση, ειδικα οταν θιγονται θεματα οπως οι εξεταστικες και τα εξαμηνα μας.
Ακομα εχω πολλες επιφυλλαξεις για τη δημοκρατικοτητα της συνελευσης τμηματος, στην οποια μπορουν να "συνδιαμορφωσουν" μονο εκπροσωποι των παραταξεων και οχι ο οποιοσδηποτε φοιτητης. Για εναν αγνωστο λογο θεωρειται φυσικο πως ολοι οι φοιτητες εκπροσωπουνται ή οφειλουν να εκπροσωπουνται απο καποια παραταξη...
Αυτο βεβαια δεν ειναι κατι καινουργιο, λιγο-πολυ ισχυει και στις κανονικες ΓΣ του συλλογου, το θεμα ειναι πως στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μιλαμε μονο για μια διαδικασια που κατα εναν τροπο εχει ατυπα καθιερωθει, αλλα μιλαμε και για την τυπικη κατωχυρωση του θεσμου των παραταξεων ως οργανο ληψη αποφασεων, αποκλειοντας ετσι ΟΛΟΥΣ τους ανενταχτους φοιτητες.
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως αν μας ενδιαφερει, πρεπει να δοθει μια απαντηση σε αυτη την κατασταση, ειδικα οταν θιγονται θεματα οπως οι εξεταστικες και τα εξαμηνα μας.
Βασικα ειχε ειπωθει κατι τετοιο αρχικα απο την κυριακη, αλλα τελικα το αναιρεσε απο οσο καταλαβα, λεγοντας πως θα μπορουν να ακουστουν καποιες αποψεις, αν και νομιζω πως το 'πε, απλως προς αποφυγη εντασεων και επειδη ηεθλε να τελειωσει το ΔΣ εκεινη την ωρα.el_greco έγραψε:Στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ αναφέρεται ότι το τμήμα της Πέμπτης θα είναι κλειστό και οι φοιτητές δε θα μπορούν να παρευρεθούν. Κανείς που να μπορεί να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Τετ Απρ 25, 2007 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Αν γίνει εξεταστική τώρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σημαντική αποχή στις προσεχείς εκλογές, κυρίως από τα μικρά έτη, και αυτός, πιστεύω, είναι ο μεγαλύτερος φόβος της ΠΚΣ.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?